Új hozzászólás Aktív témák

  • Gorneck

    titán

    válasz Andie #21633 üzenetére

    A Manajumán alapból van 170-190 int és 60-90% chd. Itt az enyém:

    A WD skilljeinek többsége rengeteg manaba kerül. Ergo ahogy gyorsul a skill kasztolása úgy fogy a mana...oszt, ha elfogyott akkor mazsola míg lesz megint...
    Persze, ha nem acidozik macizik spiritezik az ember, hanem alacsony manaigényű skillekkel operál, akkor jó lehet illetve LS-es Skorn esetén hálás lehet...de azt nem szaban elfelejteni, hogy ezzel a WD 2-3 legkeményebb aoe skillje esik ki 1H+OH esetén.

    Én MPL6-on szinte nonstop tudom tolni a macikat, BBV-vel meg 2M critek is jönnek szépen. 10-20k HP visszatöltés mellett szinte mindenben benne tudok állni, Skornnal volt nekem már 30k HP visszatöltés is... :D Viszont az már más tészta, mert ahhoz teljesen más gear kell, mint ami nekem van...az enyém chc+chd+védelem orientált.

    Nem akarlak lebeszélni róla...mindenki azt vesz amit akar, csak megjegyeztem, hogy sztem egy Manajuma jobb választás...persze az ára miatt valszeg ez nem fog játszani nálad.
    De a lényeg, hogy kölcsön tudom adni az enyém (feltéve, ha nem fog megint szórakozni a netem és nem tálcán lesz a játék)...próbáld ki...én mióta megvettem nem nagyon akarom lecserélni. Majd egyszer lesz goldom illetve befejeztem a Monkom szintezését, akkor megveszem a set másik felét is...de az már inkább poénból lesz, de bele fog férni más karit nem terveztem indítani...

    [ Szerkesztve ]

    Gorneck#1239

Új hozzászólás Aktív témák