Új hozzászólás Aktív témák

  • Gorneck

    titán

    Nahhh, a monk buffok igen keményre sikeredtek. Ha épp nem CMkedik nálunk senki, akkor harangozok (szétlökdösi a mobokat ami nem túl jó a CMnek), ami 3 fővel mpl6-on aprít rendesen és még csak nem is a max dmg-es rúnájával. Ha épp CMkedik nálunk a wiz, akkor összerántást teszem be a helyére, ami eddig is sztem a játék egyik legOPéébb cucca volt, most így, hogy sebez is elég durca, részemről kihagyhatatlan...
    A többi buffot nem nagyon próbáltam, mert nem épp partiorientált skillek...
    Az elitek elementál sebzései érezhetően változtak...gyengébbek mint voltak...de ezt még azért tesztelni kell. Viszont a mobok mintha kicsit nagyobbat csapnának. Erről viszont nem olvastam semmit a note-ban, vagy csak simán átsiklottam felette. Szal kicsit sztem nagyobbat csapnak a mobok.
    A sw tornádói végre jól működnek és a kis dmg buff miatt iszony mód darálnak...vakítás meg +24/48% dmg mellett nagyon szépen életben tartanak. Terveztem még1 LS fegyó vételét, de jelen helyzetben semmi szükség sincs rá.
    Refi teljesen jó lett, kezelhető...picit mintha erősítettek volna rajta...szal tud érdekes meglepetéseket okozni.
    Már egy ideje mpl6-on közlekedünk...teljesen kényelmes és fejlődésre is jó. Persze egy CM mellett igen kényelmes tud lenni.
    Exp Plam-et még használni nem tudtam, eddig kedveltem nagyon, de mióta bolázik a DHnk azóta nem látom értelmét, hogy helyet szorítsak neki a buildemben...soloba eddig is nagyon jó cucc volt és most buffal még durcább lett.

    Ha jól láttam, akkor reggelre visszaállították a 0,25euros limitet. Arról lehet tudni, hogy mi is volt ez? Illetve ez már akkor végleges?

    Gorneck#1239

Új hozzászólás Aktív témák