Aktív témák

  • mcsabee

    senior tag

    válasz mikromanus #50060 üzenetére

    Természetesen abban a rétegben is vannak "szószólók", ahogy az elitebb körökben is vannak magukat nem mutogató játékosok.

    A dolog problematikája az, hogy adott egy játék, nem feltétlenül kell annak D3-nak lennie, lehet mondjuk a Kiskacsafürdik 46. Szóval végigtolod a játékot, aztán azt mondják neked, hogy nézd csak, van még egy nehézségi szint, amire csak komolyabb felszereléssel léphetsz be. Mit gondol egy hc gamer? No fene, ez kell nekem, uzsgyi, 1-2 hét alatt kifarmolja a geart, és ennyi, neki vége a játéknak.

    Mit gondol egy mainstream gamer? No fene, ezt ki kell próbálni, uzsgyi, 1-2 hét alatt nem jut egyről a kettőre, megunja. Viszont látja, hogy milyen cuccok esnek a jobbaknak ott, érthetően ő is oda akar kerülni a húsosfazék mellé, és ugye ekkor jön az említett sírás.

    Valahogy úgy kellene ezt megoldani, mint a HC-SC párosítást, az SC-sek többsége nem érez késztetést arra, hogy neki HC karija legyen, és nem is lát bele a HC-sek világába közvetlenül. Lehetne egy külön játékmód azoknak, akik SC módban vágynak kihívásra, hogy ne keveredjen azzal az SC élménnyel, ami most tapasztalható. Mert így sajnos ugye az a vége, mint most, van akinek már semmi kihívást nem rejt a játék, viszont van olyan, aki meg élvezi.

    Mind a két fél érvei érthetőek, de azt is be kell látni, hogy egyiknek sincs igaza. Ha inferno tényleg annyira nehéz lenne, mint ahogy a Blizzard beharangozta, akkor lenne az a réteg, akik inferno Act 3-at farmolnák, ahogy volt is a legelején, illetve lenne az a réteg, akik act 1-ben bohóckodnának, és próbálnák kifarmolni a goldot azokra a cuccokra, amit az act 3-asok találnak, akik közben ugye hülyére keresik magukat.

    Talán valami olyasmivel lehetne nagyobb kihívást csempészni a játékba, mint UT volt a második részben, de azt is úgy, hogy ne jussanak komoly előnyhöz azok, akik képesek megélni ott a 200 millás gearjükben, Pl minden Actet át lehetne kapcsolni "Classic Infernóra", vagy ilyenek, aztán lenne ott kihívás. Más kérdés, hogy biztos sokan nem használnák, mert minek, ha ott a könnyebb lehetőség?

    Stay a while and listen...

Aktív témák