Aktív témák

  • Ren Hoek

    veterán

    válasz Kobe #34159 üzenetére

    :) Akkor én is bemásolom amit priviben írtam

    Volt szó wipe-ról is (mármint, hogy az kellene)... Az RMAH bevezetésével, nem lehet csak úgy wipe-olni a goldot... mert itt már valós pénzt törölne a blizz. Ha nem lenne RMAH, akkor lehetne olyan indokkal, hogy illegális a real money kereskedelem, szóval vessen magára mindenki. Sajnos ezt elb*szták a sok botterrel, (egy arc szerint, csak 10000 ember foglalkozik ilyennel, és fejenként 10-100-200 acc is lehetett)... Napi 1.5 milliárd aranyat simán meg tudtak termelni, személyenként. Blizz engedte, mivel így szerintem piszok sokat kerestek a + accokon amit befektettek a botolók.Azt meg a játékosok szívják meg, ha most szar az economy.

    Drop rate emelés most volt, ezek után biztos, hogy nem lesz. Az arany leszívását itt egyértelműen a gold sinkekkel akarják megoldani (repair cost 6x buff pl)
    Az euró/gold árfolyam fix se reális szerintem, mert félő, hogy a szunnyadó sok száz milliárd golddal pillanatok alatt elárasztanák a piacot (A goldfarm botok kiszórása egyáltalán nem jelenti a botgold kiszórását, ugyanis nem hülyék azok sem, átjátszották tárgyakba, és más accokba, szerintem úgy, hogy lehetetlen lekövetni = Pénzmosás) Ráadásul ki venne 10 euróért goldot, amikor 1.5 euróért kapsz 1 mil-t jelenleg ebayen... ? és még csak nem is illegális (max megtűrt), hiszen van neki trade feature a játékban.

    Szerintem egyszerűen megvárják, amíg sinkelődik a jelenlegi gold, a farmhely nerfek, a bot kiszórások, a repair cost emelés miatt nehezedő botolás után. Most már jóval nehezebb botolni is goldra. A jelenleg megemelt drop rate, előbb utóbb telíti a piacot és csökkennek az árak. Az AH flipes kereskedelem, pedig hatalmas gold sink ezen az infláción, 100 milás tárgyból 15 mila sink.
    sokan meg pakolják fel RMAH-ba a tárgyakat 1.5-2 euróért, csak hogy vigyék, de nem látják, hogy (jelenleg) 6-7 euró alatt nem éri meg RMAH-ba tenni, az 1 eu-s fee miatt.

    Magától fog rendeződni a dolog,erre játszanak egyértelműen.... csak ki kell várni...

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák