Aktív témák

  • Jazz

    veterán

    válasz Nordic #26633 üzenetére

    Egyetértünk. Van egy 60-as Wd-m. Miután kész lett, ment is az örök vadászmezőkre.

    De kicsit kiegészítenélek: iszonyat DPS-t tud tolni, és most nem a köpőcsőre gondolok (az lófütty normális játékon). Újragondolva a skilljeit....nos olyan brutál területi DPS-t oszt le, hogy eszméletlen, mivel rengeteg aktív skill-je van, amit belhet kapcsolgatni, és még manád is marad, és a signature spell-jei meg eszméletlen durvák a wizardéhoz képest.

    Egy gond van vele: Semmi védelme. Nekem ez fájt a legjobban. Wizával lehet taktikázni, még ha csak fél mp-re is de fagyast, meg diamond skin még ha csak 1 ütést is bír ki. Ezzel a kettővel lehet operálni. Meg ott a force armor, stb.

    Én a Wd-re nem találtam normális védelmet, ugyan azt a cuccot adtam rá mint ami wizzen volt, és folyton haltam vele. De lehet én voltam csak a béna. Kíváncsían várom az ötleteket a Wd-sektől.

    Kieg.: ugye a védelm az állatai lennének, de azok 1 hit-ek, így egyedül maradtál egy rakat mobbal. A graps of death van egyedül ami területre hat és lassít, de azt meg nem tudod úgy elnyomkodni mitn a wiza a blizzardot. De biztos van valami jó és hatásos build, csak nekem nem volt kedvem tovább kísérletegetni.

    [ Szerkesztve ]

    free your mind

Aktív témák