Új hozzászólás Aktív témák
-
amol
addikt
válasz Fapuma1977 #3482 üzenetére
Azért nem annyira szar az a két márka, sok embernek már bevált, igaz nem csúcsminőség, de jó áruk van. Vigyázni kell rájuk. Amúgy én sem venném őket.
Ha egy másik topicon ijesztgettek (amire gondolok ) , ők igen elfogultak, az általános vélemény az, hogy IBM-en és HP-n kívül mindent hülyeség megvenni. Pedig azért a HP már nem Compaq, szerintem a Dell jobb.
A Pavilion hiányát meg annyira ne sajnáld, lehet olvasni problémákról és a HP itthon kapható üzleti kategóriája elvileg jobb.
Dell-hez én úgy láttam normális a driver-ellátottság. (Meg ugye a cikkszámok is jobban átláthatók) Automatikusan is tud frissíteni. -
Reas
tag
válasz Fapuma1977 #3481 üzenetére
Sziasztok!
Olyan 2,5 éve vettem egy dell 8600at, pontosabban amerikából hozattam.
El sem indult.
Bevittük a szervízbe és szó nélkül kicsréltek benne 210knyi alkatrészt, úgy hogy amcsiba vettem és itt vittem szervízbe!
Azóta használom a gépet és az ég megatta világon semmi baja, pedig már sok mindenen átment.
Együttérzek veled satyr, de vidd szervízbe és azonnal kicserélik. (márha garis)
Nagyon megbízható márka a dell, kb 1000ből egy olyen gép van, mint a tiéd/enyém volt.
fapuma neked meg a dellt ajánlom! -
erdoke
titán
válasz Fapuma1977 #3527 üzenetére
Minden drivert felraktál, amit adtak hozzá? Esetleg érdemes lehet frissebbeket keresni a Dellnél.
A legjobb aláírás a héten
-
amol
addikt
válasz Fapuma1977 #3527 üzenetére
Már ne haragudj, de egy ilyen géphez némi hozzáértés is dukál.
A második magot nem minden alkalmazás használja ki. A processzorsebességet pedig - ha nem szükséges - lejjebb veszi (Speedstep), hogy energiát spóroljon és ne melegedjen feleslegesen.
Ennek a gépnek, amennyiben a go7900gs-sel szerelt változatot vetted, minden mai játékot vinnie kell. Kevés gyorsabb mobil processzor van jelenleg a piacon mint a T7200, tehát ha nem hardverhibás a gép akkor itt más a gond. Nem vagyok teljesen biztos benne mit értesz ''Win professional 2002 sp2'' alatt, de feltételezem hogy Xp-ről van szó. Ha minden drivert rendesen feltelepítettél, nézd meg a feladatkezelőben mi foglalja le a procit. Alapjáraton túl sok az 50%. Nincs feltelepítve valamilyen felesleges segédprogram vagy egy gépzabáló antivírus mint pld. a Norton? Lemeztöredezettség? Virtuális memória? stb.
A friss telepítés után is lassú volt már? Spyware?
[Szerkesztve] -
amol
addikt
válasz Fapuma1977 #3532 üzenetére
Ez esetben nem a proci a szűk keresztmetszet hanem az odd és a hdd, nem megy olyan gyorsan az adat amilyen gyorsan fel tudja dolgozni.
Viszont a procit éppen ezért nem fogja annyira elméletileg. Talány.
Ha használat közben is lassú, akkor tényleg megy valami a háttérben vagy pld. hibás a hdd. -
amol
addikt
válasz Fapuma1977 #3541 üzenetére
Akkor jól gyanítottam hogy a lemezes átvitelnél lehet valami.
Viszont ez elszomorít, hogy a Dellnél is van visítás. Várjuk az eredményt. -
karesz501
senior tag
válasz Fapuma1977 #3565 üzenetére
Ho-hóóóóóóóóóó, nem szokásom de most azt kell mondjam, hogy olvass vissza, ''zdanee'' nagyon sokat írt erről a témáról
Life is no picnic!
-
Reas
tag
válasz Fapuma1977 #3582 üzenetére
http://support.dell.com/support/downloads/index.aspx?s=dhs&cs=19
ha ide beírod a gyártási számot, megtalálsz minden újabb szoftvert a gépedhez -
Side_
aktív tag
válasz Fapuma1977 #4265 üzenetére
Kössz...
igazából az történt, h magától megjavult. Kb ugyanúgy, mint ahogy 'elszállt'.
(Úgy, h nem derült ki végül mi volt a baj...átmeneti elmezavar vagy hasonló.)
Azért kössz.''Van visszajelzés, tehát vagyok!''
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Óra topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- PlayStation 5
- Proxmox VE
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Revolut
- Vigneau interaktív lokálblogja
- További aktív témák...
- E14 Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 7730U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad T14s Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DELL PRECISION 7550 Tervező, Gamer laptop
- Nitro AN515-55 15.6" FHD IPS i7-10750H RTX 3050 Ti 16GB 512GB NVMe + 1TB HDD magyar vbill gar
- Eladó MS Surface Pro 7 gyári tartozékokkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest