Új hozzászólás Aktív témák
-
VGYke
addikt
válasz szabonagyur #46704 üzenetére
Köszönöm! Ha értetted amit írtam (törlés előtt) az jó és tényleg az ln készülékemben lehet a hiba!
Szóval a lényeg: még soha nem csináltam klónozást olyan HDD-ről ami mindenféle rejtett partíciókon tartalmazza a Win8 + DELL speci + stb. telepítő programokat, meg még ki tudja miket, + a látható partíción a telepített rendszert.
Én Fire/SOUL/CD fórumlakó társ leírása szerint kezdenék bele.
Van valakinek pozitív / negatív tapasztalata működő rendszer HDD-SSD klónozás / csere ügyben?kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
-
VGYke
addikt
válasz szabonagyur #46704 üzenetére
Köszönöm! Ha értetted amit írtam (törlés előtt) az jó és tényleg az én készülékemben lehet a hiba!
Szóval a lényeg: még soha nem csináltam klónozást olyan HDD-ről ami mindenféle rejtett partíciókon tartalmazza a Win8 + DELL speci + stb. telepítő programokat, meg még ki tudja miket, + a látható partíción a telepített rendszert.
Én Fire/SOUL/CD fórumlakó társ leírása szerint kezdenék bele.
Van valakinek pozitív / negatív tapasztalata működő rendszer HDD-SSD klónozás / csere ügyben?További (win10) kérdéseim is lennének a következő hozzászólásban.
kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus TUF F15 FX507ZC4 gamer notebook eladó. 12500H/16GB/RTX 3050/512GB SSD/
- Nitro AN515-55 15.6" FHD IPS i7-10750H RTX 3050 Ti 16GB 512GB NVMe + 1TB HDD magyar vbill gar
- Asus Vivobook Go 15 E1504FA
- GF65 Thin 9SD 15.6" FHD IPS i5-9300H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Eladó MS Surface Pro 7 gyári tartozékokkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest