- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- MinDig TV
- Milyen NAS-t vegyek?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- ASUS routerek
- AliExpress tapasztalatok
- F-Secure termékek
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Roxkex
senior tag
Sziasztok!
Este folyamán felraktam a W8.1 + intel chipset (dellről- azt raktam fel amelyiknél ilyen kis dell ikonka van) reboot + intel VGA (dellről- azt raktam fel amelyiknél ilyen kis dell ikonka van)reboot + driver aláírás tiltása (ugye amikor ujra indítjuk akkor a 7. menüt választottam!) 13.12 es RG FIXES ati catalyst telepítése ...
És , akkor rögtön utána rá raktam a Far Cry 3-at .... Alapbeállításokon hagytam és természetesen 20FPSnél több nincs :'( .....
Természetesen nézte ma váltható kártyák menünél , és a far cry teljesítményre van kihegyezve ...
Valami megoldást erre tudnátok mondani ? Előre is köszönök mindenkinek mindent ! (most az RC driveres megoldással probálkozok)Redmi Note 7 MIUI 12 Stable - Xiaomi.eu "Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"
-
formula01
senior tag
válasz Roxkex #40253 üzenetére
Nem a géped a hibás Far Cry 3 ügyben, minden radeonon ilyen pocsék, rosszul van optimlizálva. Nekem High-Very high beállításon ment 30+ stabil fps-el, egy konfig fájlban kell valamit mókolni, de így negyed év után már pontosan nem emlékszem mit, nézz szét külföldi fórumokon / ubisoft fórumain.
Eladó Legok: 21325 (Bontatlan), 10497, 21333, 42160 (Egyszer összerakott, hiánytalan)
-
Roxkex
senior tag
válasz formula01 #40254 üzenetére
Valami "gamerprofillal" kellett szórakozni , most egy fokkal jobb .. de very highon azért még nem megy :\ Viszont örömmel (!?) mondhatom , hogy a crysis 3 , medium beállításokkal 30 FPS (néha fölötte) megy ..... Közel a techkalauzos teszthez. Másnak is ilyen értéket produkál ? Ez jó ? - 13.12es sg fix + 14.4es RC driver
Redmi Note 7 MIUI 12 Stable - Xiaomi.eu "Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"
-
enzahobi
aktív tag
válasz Roxkex #40255 üzenetére
Van új SG Fixed driver, 14.6 RC2 .
Kipróbáltam és merem ajánlani, rendesen alszik vele a gép és rendesen ébred is, teljesítmény szempontjából sztem jobb, de még tesztelni kell[ Szerkesztve ]^2 . . . . RN10Pro: Miui14.03 & Mi9TPro: 10.3.4
-
-
enzahobi
aktív tag
válasz Roxkex #40258 üzenetére
Crysis 3 mediumon 30-40-50 fpssel megy, habár van amikor droppol 30 alá. ThrottleStop-pal lehet rajta segíteni, amivel be lehet állítani, hogy 70fok felett ne 1.8ra hanem 2.4Ghz-re vegye vissza. (kb 5 fokkal melegszik így jobban, de 83 foknál még nem ment feljebb). De pl Far cry 3 full Ultrában TS-el 29-35 fps-sel fut, tegerparton viszont ez leesik 22-25 közé.
A 14.6 RC2 SG fixed driver felrakás menete (ahogy én csináltam):
-fentl lévő AMD-t leszeded (van aki DDU-val szedi le, én a telepítőjét használom)
-reboot
-új driver-t letöltöd>kicsomagolod>megkeresed a setupot.exe-t> ha kész, újraindítodmindenek előtt a driver aláírás ellenőrzést ki kell kapcsolni! (de ezt írja ahonnan letöltöd ott is)
[ Szerkesztve ]
[ Szerkesztve ]^2 . . . . RN10Pro: Miui14.03 & Mi9TPro: 10.3.4
-
somasz
Topikgazda
M6600-ba milyen vastag vinyó megy be maximum a második vinyó helyre? nem találok erről semmit...
Eladó üzleti laptopok számlával, garanciával: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/somasz/index.html
-
Roxkex
senior tag
válasz enzahobi #40259 üzenetére
Köszi szépen !-Megprobálom megcsinálni majd hátha azzal több FPS-t tudok kicsikarni .. Mert azért kicsit idegesítő , hogy ilyen darabbal csak így tudok szórakozni!
PM-ben letudod írni , hogy ezt a progit hogy is kellene használni ? :\
Program nélkül mennyi FPS-ed volt ?Illetve egy kicsit más téma , ma felraktam a FlatOut 2-t .... És hát azt látom , hogy csak az INTEL Grafikát tudja használni : nos akkor valyon ez igaz más játékra is !? :\
Redmi Note 7 MIUI 12 Stable - Xiaomi.eu "Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"
-
nis.
csendes tag
sziasztok,
szerintetek ez a verzió milyen panellel van szerelve?
http://mysoft.hu/details.aspx?pn=7537_167665köszi
-
enzahobi
aktív tag
válasz Roxkex #40261 üzenetére
Nekem is ilyen a FlatOut2, nem kell vele foglalkozni, fog menni a dvga-n, csak ki kell válsztanod manuálisan a catalyston belül a váltható grafikus rendszereknél (mellesleg max grafon is simán megy az inteles kártyával)
[ Szerkesztve ]^2 . . . . RN10Pro: Miui14.03 & Mi9TPro: 10.3.4
-
Roxkex
senior tag
válasz enzahobi #40263 üzenetére
Az addig okés de azért azt is megjegyezném hogy Stuntpályán 25-30 FPSen mozog..
Amúgy crysis 3 mozog 30-50 között nekem is ! De még tesztelem majd a természetben biztos kisebb lesz ....Redmi Note 7 MIUI 12 Stable - Xiaomi.eu "Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"
-
Feenyx
aktív tag
Én úgy tudom, 3 gyártó szállítja a Dellnek a képernyőt, Samsung, LG és AUO.
nis.: Ezt már csak akkor tudod meg, ha megvetted és elindítasz rajta AIDA-t, vagy Inspironoknál nem tudom mennyire lehet lekérdezni az alkatrészeit service tag alapján (ha van nekik is), a Dell honlapján.
[ Szerkesztve ]
-
DanielLong
senior tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy valamelyikőtök esetleg találkozott-e már Latitude XT3-as géppel. Most egész olcsón tudnék hozzájutni egyhez, az interneten is csupa jó értékelésű tesztet találtam csak róla, de személyes tapasztalato nem hallottam. Főleg a hosszútávú használat közben fellépő esetleges problémák érdekelnének. Segítségetekért előre is köszi! -
DanielLong
senior tag
Egy másik kérdés: Az alábbi sorokat látom egy dell noti garanciális oldalán. Most akkor még másfél évig van rá garancia vagy az csak amolyan support szolgáltatás? Tudtommal ezeket a Dell XT3 gépeket csak 3 év garanciával adták ki, akkor itt is ezt látom?
NBD ProSupport For IT On-Site DELL 1/21/2013 1/21/2016
Parts Only DELL 1/21/2013 1/21/2014 -
werszomjas
addikt
Udv.
Ez a 3g kartya szerintetek megy e6410 ben minden esetben?
Tehat nincs olyan hogy lehet felismeri lehet nem evjarattol fuggoen?
http://hardverapro.hu/apro/dell_wireless_5540_hspa_-_fuggetlen_-_wwan_3g_gps_modem_-_h039
Bocsi a linkert mobilrol vagyok.
[ Szerkesztve ]
üdv
-
Pano
addikt
válasz DanielLong #40270 üzenetére
Minden dell-re 3 év garancia van.
Amit az általad feltüntetett első sorban látsz, az a Next Business Day garancia, tehát 3 év. Ezt az NBD garanciát általában az üzleti szériák kapják. Annyit tesz, hogy ha esetleg meghibásodik, akkor kiszáll egy szervizes a helyszínre és megpróbálja helyben javítani másnap.
A második sor az a kiegészítőkre vonatkozik, úgy mint hálózati töltő, akku. Ezekre csak 1 év garancia van, mint minden más gyártónál.[ Szerkesztve ]
-
soldi3r
veterán
-
SzaboZE
addikt
"Minden dell-re 3 év garancia van."
Ez nem igaz. Annyi garancia van rá, amennyit veszel 30 naptól 5 évig bármi.
"A második sor az a kiegészítőkre vonatkozik, úgy mint hálózati töltő, akku. Ezekre csak 1 év garancia van, mint minden más gyártónál."
Az akku kivételével mindenre a gép garanciája érvényes, így a töltőre is.
A sorok jelentése a szinteket jelenti. 1 év alkatrész garancia, erre jön a 3 év NBD. Ezen kívül lehetnek még pl ilyen sorok mint KYHD, IT prosupport stb. A "legerősebb" az érdekes.
Érdekelne, hogy az értesüléseid honnan vannak, mert akkor valószinüleg rossz forrásból.
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
SzaboZE
addikt
"De ha jól emlékszem -bár nem biztos-, hogy csak a HD panelek az AUO-k, a HD+ meg a Full HD a Samsung és az LG."
Ami éppen van a raktáron azt teszi be a dell, ami a fenti három márkán kívüli is lehet (chimei, stb). Ha samsung van, akkor azt. Két egymás mellett lévő gépben is lehetnek eltérő gyártmányú panelek. Nincs arra biztos módszer, hogy megmondd, mely felbontás vagy gép milyen kijelző gyártmányt takar.
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
werszomjas
addikt
Hello.
Dell 5540 HSPA modemmel lenne egy olyan gondom, hogy beteszem a gépbe, felismeri, driver, broadband manager telepítve, beteszem a sim kártyát, kéri a PIN-t de nem fogadja el
Elvileg független.
üdv
-
Pano
addikt
válasz SzaboZE #40277 üzenetére
"Ez nem igaz. Annyi garancia van rá, amennyit veszel 30 naptól 5 évig bármi."ű
Na jó, ez már azért szőrszálhasogatás
"Az akku kivételével mindenre a gép garanciája érvényes, így a töltőre is."
Az érdekes, mert volt egy előző Dell-em, annak tönkre ment a töltője másfél év után és visszadobták, hogy már nem garanciális, mert csak 1 év van rá. Akkor ez most hogyan van?
Érdekelne, hogy az értesüléseid honnan vannak, mert akkor valószinüleg rossz forrásból
Akkor nagyon úgy néz ki... Azért köszönöm szépen a korrigálást, legalább tanultam valamit
-
félisten
-
Pano
addikt
válasz szabonagyur #40281 üzenetére
Akkor bizony engem az előző dell töltőjével szépen átb***tak.
Mondjuk ott nem a Humansoft.[ Szerkesztve ]
-
Roxkex
senior tag
Hohóó a Dell milyen gyorsan szervizel ? Touchpadommal vannak gondok bizonyos részeknél nem érzékel .... :@
-
-
SzaboZE
addikt
Nincs leírva, mert gép típusonként és vásárlási időpontonként is változik az ár, árajánlatot kell kérni rá valamelyik dell partnernél.
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz SzaboZE #40287 üzenetére
Akkor kérek egy tippet, kitől kérjem az ajánlatot, lehetőleg budapesti legyen! Netán attól a hárombetűs cégtől, amelyik a garanciapapíron szerepel?
[ Szerkesztve ]
Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Roxkex
senior tag
válasz SzaboZE #40284 üzenetére
Laptopszalonban vettem és ugye 3 év garancia (ennyit tudok)...
A touchpad driverét mindjárt megprobálom (bár nem hiszem , hogy az a gond mert bootoltam a win7 dvdről és a telepítőben is rossz)
A bios-t hogyan kellene frissíteni ? A dell oldalán lévő bios-t kell felrakni ?Redmi Note 7 MIUI 12 Stable - Xiaomi.eu "Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"
-
Roxkex
senior tag
válasz Janika-1982 #40293 üzenetére
Nekem nem Ők csak onnan töltöttem le a drivereket ..
Sajnos hiába a touch pad frissítése , és a bios frissítés ... nem lett jobb a touchpad ...... :\
Szerintem a dunaelektronikába elviszem (véleményetek van az ottani a dell garanciális szervizről ?)Szerk.: Ez az első laptopom és szervizelésem elég csak a laptopot meg a garancia lapot meg ezeket amiket a laptopszalon adott ? Vagy kell vinni a tápot meg mindent amit adtak hozzá ? (Nem szeretnék egy dobozzal rohangálni ezért lenne jó ha csak a táskába be rakhatnám)
[ Szerkesztve ]
-
Roxkex
senior tag
válasz Janika-1982 #40295 üzenetére
Óóóó de jóó ....
Nah mind1 , köszi !
Remélem legalább megéri becammogni a humansofthoz ... arról egész jókat olvastam ... Valakinek esetleg van véleménye róluk ? :\Redmi Note 7 MIUI 12 Stable - Xiaomi.eu "Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"
-
rizso
addikt
Sziasztok!
Van itt FHD 7537 tulaj, aki szokott játszani vele? Van egy kis gondom, és sehogy sem találok rá megoldást. Kerestem én mindenféle scaling options-t, de sehol az ég világon nincs. Nálam csak ezek vannak - ami hát valljuk be, semmire sem jó...
Ha esetleg valaki tudja a megoldást, ne tartsa magában!
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Pano
addikt
válasz SzaboZE #40289 üzenetére
Mint bennfentes szeretnék tőled kérdeni valamit. Az aláírásomban látható inspiron esetében a kijelzőnél van egy olyan jelenség, hogy világoskék ill. kék árnyalatnál a kép "recés" lesz, látszódnak a pixel sorok/oszlopok a felületen. Más színnél ilyen probléma nincsen.
Ez az olcsó TN panelnek köszönhető vagy esetleg vezérlés probléma? -
laci1978
tag
Sziasztok.
Kb.3 hónapja vettem egy 5530-as és amikor feltelepítettem a drivereket akkor meglepően valahogy sikerült feltennem egy olyan progit (dell honlapról azt is),hogy át tudtam küldeni a smart tv-mre az éppen futó dolgot a gépről,mintha összedugtam volna hdmi-vel.
Tudnátok nekem abban segíteni,hogy mi lehetett ez a progi?
Sajna ujra kellett raknom és most nincs rajta és nem is tudom mi lehetett az.
Köszi a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
- Precision 3560 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5540 15.6" FHD IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe SSD IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest