Új hozzászólás Aktív témák
-
extraktor
tag
válasz McLaca #16739 üzenetére
Szia!
Egy kedves fórumtárs útján jutottam hozzá jutányos áron itt a Prohardveren 260.000 Ft volt.
Szerencsés véletlen volt, hogy i7 van benne nekem is elég lett volna az i5.
Nem csak kinézetre komoly masina, tényleg korrekt, nincs nyekergés nyikorgás, jól össze van rakva. A súján azért érződik, hogy fémből van nagy része, jó érzés kézbe venni. A hangszórók nekem tökéletesen megfelelnek, talán azért mert felfelé szólnak, és nem vagyok elég vájtfülű hozzá. Teljes hangerőn még nem használtam, de normál esetben elég hangos harmad hangerőn használom. A hűtés elviselhető, sajnos nem rendelkezem semmilyen hangmérő eszközzel, de a Win 7 minimum beállításai mellet éjszaka alszok mellette, talán kétszer-háromszor pörög csak fel. Általában ölben használom, netezés közben egyáltalán nem zavaró se a hangja, se a melegedés.
Webkamera nincs benne, de nem is hiányzik, az ezelötti notikban is tiltottam ahol volt.
A billentyűzet most már háttérvilágítású , egészen más érzés, a nem háttérvilágítású is kiváló volt. Sokan szidják, hogy kicsi a touch pad, szerintem szokás kérdése. 2 hónappal ezelött el sem tudtam volna képzelni, hogy az ágyban fekve fogok gépezni, pedig d600-m volt elötte.Ami hiányzik - és érthetelen miért vették ki-, hogy nem tölt kikapcsolt állapotban USB eszközt amit szívesen látnék. A kártyaolvasóra 6 in 1-t írnak, de a gépre csak SD van rászitázva, mondjuk nekem nincs is más kártyám Talán hirtele ennyi...
premete
Köszönöm akkor meg sem próbálom, ha összejön az alternatív os engem is érdekelne.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest