- Proxmox VE
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook és Messenger
- AliExpress tapasztalatok
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- DIGI kábel TV
- Windows 11
- Sweet.tv - internetes TV
Új hozzászólás Aktív témák
-
ribery22
tag
Fizikailag azt látom, hogy hova kell rakni a simet Azt, hogy van benne is csak a driverlistából gondolom, mert a doboz oldalán a matrica nem említi, az alkatrészek között pedig így név szerint nincs, de van vmi wireless ami nem tudom, hogy mi, vmi CI3. A BIOS-t majd megnézem.
Hiába vannak a hátadon szárnyak Van úgy, hogy az angyalok is rossz úton járnak
-
.:ZS:.
senior tag
Erre valaki?: (#15280)
[ Szerkesztve ]
-
air
nagyúr
válasz .:ZS:. #15280 üzenetére
Hello!
Az anyaghasználattal és a minőséggel nincs probléma, csak a hangjával. De ezt már korábban is leírtam. Olvass vissza!
Hogy egy adott gépben pontosan mi van, azt a dell oldalán a service tag alapján tudod ellenőrizni, vagy a helyszínen ahol meg akarod venni.
A wifi, legjobb tudomásom szerint egyik 1564-esben sem n-es.
Egyébként miért szeretnél mindenképpen n-es wifit? Mire nem elég 54Mbit?Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
premete
veterán
válasz Misi1979 #15307 üzenetére
Nem nagyon akarom eladni, de az ebay.co.uk-n találsz hasonlót, felszereltségtől függően 400-700 GBP között az olcsóbbakban még bluetooth sincs Most a font árfolyama is 10%-kal magasabb, mint egy-két hónapja volt, tehát az 500 font az 165 ezer, szállítás kb.15, ha nincs benne bluetooth, az máshol megvehető 4000 körül, de a belerakás egy tizes (vagy ha ügyes vagy, 2 óra alatt beletehető, de qrvára el van dugva benne, szét kell szedni rendesen.)
Általában a hdd is kicsi, arra is egy tizest rá kell szánni, +2 GB ram is még 8000 alaphangon, az 5530 bele még 15, ha kell 2 év itthoni NBD gari kiterjesztés, az még 30, magyar, háttérvilágításos bill is 14 ezer, és ezek nagyrésze a 700 fontosból is hiányzik, de számoljunk az 500 fontossal, SP9300-assal láttam 399-450 között, de azok régebbi kiadásúak és alaplap gondok voltak velük.
laptop SP 9400/9600 cpuval, bluetooth-tal, és 160-as hdd-vel: 165000
szállítás 15000
2 GB ram 8000
5530 wireless 15000
bcklit kb: 14000
2 én NBD 30000
dokkoló 12000
dvb-t usb-s 5000
Tehát ez így lenne kompletten: 264000.- Ft. a legolcsóbb SP9300-as az kb. 230-ból kijönne, bluetoth nélkül, a 700 fontos, webkamerával 320 ezer. Ha elegendő a kinti garancia (ki kell küldened, ha elromlik, 90 nap-1 év közöttit szoktak adni), akkor az nbd 30 ezre levonható.
Pár hete láttam egy adamot 900 fontért, akkor ezt eladtam volna, de elvitték előlem.Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
törölt tag
hi
van nekem egy Inspiron 1545öm 900-as Cerkával, 1gb rammal, intel GM45-tel. alapból linux volt rajta de mivel nem szimpatizálok a pingvinekkel, gyorsan windowsra cseréltem. minden drivert megtaláltam, kivéve a wifi kártyáét. dell honlapon kerestem, de nem jó egyik sem nemértem miért vagy nem is a wifi driver hiányzik? "Hálózati vezérlő"-nek azonostítja.
valaki segítsen plz
-
ribery22
tag
Örülök, hogy sikerült megoldani a problémát.
Hiába vannak a hátadon szárnyak Van úgy, hogy az angyalok is rossz úton járnak
-
Vhunter
tag
Szisztok!
Szervizekkel kinek van tapasztalata? Hova érdemes vinni? Köszi. -
premete
veterán
válasz Vhunter #15327 üzenetére
Ritkán van rá szükség, egy ismerősöm ajánlotta a Humansoftot, NBD-garis laptopjában az alaplapot kicserélték 2 óra alatt. Utána én is vettem tőlük magyar, háttérvilágításos billentyűzetet, korrekten megrendelték, átvettem, betettem és megy szuperül.
Ha valami gondom lenne a cuccal, biztos őket hívnám, de ezzel a 4 darab e4300-assal még semmi gond nem volt.Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
Seliet
csendes tag
válasz Vhunter #15327 üzenetére
Üdv!
Én is a Humansoft-ot tudom ajánlani ,pont ma voltam náluk és teljesen korrektek voltak.
Gyorsan megcsinálták , nekem az optikai meghajtót cserélték. Viszont ha nem őket választod akkor szerintem hívd fel a szervizet mert én úgy jártam, hogy az egyik az csak cégeknek vállalta a szervizelést, a másik céggel meg úgy, hogy közölték a dell hamar rakta ki őket az oldalukra, mert még nem kapták meg az engedélyt.... Szóval mindenképp érdemes előbb telefonálni mielőtt odamennél. (abban az esetben ha mégsem a Humansoft mellett döntenél)
Remélem tudtam segíteni. -
premete
veterán
válasz Misi1979 #15314 üzenetére
Lehet, hogy lesz egy eladó, SP9400-as procival, alapkiépítésben, de több, mint 2 év magyarországi NBD-garanciával, makulátlan állapotban, 6 cellás akkuval, 6 óra üzemidővel. Persze, köszönhetően a forint elértéktelenítéséhez történt hathatós segítségnek, az 500 GBP, ami pár hónapja 150.000. tegnapelőtt 165.000, ma 175.000 Ft. Gondolom, ez az új készülékek és kiegészítők arában is érvényesítésre fog kerülni, tehát a kalkulált árak 300 forintos fontban voltak, ez most 351 lett. és ki tudja, hol a vége. Ha érdekel, keress privátban.
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
.Benett
tag
Sziasztok!
Studio 1555-nél:
Gyárilag 9 cellás akksi. Kiveszem az akksit és azt tapasztalaom hogy a gép jobb első sarka elemelkedik az asztalról. A gép gyakorlatilak a bal alsó és a jobb felső sarkok között húzott képzeletbeli átlón billeg/hintásik.
Rendkívül zavaró , gépelni akarok ráteszem a csuklóm koppan, felemelem (nyúlok az egérért ) megint.Megnéztem tappancsok nincsenek lekopva. A megjelenítő 90fok alá történő billentésével a probléma megszűnik(csak úgy nem látni semmit :S )
Valaki tapasztalt már ilyet? Megoldás ?... mert mérnökök nélkül, a tudomány csak filozófia ...
-
ribery22
tag
válasz .Benett #15331 üzenetére
Szia!
Nekem 1558-as van, de formára ugyanaz. A probléma szerintem a kijelzővel van, valószínűleg ferde. A két "kis sarok", ami a fedél törését okozza, 90 fok körül ér földre, de nálad az egyik hamarabb, ezért imbolyog. Hajtsd le a fedelet és nézd meg, hogy az tökéletesen felfekszik-e, hanem akkor ez a baj. Ha igen, akkor nem tudom. Ez is csak tipp. Maga a gép egyenes. Próbáld meg szervizben, hátha garanciában megcsinálják, hanem, akkor vegyél egy hűtőt, az megemeli az egész gépet és az ér az asztalhoz, jó esetben kapsz plusz USB-ket isHiába vannak a hátadon szárnyak Van úgy, hogy az angyalok is rossz úton járnak
-
qantum
senior tag
Nektek van notebookhűtő ? Egyáltalán érdemes venni, ha igen milyet ?
" Te nyomod a bulit, én meg rajtad vagyok . "
-
veterán
válasz qantum #15333 üzenetére
Akkor érdemes venni, ha feltűnően nagyon melegszik a noti. (50-60 fokos CPU még nem mindig indokolja). Ha akarsz venni, akkor érdemes figyelni, hogy
- hol van a venti a notin és a hűtőn - nem árt, ha a noti legforróbb részeinél van a hűtő ventije
- a levegőt lehetőleg kifelé, a noti aljáról el fújja
- ha a noti 15", akkor a hűtő is legyen akkora
- több hűtő nem mindig jobb, kis hűtő zajosabb, így egy nagyobb (12+ cm) kevésbé lesz bosszantó
- igénytől függ, de az árat csak növelik az USB csatlakozók és egyéb kiegészítők.Egyébként szerintem annyira nem érik meg az árukat. Pár fokot segítenek csak általában.
[ Szerkesztve ]
-
sirály69
őstag
Ma megvettem életem első DELL gépét (studio XPS 16)
Doboz kibont, win7 telepítése ok.
Víruskereső program letöltése ok.
Víruskereső telepítése.. hopp... egy villanás a kijelzőn és a gép kikapcsolt és azóta nem lehet bekapcsolni
Összesen 20 percet ment!!!!
Ilyen sűrűn előfordul a zsír új dell gépeknél?Szerver Hosting Debrecenben
-
sb656
csendes tag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata win7 alatt másolás,letöltés,áthelyezés közben akadással, laggolással? Sajnos nekem letöltés közben de másolás 2 gép között is beszaggat a gépem (konkrétan akadozva jár az egér). XP-nél ilyet nem tapasztaltam. Bárki hasonló tapasztalatát vagy megoldását szívesen fogadom.
Laptop:
Dell D620
C2D T7200 2Ghz processor
7200rpm 320 GB WD winchester
Quadro NVS 110M videókártya
2 Gb memóriaÜdv.: Bala
Megyek és letöltöm az internetet!
-
sb656
csendes tag
Úgy néz ki, hogy megoldódott...a Malwarebytes' Anti-Malware program okozta a lassulást. Sajnos kénytelen voltam lemondani róla, nem tud valaki mást ajánlani ami tényleg jó féreg írtó?
Megyek és letöltöm az internetet!
-
air
nagyúr
A tegnap esti volt a csúcs, amit a 1564-esem eddig produkált. Futó programok: Messenger Live, Everest Ultimate (monitorozás végett) és 2 böngésző: Firefox - benne megnyitva egy MachoPoker asztal - másik ablakban Opera, benne nyitva 2 fül: Index és Nokiaprogramok oldalakkal. Ebben az állapotban a proci 70 fokos volt, a venti 4200-zal pörgött. Óriási. Elképzelhető, hogy nincs megfelelően pasztázva a proci, és hiába pörög a venti nem hűti vissza?? Bár azt sem értem, hogy ilyen "terhelés" mellett mi a francért melegszik 70 fokig egy "állítólag alacsony fogyasztású processzor".
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
Rocko007
aktív tag
-
cupra
csendes tag
Sziasztok.
2 napja az egyik ismerősöm ajánlására raktam fel a gépemre a Win 7-et(64). Azt mondta hogy nagyon jó tuti. Fel is raktam , csak van egy kis problémám. A touchpadom nem igazán működik. Pontosabban működik, csak nem tudok görgetni se lefelé se felfelé. Drivert meg csak 32 bites találtam hiába raktam fel, azzal nem fut.Ha valaki tudna drivert amivel működne a touchpadom az megköszönném, mert így nem igazán frankó a dolog, és kezd egy kicsit dühíteni.
Köszönöm a segítségeteket.
Ui: Ja dell inspiron 1720 as gépem van.
[ Szerkesztve ]
-
sirály69
őstag
válasz Rocko007 #15345 üzenetére
Köszi!
Az első bekapcsolás is furcsa volt...
Kicsomagoltam a gépet töltőt is bedugtam(kéken világít).
Hiába nyomkodtam a bekapcsoló gombot semmi nem történt.
Akkut kivettem, de úgy sem indult.
Fél órai próbálkozás után valahogy 1 x csak elindult...
Be is konfigurálta magát.
Ez még a gép Budapesti átvételekor történt...
Hazaértem Debrecenbe, feldugtam a gépet a töltőre.
Bekapcsoltam, minden oké.
Elsó dolgom víruskereső letöltése, ez sikerült is, telepítés... telepítés indítása gombra nyomva csak 1 villanás volt és a gép kikapcsolt!
Bekapcs gomb nyomására csak a bill. ill a gyorsgombok világítottak + a táp kábel ledje.
Felhívtam a Dell-t. Gomkombinációkat nyomattak velem...
A bekapcs és a "G" gomb esetén csak csíkok és mindenféle alakzatok voltak a kijelzőn.
Felvették hibára tegnap délután, de még eddig nem is hívtak pedig "next Business Day" garancia van a gépre...
Annyit montak, hogy videókártya hiba és alaplapot kell cserélni!
Reggel csak próba képpen bekapcsoltam, de nem indult...
Megint megpróbáltam a bekapcs és a "G" gomb kombinációt és lefutott 1 teszt, ami után 2x bootolt a gép de elindult! Hurrá!!!!
De korai volt az öröm... 1/4 óra múlva kikapcsolt
(Ja és közben bekacsoltam a klímát a szobában, 26 fokról 23 fokra)
Megint ugyan az volt a hibajelenség.
De a szokásos gomb kombináció megint segített!
Lekopogom, most még megy... ezt is erről a gépről írom!Egyenlőre ennyi....
Egyéként tetszik a gép... csak ezek a problémák ne lenének...
Szerver Hosting Debrecenben
-
sirály69
őstag
Kicsit hosszú lett... bocsi!
Szerver Hosting Debrecenben
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest