Új hozzászólás Aktív témák

  • medvegy

    aktív tag

    Üdv mindenkinek! Úgy tűnik végre eldőlt, DELL laptopot fogok venni (versenyben volt még Vaio VGN-FW és ThinkPad T500-as sorozat). A DELL-ek közül az Inspirion 1750, Studio 17 és Studio XPS 16 lehet esélyes.

    Az első kérdésem az volna, hogy a Studio 17-eseknek egyáltalán folyik e még az árusítása, vagy teljesen leváltotta őket az Studio XPS sorozat? Itthon gyakorlatilag egy boltban sem találtam... A Studio 17 szerintem jó átmenetet képez ár/minőség arányban az Insprion és a Studio XPS-ek között (és nem utolsó sorban 17"-os a kijelzője, ami nekem jól jönne), ezért ha lehetne valahol kapni, akkor valszeg azt választanám.

    A következő kérdés, hogy egyáltalán, hol érdemes itthon laptopot venni (külföld kieseik, mert magyar nyelvű billentyűt és winfost szeretnék és a garival se szeretnék szarozni), esetleg dobhatnátok pár linket ahol érdemes keresgélni. Jól jönne esetleg valami olyan hely, ahol magam bekonfigurálhatom a leendő gépem (http://www.konfigurator.hu/ ezt ismerem, de mintha tavaly óta nem frissült volna), mert pl az eddigi megnézett gépek szinte kivétel nélkül Vista-val vannak szerelve, jó volna ha választhatnék helyette előre telepített Win7-et.

    Előre is hálásan köszönöm a segítséget! :R

    FOTÓIM: facebook.com/otvos.aerial/ & instagram.com/sandor_otvos/

Új hozzászólás Aktív témák