Új hozzászólás Aktív témák

  • devil-k

    nagyúr

    válasz #05304832 #2706 üzenetére

    Pedig nem blöfföltem! Meg is jelent az írás, el is olvashatjátok. Tartom magam ahhoz, hogy a legjobb hamburgert most a Pepe Panniniben árulják. A Buri-Buris is finom, de annak sokkal nyomulósabb az íze.

    (#2707) hitman
    Semmi olyan! :N

    (#2699) T_chris
    Ehhez annyi hozzáfűznivalóm van, hogy mindegyik hely a besorolásához képest nyújtsa a maximumot. Egyszerű példa, Aladdin. Ha nem azt kapnám minden héten, amit várok, ami a "megszokott és elvárt" minőség, akkor nem mennék oda többet vagy csak ritkán.

    De felhozhatom éttermi példaként a Calico Jack Pubot is. Régen nagyon sokat jártunk oda, mert mindig ugyanaz a magas, tőlük elvárt és szeretett minőséget nyújtották. Aztán elkezdtek leengedni. Egyszer jó volt, egyszer nem. Szerintem ezt nem engedheti meg magának egyik hely sem. A Sanyi lángosostól kezdve, az Ikonon át, egészen az Aladdinig... stb. A vendégek nem kevés pénzt hagynak ott a vendéglátó helyeken és ők diktálnak. Ha valaki nem képes tartani a jó minőséget, az könnyen kiesik a pixisből. Ez nem otthoni főzés. Itt nem takarózhatunk azzal, hogy rossz napunk volt, szerelmesek vagyunk, fáj a fejünk... stb. Ez nem érdekli a vendéget, s köztük engem sem.

    [ Szerkesztve ]

    - mozi bolondéria -

Új hozzászólás Aktív témák