Új hozzászólás Aktív témák

  • HUTCHDB

    nagyúr

    A következő üzenetet kaptam a gépháztól:

    Kedves HUTCHDB!
    Ezt a privát üzenetet azért kapod, mert sikerült egy több csúnyán amatőr hibát vétenünk az első kérdőívünk során: kezdésnek nem kértük be az adataid, így azt sem tudjuk, hogy pontosan kinek és hova postázzuk az ajándék SD kártyát.. :B
    Utána e-mailben is küldtünk értesítőt, ahol egy még amatőrebb hibát vétettünk (úgy látszik, ha már bénázunk, rendesen tesszük... :B), ráadásul több visszajelzést kaptunk, hogy a levél a spam mappába került, így biztos ami biztos alapon itt is írunk.
    Arra kérünk, hogy add meg a pontos neved, címed és telefonszámod itt (ha valami hibába ütköznél, innen elérve is tehetsz egy próbát, az első kérdést nézd!)
    Az ajándékok feltehetően csak január elején lesznek postázva, de ezzel együtt arra kérünk, hogy még a napokban, de legkésőbb Karácsony végéig add meg a hiányzó adatokat (amiket természetesen semmi másra sem használunk), hogy leadhassuk a listát a MasterPass csapatnak.
    Köszönjük szépen előre is, illetve elnézést a tényleg amatőr bakiparádéért.
    Boldog Ünnepeket,
    A Mobilarena csapata

    Ez mi lenne? :F

    " Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -

Új hozzászólás Aktív témák