Új hozzászólás Aktív témák
-
-
PofaJenö
senior tag
-
pohár
félisten
válasz devil-k #70203 üzenetére
Bistro? ott a sarkon, annál a kis térnél, ahol a szökőkút is van
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz devil-k #70205 üzenetére
ott van a Halközben (?) ez a Cut Coffee is, ott is sokféle koktél van, de hogy ma nyitva van-e, nem tudom
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
HUTCHDB
nagyúr
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
ildi_
tag
válasz devil-k #70208 üzenetére
Szerintem nyitva van, mintha FB-on olvastam volna, h húsvétkor is nyitva vannak. Amúgy nagyon jó hely, szeretem, beszélgetős.
(#70195) devil-k A dkv.hu-n nincs írva, hogy 7-ig érvényes a bérlet, direkt megnéztem pénteken, mert én is elfelejtettem venni.
[ Szerkesztve ]
-
devil-k
nagyúr
Pedig indokolná.... De ha ezt nem bírja felfogni/megérteni a DKV, akkor.... Jah, hogy a honlapjukon sem lehetett tájékozódni erről (mivel nem is volt elérhető)? Jah, hogy a FB-on sem írtak erről egy szót sem? Ez egy új módszer az esetleges bírságok begyűjtésére? Ügyesek.
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
dr600
tag
Hali!
8GB-os pendriveot keresek,postával akinekvan jelezze
ujonc vagyok de megbizható---->Találat dr600 felhasználónak 13 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
Zoty@
aktív tag
Sziasztok!
Blu-Ray író eladó!
Típus: LG GGW-H20L
Ár: 11.900.-ft
Szép napot!
[ Szerkesztve ]
Texas HoldEm for ever!
-
gps76
őstag
Eladó:
- Compaq CQ58 notebook(15.6" LED HD,AMD E1-1200,4 GB,320 GB,HDMI). - 46 k
- USB WLAN stick. - 1.8 k
- miniPCI-E WLAN kártya(half méretű). - 1.5 k
- Sony Z2 flip,műbőr tok(új). - 2 k
- LG IPS235V monitor(d-sub,dvi,hdmi) esztétikai hibával(kijelzőn egy karmolás van). - 19 k
- kb.20 db DVD-RAM 4.7 GB egyoldalas lemez.(van bontatlan,meg egyszer-kétszer írt). - ? k -
devil-k
nagyúr
válasz #65675776 #70219 üzenetére
Ezt a DKV FB oldalán találtam. Eléggé elgondolkoztató ez a cég... Nekem eleve az is furcsa, hogy kapásból letegeznek egy utast. A másik, hogy "továbbítjuk a kolléga főnöke felé"... Ilyen megfogalmazást és stílust kb. egy 20 éves használ.... (vagy még ő sem)
[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
ServerWorks
aktív tag
Eladó "fél" konfig
2x Intel Xeon 5130 2.0Ghz processzor
Intel s5000VSA alaplap (8DIMM, Dual Intel® 82563EB Gigabit NIC, 6ch SATA 2.0, 2x PCIe x8, 2x PCI-X133, 1x PCI)
8Gb DDR2 667MHz FBDIMM RAM(sz.e. SATA2 hw RAID vezérlőm is van - 8 portos LSI, u320 SCSI vezérlő és extra LAN kártya, ha az alaplapi kettő nem lenne elég)
- dobozában, hátlappal természetesen -
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz devil-k #70224 üzenetére
Pénteken a 386-os pályaszámú troli az 5-ös vonalon 17:10 helyett 17:12-re ért a Benedek térre. A Mechwart-hoz 17:21-re ért, és szólni kellett a sofőrnek, hogy ugyan legyen már szíves kinyitni az ajtót ha már egyszer jeleztem. Állt még egy percet a megállóban, aztán mindenkit lezavart a járműről, lehúzta a szedőket, majd bezárta az ajtókat, és elment a kereszteződésbe telefonálni (ott biztos jobb volt a térerő). A nem sokkal később érkező 3-as troli vezetőjének kérésére, hogy valami probléma van-e annyit válaszolt, hogy nem érdekli, mert még így is simán odaér a Segner-re, hogy elinduljon a vissza útra. Az általa leszállított ~10 emberből 3-an a 3-assal mentek tovább a Segnerre. A 17:25-kor (azaz két perc késéssel) a megállóba álló 46E természetesen nem tudott rendesen beállni a megállóba, az utána közvetlenül érkező 10-es meg sehogy sem. Szóval amíg a 46E-re nem szállt fel mindenki és a busz nem hagyta el a megállót, addig a 10-es mégcsak az utascserét sem tudta megkezdeni.
Egy ilyen gyökér miatt a két másik busz összeszedett még pár perc késést.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Hello!
Tovabbra is elado 10e ft erteku Hervis utalvany,ami 2016.januarig levasarolhato.
9.000ftert odaadom.Ugyanitt: Op3n dott tablet garanciaval,tokkal,foliaval,dobozaban!
Erdeklodni privatba.
Valamint tovabbra is keresek olyan butorkereskedot aki lakasberendezest kompletten felvasarol Debrecen belteruleten.
-
adorjant
őstag
S1150 foglalatú processzort keresek!
-
gergom91
tag
Úgy látom nem csak nekem volt tegnap ilyen problémám a DKV-val: [link]
-
ati012
őstag
Kawasaki GPZ 900R motorkerékpár kell valakinek?
Kicsit sok lenne az átírása (75k), ezért erősen áron alul eladó!
Sor4; 85kW.
180.000 Ft.
Holnapig el lehet dönteni. Ha névre veszem 320 felett lesz!
-
bob011
aktív tag
Keresek autós gps-t, androidos nem érdekel. Privátot írj!
-
Laraxior
titán
válasz ati012 #70236 üzenetére
A ninja elődje a 750esen tanultam. Milyen allapotban van?
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz erik365 #70240 üzenetére
[link]
A ZX már Ninja volt[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Blabcsi
senior tag
Üdv.
Ajánlom magam, friss tartalommal!
Blabcsi gravirhttps://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
jim bcs
nagyúr
válasz Blabcsi #70243 üzenetére
Aktuális
1. Közönséges konyhasóval sikáljuk át a szőnyeget, ezzel a trükkel visszanyerhetjük a szőnyeg eredeti színét.
2. A szőnyegre cseppent gyertyafoltot könnyedén el tudjuk távolítani, ha itatóspapírt teszünk rá, és meleg vasalóval átvasaljuk.
3. Ha nagyon szennyezett a szőnyeg, akkor használjunk növényi alapú, biológiailag könnyen lebomló sampont.
4. Enyhén elpiszkolódott szőnyegbe dörzsöljünk teafüvet, majd alaposan porszívózzuk ki.
5. Ha vörösbor ömlött a szőnyegre, spricceljük be többször szódavízzel vagy ásványvízzel, szórjuk be sóval, és itassuk fel nedvszívó ronggyal.
6. A szőnyegbe ragadt rágógumit addig dörzsöljük folyamatosan egy jégkockával, amíg leszedhető nem lesz.
7. A ragasztófoltot ecetbe mártott kendővel tüntethetjük el a szőnyegről.
Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
Real Ghoost
aktív tag
LG G-Pad 8.3as tablethez vajon hol tudnék kijelzővédő fóliát venni a városban?
-
jim bcs
nagyúr
válasz Real Ghoost #70245 üzenetére
Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
rayoliviero
veterán
Y subkábelt keresek.
-
_seth_
veterán
Samsung Galaxy S3 Pebble Blue kártyafüggetlen eladó
Yongnuo 568EX II Canon vaku eladó
Yongnuo 500EX Canon vaku eladó
Blumax LP-E6 új akkumulátor eladóIntel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
adi mester
aktív tag
Sziasztok!
Valakinek elfekvőben nincs véletlenül olyan USB hub-ja, vagy USb elosztója, ami a szokásos 500mA helyett mondjuk 1000mA-t is képes leadni?Elméletben létezik ilyen:
E-bayTelefon töltési idejét szeretném lecsökkenteni akkor, ha épp szükségem van a memkártyára is, így konnektoros töltő kilőve.
Ha valakinek van ilyenje otthon, küldjön egy üzit, de ötletek is jöhetnek, hogy Debrecenben például merre tudnék ilyet venni? Köszöntem előre is.
Csak két közönséges herkentyű husi, de ha egy bajnok tudásával szakértő módon hajítjuk el: "Ez a jegy a fájdalomba, csak odaaaa :D
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Revolut
- C# programozás
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest