Új hozzászólás Aktív témák

  • zolikaDB

    veterán

    válasz erik365 #67811 üzenetére

    A mobilok fejlodestortenete az emberek technika iranti igenye alapjan mukodik. Ezt egy darabig "szinten" tartottak, a PDA-k egy helyben toporogtak majd 15 evig, es ki is haltak, az okostelefonok pedig szinten tudtak tartani a frontot egy darabig. Lasd Symbian, Windows, Palm. Jok voltak, szepek, kulonlegesek, eveket kellett varni a megapixel szó elterjedesere, meg arra, h ne szuper, de legalabb hasznalhato legyen egy oprendszer. Ugye most ott tartunk, h a Nokia + Symbian nincs, Palm nincs, a Win Mobile szinten kihalt.
    Miert? Mert masok olyat villantottak, es villantanak ma, h kivanatossa tudnak tenni keszulekeket. Egy keszulek ciklusa most mennyi? 5-8 honap? Utana jobb esetben kap egy Android/iOS foverziot, es kesz, itt az ujnmodell.
    A benzin egyre dragabb, a kaja, az energia, minden... 10 eve volt egy Nokia 7650, 6600, mittudomen Vitamax kartyaval 200e HUF. Hol van az tudasban egy Lumia 520-hoz? :) Ami mennyi? 25k? Meg mar nem is kapni :)
    Felmegy az ember fia az aliexpressre, ibuygoura, akarmire, latja, h xx ezer ft-ert van olyan keszulek, ami 1GB RAM-mal tobb, fel collal nagyobb a kijelzoje, megy rajta a Lollipop, meg 5000-es az akksija, johogy azt veszi...

Új hozzászólás Aktív témák