Új hozzászólás Aktív témák

  • PindurAnna

    Közösségépítő

    válasz Chesterfield #47393 üzenetére

    Ezt nem így adták le a riportban. Most kerestem amit írtál, de nem találtam róla neten semmit. :(

    (#47394) sto1911 De én voltam és vagyok is :K
    De nem is beszél csúnyán a fiam és nem is fotóz tizenéves ciciket meg ilyeneket :)
    És tudja mi az a szex, hogy alakul a test kamasz és felnőttkorban, mert elmagyaráztuk neki és elvittem nyílt előadásra ahol erről beszélgettek tabuk nélkül. Pont ezért nézik sutyiba a gyerekek azokat a magazinokat, mert kíváncsiak, nem tudják mi hogy van, mi történik stb. Rengeteg gyerek arra hagyatkozik amit a haverok-barátnők mondanak vagy olvasnak és néznek neten..ami nagyon rossz irányba elviheti őket.
    Én nem alszom, ugyancsak fenn leszek kettőig..dolgozom is közben :)
    Nincs beteg gyereked sem rokkant hozzátartozód..sokszor még fél méter is sokat jelenthet ilyen esetben. Lépcsőházunkban van egy beteg kamasz fiú nem tud járni. Direkt a parkolóig csináltatta a közös képviselővel a járda aszfaltot, hogyha kiviszi ölben, vagy tolókocsival ne a betonkockákon bukdácsoljon az autóig. Ilyen esetben nagyon sokat jelent pár 10 centi is :O És utána biztos nem rohanna senki ha egy ilyen gyereket cipelne, hogy jaj arrébb parkolok..hanem a gyermekemmel foglalkoznék..
    De ha már gyermek..ha egy gyermek rosszat csinál akit nem ismerek, nem teszem közkincsé, nem bántom vagy ütöm meg, hanem elmondom neki miért nem volt jó amit tett még ha idegen gyermek is..de tudom túl jószívű vagyok..de aki már elvesztett szüléskor egy gyermeket az kicsit másképp látja ezeket a dolgokat. Mindennek meg van az oka és nem a rosszat kell egyből nézni, hanem ha valaki rosszat tesz meg kell tanítani neki, hogy mi lenne a helyes. Hisz egy ember élete végéig tanul, hol ezt-hol azt..
    Ebben az esetben ha nem ért a szép szóból, van rá "gyógymód" hatóságilag, hogy tegyen ellene..

    A biciklit a kerékpározására írtam, mert megkérdezte tőlem miért nem jár biciklivel az illető, mert akkor a környezetet is óvná..

    (#47398) Calogero Sem itt sem máshol ahol láttam nem takart ki semmit.. :(

    [ Szerkesztve ]

    Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge

Új hozzászólás Aktív témák