- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Crypto Trade
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Netflix
- VoIP - mélyvíz (Asterisk és társai)
- Milyen NAS-t vegyek?
- DIGI kábel TV
- macOS PC-re
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bjørgersson
félisten
válasz Laza... #43501 üzenetére
Mondjuk a munkanélküliek vagy akik nem tehetik meg, hogy válogassanak?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
laszlo168
senior tag
válasz Bjørgersson #43504 üzenetére
Sajnos pont ez az első lépés, a rabszolgasághoz.
-
Thermaltake
tag
Helló!
Tud valaki Debrecenben USB-3,5Jack kábelt? Telefonhoz kéne, hogy össze lehessen kötni a géppel....azon működne a hangkimenet gondolom....szóval egy bizonyos programot akarok megszólaltatni a pc-n....
Segítségeteket előre is köszönöm.
üdv. -
kungzi
veterán
-
Bjørgersson
félisten
válasz laszlo168 #43505 üzenetére
Márpedig a munkanélküli segélyből szerintem közel lehetetlen megélni, így sajnos vannak, akiknek már az ilyen munkák is sokat jelentenek. Persze nekem (szerencsére) még nincs tapasztalatom ilyen téren, így sok fogalmam nincs az egészről.
(#43506) Thermaltake: Nem lenne egyszerűbb a hangszórót átdugni a telefonba?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Papaj x
senior tag
Fujitsu Siemens asztali gép - 2*2,33 GHz, 2Gb, 320Gb - 23.000 HUF
Eladó egy Fujitsu Siemens asztali gép.
Rövid leírás:
- Intel® Core™2 Duo Processor E6550 (4M Cache, 2.33 GHz, 1333 MHz FSB)
- 320Gb Sata merevlemez
- Sata dvd író
- 2 Gb DDR2 memória
- beépített hangszóróval,
stb.ÁR: 23.000.- HUF
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
petiwr
senior tag
Valaki nem jár pesten mostanság lenne egy fontos csomag.
-
pockhome
senior tag
S.O.S VGA-t keresek ma vagy holnap. Akar kölcsönbe is par nap erejeig.
pci-e csatolos legyen, 5ezer ft korul.
privatban vagy 06-30/9405638[ Szerkesztve ]
Girls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
werszomjas
addikt
Eladó
Kerti virágfuttató, térelválasztó, vas. 2db
Holnapig lehet rá licitálni.
Gondolj már most a tavaszra és a kertészkedésre, kitűnően fog mutatni a kertedbenHibátlan, nem is volt használva, az új rá töredékéért
üdv
-
salamander66
csendes tag
Üdv!
"Magánéleti" okok miatt eladó egy TELJESEN új Stradivarius női nyaklánc.
Különleges darab.Kérésre üzenetben küldök képet.Ára:
Holnapi(2014.01.11.) átvétellel - 2500HUF.Debrecenben bárhol.
-
adi mester
aktív tag
válasz Zola007 #43468 üzenetére
Szia.
Nekem lenne egy félkonfigom, régóta megvan, de ráér még a polcon lenni, íme a lista:AMD A8 5600k CPU (3.6 / 3.9 Ghz / 2000 FSB / FM2 / HD7650 VGA)
Lenovo alaplap (FM2 / DDr3 / PCI-e / Sata)
2 X 2 GB Kingmax DDR3 - 1600 Mhz Kingmax Nano memóriaár: 50.000 Ft
+ 2 X 2 GB DDR3 memóriával + 4.000 Ft
Gari van, a memóriák jórészt újak (2év), a proci új (3év), a lap használt. Talán már korábban is említettem, itt lesz mégegyszer Alap játékok futtatására (NFS HP 2010) vagy Hd filmek lejátszására ideális választás
Üdv.OFF:
Debrecenben tudtok ajánlani olyan monitor szervizest, aki olcsón, jól dolgozik és a sz*rból is tud várat építeni? Lenne 2 monitorom, 19" TFT az egyik kishibás, a másik kókány szerelőhöz került. Priviben jöhetnek a részletek[ Szerkesztve ]
Csak két közönséges herkentyű husi, de ha egy bajnok tudásával szakértő módon hajítjuk el: "Ez a jegy a fájdalomba, csak odaaaa :D
-
pohár
félisten
DIESEL PLUS PLUS MASCULINE FÉRFI PARFÜM
ha épp kifogytál volna a jó parfümből, vagy régi nagy kedvenced, ennyiért ajándék 2 darab
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Zola007
veterán
válasz adi mester #43516 üzenetére
az akkori gép már megoldódott, most tesómnak kell egy alapabb masina
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
Ha akarsz még ma elképedt fejet vágni (felénél csak leteszi a kamerát, nincs vége)
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
adi mester
aktív tag
válasz Zola007 #43518 üzenetére
Értem. Ha gondolod kisebb processzor is megoldható a félkonfighoz, nyilván valamennyivel olcsóbban. Szintén új, 3 év garis prociról van szó. Ha érdekel a félkonfig, dobj egy privit.
Csak két közönséges herkentyű husi, de ha egy bajnok tudásával szakértő módon hajítjuk el: "Ez a jegy a fájdalomba, csak odaaaa :D
-
philipe
tag
Sziasztok!
Ha esetleg van valakinek eladó tablet a birtokában, és 20.000Huf környékén megválna tőle, priviben jelezze.
Köszönöm.
-
Blabcsi
senior tag
Üdv.
Felújított, kiváló állapotú hajdú centrifuga eladó. 8K az ára. Érd.: Édesanyámnál.
Kolléganőmnek és 2 kislányának ( iskolás / óvodás ) keresek olcsó albérletet. Érd nála. ( Swetich környéke )
Mind 2 SOS !!!
Valamint akad még 3-4 tápkábel, 2-3 monitorkábel ( d'sub ), 3 DVI-d'sub átalakító SÖR / CSOKI áron.
Többit privátban.https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
kungzi
veterán
milyen egy kib@szott vírusos ez a xar facebook
olyanok jelölik vissza a barát felvételt, akit nem is ismerek és be sem jelöltem és már reggel 8 óta folyamatosan csipog a telefonom, hogy visszajelölték a barát felvételtúgy érzem törlöm magam a rákba
[ Szerkesztve ]
-
-
mackosajt
addikt
válasz werszomjas #43514 üzenetére
10 perccel a vége előtt már nem veszem el a topik nagyra becsült asszonyától a lehetőséget.
Szép súlya lehet amúgy ezeknek.
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
Chesterfield
őstag
Eladó Nikon COOLPIX L16 digitális fényképezőgép, ezüst színben.
kép
+512 MB SD kártya
+tok
+adatkábel!
FIX 10k -
PindurAnna
Közösségépítő
válasz werszomjas #43514 üzenetére
Megvan
Na lebuktam..kell nekem mindenhol ugyazt a nicket használni
[ Szerkesztve ]
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
mttaas82
csendes tag
Ha valakinek van elfekvőben Nokia 6310i headset az jelezze már nekem!
Tipusa azt hiszem: hdc-9Kijelző hibás M-Tech atab7 dci is érdekelne vagyis csak a külső plexi burkolat!
Köszi előre is!
[ Szerkesztve ]
Go-Button!
-
mackosajt
addikt
válasz ngabor2 #43530 üzenetére
Nem.
Most olvastam, és gondoltam, nejem virág mániájára megszerzem, bár passz, mivel hoztam volna el, mert a kocsiba nem fér, horog meg nincs.
Így nem nyomtam rá mégse a licitre, plusz még a tisztelt topiklakó asszonyságra is gondoltam.
@werszomjas: mennyire súlyosak amúgy?
[ Szerkesztve ]
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
werszomjas
addikt
válasz PindurAnna #43529 üzenetére
Bár azt nem tudom, ti a lakásba ezt hova gondoltátok?
Ha már ilyen vészesen közeleg a tavasz/nyár, van egy eladó Kerti, kültéri ruhaszárító is.
4000ftJó minőségű, nem teszkogazdasagos.
[ Szerkesztve ]
üdv
-
törölt tag
válasz PindurAnna #43529 üzenetére
Meg Gábornak...
Szépen ajánlgat téged... -
Thermaltake
tag
Helló!
Tud valaki Debrecenben USB-3,5Jack kábelt? Telefonhoz kéne, hogy össze lehessen kötni a géppel....azon működne a hangkimenet gondolom....szóval egy bizonyos programot akarok megszólaltatni a pc-n....
Segítségeteket előre is köszönöm.
üdv. -
aldebaran
őstag
Nikon D7000 fényképezőhöz portré markolatot keresek és vakut.
Gandhi mondta: "Élj úgy, mintha meghalnál holnap. Tanulj úgy, mintha örökké élnél."
-
br.rak
őstag
7300Gt PCI-E VGA 256MB nagy passzív borda 2000Ft
PS2-höz eredet táp scph-70100 1db 2500Ft
Set Top boxok digikábelhezSD
Humax PR FOX C eredeti távirányítóval Magyar nyelvű menü
ár:6000FTRögzítős Két tuneres SD:
Humax IPDR 9800C
- twin tuner vagyis egy időben tud felvenni és más csatornát nézni
- timeshift, PIP
- beépített TXT
- eredeti távirányító
- 160Gb-os HDD (ebből kb 80 szabad)
ár: 13500FtHD-s készülékek HDMI kimenet
Humax PR HD 1000C:13500FtEgykábeles USB-s szkennerek:
Canon Lide LIDE N670U 5000Ft (win7)
Tevion MD 9693 (csak XP alatt működik) 3000FtFilm /dia szkenner:
HP 3970 (beépített dia/film adapter, átvilágító egység)
11500FtBr
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz werszomjas #43533 üzenetére
Van egy kertes házunk is, csak ott lakók vannak (egy része természetesen PH-snak ) oda vettem a párom óriás paradicsomjának
Ruhaszárító nem kell köszönjük szépen[ Módosította: ngabor2 ]
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
izomhod
őstag
Budapestre megy valaki mostanában?
megfizetem!
-
Bjørgersson
félisten
Hol nyomtatnak / vasalnak képet pólóra legjobb minőségben a városban?
-
Laraxior
titán
válasz PindurAnna #43542 üzenetére
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
izomhod
őstag
válasz diablo1984 #43544 üzenetére
-
BoSSanCS
aktív tag
Sziasztok!
Továbbra is néhány eladó termék:
- Keveset használt, itthon ritka, az autó eladása miatt feleslegessé vált Dual Audio XDM6350 fejegység minden tartozékával, dobozával. - 13k
- 1 doboz (30 db) Acai Berry étrend kiegészítő/fogyasztókapszula - 1,5k
- Új, nem használt, tescos, 4 darabból álló autós szőnyeg szett, még 2 van belőle - 1k/garnitúra
Méretei: Első: 66,5cm x 44,5cm; hátsó: 40,5cm x 30cm
Anyagösszetétel: 100% poliészter- Új VW / Audi / Skoda / Seat hűtővíz/vízhőfok jeladó. Van belőle FEBI és EPS márkájú is, megvettem őket, de végül kiderült, hogy nem ezzel volt a gond, így a nyakamon maradtak a kocsi eladása miatt. Csak egyszer voltak tesztelve, így teljesen újak még. Árban megegyezünk.
- További ismét eladó egy PowerCom BNT-600 AP szünetmentes tápegység, nem sokat használt, teljesen működőképes, kihasználatlanság miatt eladó. Kérésre a hozzá járó CD-t is előkeresem. - 5k
Tulajdonságai: Látható teljesítmény: 600VA, Valódi teljesítmény: 360 W, Csatlakozók: 1 x hálózati csatlakozó, Automatikus feszültségszabályozás, Hidegindítás (DC power on), Villámcsapás és túlfeszültségvédelem, Rövidzárlat és túltöltésvédelem, Telefon/modem internet túlfeszültségvédelem, USB kommunikációs port
Képeket kérésre mindről tudok küldeni! Érdeklődni PM-ben!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom mobilszolgáltatások
- Tudományos Pandémia Klub
- Milyen monitort vegyek?
- Mini PC
- Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest