Új hozzászólás Aktív témák
-
ati012
őstag
Mit verem nagydobra?
Hirdetem. Hirdetés nélkül nem jut el az emberekhez. Azt senki se tudja miből mennyi zsé jön. Talán Adrián, de vele egy cipőbe járunk. Nem hiszem hogy feldobálgatnánk egymást. Szomszédokat nem hiszem hogy érdekelné, akkor már nem itt lennék.
[ Szerkesztve ]
-
cekkk
veterán
válasz ati012 #33306 üzenetére
Pedig ha kell rád állítanak, megnézik a bevételeidet kiadásaidat és céged ügyeit hidd el, ma itthon csak azt nem büntetik meg akit nem akarnak, ha van bármi simlisséged akkor nem hiszem, hogy erőltetném a helyedben ezt a dolgot, mert minden dologgal csak jobban felhívod magadra a figyelmet.
De ez már a te ügyed.Apum most vett a vállalkozásába egy új kocsit(egy ford transitot ami szükséges a vállalkozás működéséhez és nem egy luxus személy autót. PEdig annak örülnék én is, de az nincs otthon ) pár nap múlva jött is a levél a NAVtól, hogy akkor ellenőrzés lesz
[ Szerkesztve ]
-
szasanyi
félisten
Vegyetek brutál videókártyát!
-
csizs
aktív tag
-
mghltm
addikt
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
sNORh
addikt
Alufelnit postázni mivel érdemes/gazdaságos?
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
Laraxior
titán
válasz Borosz #33313 üzenetére
Azért csak jó hogy van az autóban kerékcseréhez jóféle masszív kulcs.... ezért kell az ülés alatt tartani
Mert hát a defekt az nagyon csúnya dolog, és bosszantó, de 3 koszos bantu még bosszantóbb"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Blabcsi
senior tag
Üdv.
Tudja valaki, hogy egy 32' crt tv-nek mekkora lehet a felbontása?
Sehol nem találom.
Win7 svideon 1024x768-on járatja 25Hz váltottsoroson. De ez 4:3, nem 16:9, mint a tv.... szerintem többet is tud.https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
adi mester
aktív tag
Eladó alkatrészeim listája:
CPU:
AMD Sempron LE-1250 (2.2GHz / 512 kb L2) - 2.000 Ft
Intel vegyes vágott: S478 / S775 (kisakciós)MBO:
Asrock 775i65G (775 / DDR / AGP) - 4.000 FtRAM:
512 MB DDR2 - 533 MHz - 800 Ft / db
1 GB DDR2 667 MHz Siemens Swissbit memória - 2.000 FtHDD:
80 GB Samsung IDE HDD - 2.000 Ft
2 db 250 GB-os Samsung Sata2 HDD - 5.000 Ft / db vagy 9K / 2dbODD:
Sony NEC Optiarc, újszerű, keveset használt, Sata2 és fekete - 2.500 FtCPU Cooler:
EKL AG új hűtők, utcsó darabok, LGA 1155 / 1156 - 2.000 Ft / db
Stock AMD hűtők, teli talpúak, fullosak - 1.000 Ft / dbNotik bontáson:
HP Compaq NX9005
Fujitsu Siemens A 7600Csak két közönséges herkentyű husi, de ha egy bajnok tudásával szakértő módon hajítjuk el: "Ez a jegy a fájdalomba, csak odaaaa :D
-
Chesterfield
őstag
válasz Irmscher 353 #33316 üzenetére
-
Irmscher 353
aktív tag
válasz Chesterfield #33323 üzenetére
ezt benéztem, de mentségül szolgáljon, hogy nem vagyok ujságíró, aki ezzel keresi a kenyerét.
-
törölt tag
válasz ngabor2 #33236 üzenetére
Na ott pl gyakorlatilag semmi sincs vászon félcipőn/tornacipőn kívül jelenleg. Ja de, szandálok és papucsok.
Voltam még a Hervisben is (ha már éppen a Fórumban voltam), ott mindenféle divat micsodákat láttam. És mivel hazafelé útbaesik voltam a SD-ben is. Na ott meg rend sincs.
Ergo a mai nap eredménye: nem lehet a városban kapni bakancs kinézetű bakancsot. Az SD-ben ugyan volt valami hasonló, de az atomvilágos barna volt, azt meg köszönöm kihagyom.
És ha már egyszer ilyen jó napom van, mikor hazajöttem ez fogadott a gépet bekapcsolva:
-
törölt tag
válasz Chesterfield #33326 üzenetére
Majdnem... De lehet, hogy Kenobi mester beköltözött az OSD helyére, és szivat.
-
mghltm
addikt
válasz Chesterfield #33326 üzenetére
lezerkarddal a kezeben keszitett egy self shot-ot es most itt dicsekszik vele
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
Chesterfield
őstag
Tömegverekedés lett a börtönbe vonuló buliból
"börtönbe vonuló buli" OMFG -
senior tag
Eladó laptopjaim:
IBM/Lenovo ThinkPad T400 - tökéletes, újszerű állapot - 64.000.- Ft]IBM/Lenovo ThinkPad T400 - szép állapot, pici "kijelzőhiba" - 59.000.- Ft
IBM/Lenovo ThinkPad T61, új 320Gb-os HDD-vel - 49.000.- Ft
Dell Latitude E4300 - 64.900.- Ft
Rendelhető gépek (csak a fontosabbak)
Dell Latitude E5500 Core 2 Duo P8400 2,26GHz 4GB 160GB 15,4" 1280x800, DVD±RW WLAN - 62.000.- FtHP Compaq 6910p C2D 2.0/ 2GB/ 80GB/ 14.1"/Combo/ WIFI/ - 51.000.- Ft
Precision M2400 Core 2 Duo P8700 (2533MHz)/2048Mb/80Gb/DVD-RW/Win 7 Pro COA/Nvidia Quadro FX 370M 256MB US - QWERTY - 65.000.-Ft
Dell Precision M4400 Core 2 Duo T9600 (2800MHz)/4096Mb/250Gb/DVD/Win 7 Pro/Nvidia Quadro FX 1700M (512MB) US - QWERTY - 72.000.- Ft
-
törölt tag
válasz arpeen2 #33333 üzenetére
Nem törtem be, de pl a TN paneleket nem bírom, sokkal jobban fárasztják a szemem, mint a CRT. CRT előtt napokig tudok ülni, TN-es fosoktól meg 3-4 óra után már rosszul vagyok. Aztán meg napokig fáj a fejem. Most kényszerből ugyan egy ilyen retket használok, de ez már alapból vibrál időnként. Ráadásul még életlenebb is a képe, mint a 959NF-nek. Ennyit a TN panelekről.
-
ProdyG
őstag
Debrecenben hol tudnék ilyet venni?
a Szivárványban és a Dósa Nádor téri boltban csak narancssárga színű van, de én fehéret szeretnék...
15 méter körüli, fehér hosszabbítót árulnak itt valahol? köszi. -
cekkk
veterán
válasz lorcsi #33338 üzenetére
Hétvégén voltunk egy kiállításon a srác papucsba volt de olyan fertelmes büdös volt a lába, hogy azt hittem ott esek össze Ráadásul tanga vagy mi a fene papucs volt, ezért szellőztethette, hogy mások meg kellemetlenül érezzék magukat, nekem az 1 órás futás után nincs olyan lábszagom
-
Laraxior
titán
válasz #65675776 #33325 üzenetére
Hányas lábad is van? Esetleg fel tudok ajánlani egy British Steel 20 soros bakit. Ha jól befűzöd egy oxigénmolekula sem jut a lábadba, mondjuk térdtől lefelé Nyári viselet, egy jó kis terepmintás nacival
[ Szerkesztve ]
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
petiwr
senior tag
Keresek kazetta adaptert.
Olyat mint a képen látható csak 3.5 jack dugósat. használt új jó.
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz ProdyG #33336 üzenetére
Vezetéket, dugaljt meg dugvillát veszel és összekötöd..szerintem még sokkal olcsóbban is ki lehet hozni, mintha készen veszed.
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
gps76
őstag
Keresek asztali 1 esetleg 2 GB/800-as ddr2 ramot jó áron,ami 800-as Kingmax-szal nem akad össze,mert nem akarnám kidobni azt az 1 GB-ot.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz lorcsi #33338 üzenetére
Nem izzadós, büdösödős lábam van. Viszont nem díjazom ha vastagon retkes. Érdekesen nézhetett ki azoknak a lába, akik Kecskeméten papucsban nyomultak. Nekem konkrétan hót retek volt a bakancsom.
Lara: Nem kell nekem csizma, de kösz a felajánlást.
gyuszaa: Volt szerencsém U2211H és U2311HM-hez is, egyik sem zaklatta a szemem. De ezek kicsik, mert magasságra mindenképpen vesztek (fizikálisan és pixelben is) vele és eléggé csíknak tűnt mind a kettő emiatt. Ami azt illeti nekem tökéletes lenne egy a nemrégiben bejelentett 21"-es 4:3-as IPS-es Eizo, de azok igencsak aranyárban lesznek.
-
bobace
addikt
Sziasztok!
Van Debrecenben a Paripán kívül olyan étterem, ahol le lehet kajálni X összeget tetszőlegesen?
Illetve olyan hidegtálas céget tud valaki, ami jó árban van (ezerxszáz körül mondjuk) és ízre is jó? (Hidegtálas nálam hús + saláta és egyéb akár meleg köretet is jelent).Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest