- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- ASUS routerek
- AliExpress tapasztalatok
- F-Secure termékek
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Crypto Trade
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Netflix
Új hozzászólás Aktív témák
-
pohár
félisten
jut eszembe, úgyis rég volt már
Tissot, Mido, Police, Swatch, Casio, Gant, Orient, Atlantic, Tag Heuer, és egyéb márkájú órák a boltinál kedvezőbb áron kaphatók!
Hivatalos garancia, forgalmazó által lepecsételt garancialevél jár minden órához, és akár már két nap alatt kézhez kapod!
Akár ő is a tied lehet:
pár megmaradt óra:
Certina DS C-Class - 65e
Certina DS PODIUM TITANIUM - 75e
Certina DS PODIUM - 55e
Certina DS PODIUM GENT AUTOMATIC - 95e
Casio WAVE CEPTOR WVQ-600DE-7A bőrszíjjal - 50e
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Kryczek #1500 üzenetére
Elkepeszto ahogy a többiek lemasoltak azt, hogy dobozban adjak a telot, esetleg van kijelzője netalántán a kijelzőn egy mozdulattal oldják fel a képernyőzárat.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Laraxior
titán
válasz Kryczek #1496 üzenetére
Érdekes, hogy sosem gondoltam még arra hogy iPhone-om legyen. Nem tudom miért. Valahogy nem jön szóba nálam sosem, pedig nincs bajom vele. Sőt, talán a 3GS még tetszett is, a 4G külsőre nem tetszik Hardverügyileg meg teljesen mindegy mi lesz benne, ezekkel már Battlefield 3 at is tolhatom sz@rás közben
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
zolikaDB
veterán
Hu. Meddő lenne, de az fájt kicsit, h másolnak az androidból. Aki ismeri ezt a mesét, tudja, mire gondolok.
Támogatás, minőség, szolgáltatás számomra 10/10.
Még ha így is van: az a b.szott nagy kijelző, ha leejted, szerinted túléli? Vagy mennyivel több az esélye, mint az almának? (most a Galaxyról beszélek)
Fölösleges a vita, mert mindenki azt csinál/vesz, amit akar, tehát nyilván megvan a közönsége az androidos telefonoknak is, még akkor is, ha 2x annyiba kerül, és feleolyan minőségű, mint az alma. Nyilván, mert akkor a Samsung egy forintot nem ölne fejlesztésbe. Lehet az Iphone edzett üvegből, aranyberakással, ha valakit elrabol a "4mag+android" varázsa, ami az emberi megalomániából táplálkozik. És ez nagyon sok mindenre igaz. Akár a fél literes joghurtra is.
Laraxior: "Érdekes, hogy sosem gondoltam még arra hogy iPhone-om legyen. Nem tudom miért. Valahogy nem jön szóba nálam sosem, pedig nincs bajom vele. " -> ez normális hozzáállás, kb én is így gondolom.
Érdekes, hogy sosem gondoltam még arra hogyiPhone-omAndroidom legyen. Nem tudom miért. Valahogy nem jön szóba nálam sosem, pedig nincs bajom vele.[ Szerkesztve ]
-
-
zolikaDB
veterán
6 évig volt symbianom, az elsők között vettem, hatalmas szabadság, mindenféle marhaságot lehetett rátenni, skinelni, piszkálni, volt S60, UIQ... Nekem jó az iOS, nincs benne sallang, a tudása bőséges. Ízlések és pofonok. Csak az olyan megállapítások, h az Apple lop, másol, gagyi többnyire önös és szubjektív dolgok. Az is másol, aki palackba zárt vizet árul, de lehet vkinek az 50 ft-os a jó, másnak meg az evian 600 ft-ért.
Részemről a baromkodást lezártam, szarozni lehet másik topikban is a 1000000. apple vs android vitában.
PONT. daa-raa-t kérem, h ezeket a hsz-eket törölje! Amennyiben nincs ellene másnak kifogása.Normális, kulturált hangnemben zajlott a beszélgetés, maradhat.
[ Módosította: #65675776 ]
-
csapee
őstag
És ezekkel telefonálni is lehet vagy csak flamelni?
[ Szerkesztve ]
Csapee
-
izomhod
őstag
FUJI FINEPIX S5500 kiváló állapotban tokkal, memóriakátyával eladó 10x ZOOM 22.000 ft
533mhz 512mb noti ram eladó 1200 ft
Orion Divx DVD lejátszó + 5.1 hangfalszett.
Dobozában, papaírjaival, távirányítóval, megkímélt állapotban eladó.
http://www.arukereso.hu/hazimozi-rendszer-c3165/orion/ht-500-p29442966/termek-leiras.html#properties
10.900ft
[ Szerkesztve ]
-
sNORh
addikt
Eladó
RENAULT CLIO 1.2 Expression 98000km. Klímás. Friss Műszaki 990.000 FtEladó Netezős konfig 3490-
-Fekete gépház ATX 1k KÉP
-Fekvő házas majdnem komplett P2-3-as 1k
-STR8 Discovery Parfüm zsír új 1,2k -pár pricc
-Babetta első-hátsó kerék, gumival mindennel cakpakk 2k/db
-3d studiomax 7 biblia 2kötetes+DVD[ Szerkesztve ]
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
ati012
őstag
jó hogy eszembe juttattad
-
Bjørgersson
félisten
Garanciális Motorola Defy+ra vevő lenne valaki? Független, mindene megvan, 4 db védőfóliát is adok hozzá!
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
Dan-szan
senior tag
Egy cipősdoboz méretű csomagnak mennyi a díja (a súly kb 1 kg)?
Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
werszomjas
addikt
válasz Dan-szan #1513 üzenetére
http://posta.hu/kepek/upload/2012-01/2012TarifatablaHu.pdf
2kg alatt mehet ajánlott levélként, ha 1kg a súlya, az ajánlottan: 840+240Ft
Vagy küldheted Belföldi Standard postacsomaggal, az 1115Ft.
[ Szerkesztve ]
üdv
-
Sullivan
aktív tag
Keresek:
jó állapotú 500gb sata 2 hdd-t,
2x2gb ddr2 800 memóriát -
dudikpal
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
Dan-szan
senior tag
válasz werszomjas #1514 üzenetére
Köszi,ebben az ajánlott levél dologban nem voltam biztos.
Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
SG3rg0
őstag
WD 320GB Caviar Blue 7200rpm 8MB SATA2 ELADÓ most volt 2éves.
8.000Ft -
adorjant
őstag
Eladó hardvereim:
-Gigabyte 8600GT 256MB pci-e 5000ft
-Ati X1550 256MB pci-e 3000ft
-új DisplayPort-DVI átalakítók 600ft
-új DVI-D single link kábelek 600ft
-új USB A-B kábelek -
agymenő
tag
Keresek xperia mini pro-t garisat nem x10 hanem sima xperia.
AMD Ryzen R5 3600/LC Power 120/ MSI B450-A Pro Max/2x 8Gb Kingston Hyper X 3000MHz/Palit RTX 3060Ti 8Gb Dual/240 SSD Kingstone/1Tb Toshiba HDD/FSP Hyper K Pro 700W/ Rampage CARISMA MESH ATX/24" 1080p freesync LG
-
zolikaDB
veterán
válasz Chesterfield #1523 üzenetére
Nekem is van Lacoste-om, de semmi penzert oda nem adnam!
-
fasterware
aktív tag
Eladó termékeim:
Coolink GFX Chilla eladó vagy csere Gelid icy vision - re
Vov Digital dvd-993R
Pure + Lego Batman ( új, fóliás ),Banjo Kazooie: Nuts & Bolt ( Bundle játékok ), PGR3
Eredeti Toca Race Driver, Judge Dredd: dred vs death, Contract j.a.c.k., T3: war of the machines,stbVásárolnék:
Privátban lehet érdeklődni.
-
D@niel
addikt
válasz Chesterfield #1523 üzenetére
igen 3ért adom. érdekel?
[ Szerkesztve ]
𝕧𝕒𝕡𝕖 bemutatók, kedvezmények: facebook.com/Dan1el1031
-
bobace
addikt
1 GB Kingston DDR2 800Mhz-es RAM eladó. 2,5k forint az ára.
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
adam432
tag
Diablo 2 + LOD kieg. eladó, alig használt, hibátlan állapot. Nem bannolt! Ár: 1000Ft
[ Szerkesztve ]
„Si vis pacem, para bellum.”
-
pockhome
senior tag
érdekel valakit egy Zippo gyújtó?
eredeti made in USA vannak képek is: [link]
a benzin(vagy ami benne van) kifogyott, de szikra az vanRózsaszín FitBall labda nem használt, kibontva volt csak felfújva nem: [link]
kis méretű állathordozó valami kis
patkánykutya is elfér benne
[link]2magos s775 proci olcsón OEM: [link]
gyermekbicaj lila színű [link]
450w-os ÚJ táp:
256Mb DDR 333MHz-es ram:
érdeklődni privátban!
Girls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
(Bundás)
addikt
Jó orosztanárt tud valaki ajánlani?
-
mexicanraven
senior tag
válasz zolikaDB #1507 üzenetére
A windows mobile-t kihagytad.
Azt is lehetett moddolgatni kemenyen.
Reszemrol en is hasznaltam sokaig Symbiant, nagyon szerettem, de kellett egy gyors es problemamentes eszkoz, amin lehet netezni, zenet hallgatni, filmezni, es rendelkezik jo supporttal, es tenyleg fennakadas nelkul mukodik, mert felig munkaeszkoz.
Amikor megvettem a 3GS-em, vehettem volna Galaxy-t is, de nem tetszett, hogx egy akkor 120k-s telefonnal az lett volna az elso menet, hogy hazamegyek es tolom ra a fozott romot.
Egy 40k-s tabletnal elfogadom, ami egy masodlagos targy, de egy telefonnal nem.
Van akinek ez, van akinek az jon be, es jol is van ez, de melyebb osszehasonlitasokba folos belemenni, mindenkinek megvan a miertje, hogy miert ezt vagy azt valasztja.when the sun shines, we'll shine together
-
Bjørgersson
félisten
Szerintem meg sör. Munka?!
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
SEMY
tag
Eladó Omron M2 digitális felkaros vérnyomásmérő, irányár : 10.000 Ft
Új, 3év garanciával.
Battle.net : SEMY#2518 Battlefield : SEMY_HUN Uplay : SEMY72
-
pohár
félisten
válasz Bjørgersson #1535 üzenetére
semmi, egy kurva nagy semmi, az van...
most el lettem felejtve, vagy mi?ha sör, akkor meg Gulden Draak
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
kungzi
veterán
nem tudjátok vhol lehet venni dkv bérletet bankkártyás fizetéssel?
-
pohár
félisten
talán a vasútállomásnál? máshol szerintem nem nagyon lehet kártyával fizetni
-
pohár
félisten
hát elvárható lenne, de mióta lehet postán DKV bérletet kapni?
de felettem már írták, hogy a Doberdón lehet venni kártyával isGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
ZeroCaptan
tag
Eladó xbox 360 hd av (komponns) kábel 1500 ft állapota.. Hibátlannak látom.
http://www.konzolstudio.hu/index.php?action=1&product_akt_pt_id=3437
Vennék xbox 360 av kábelt sima tévéhez ár 1000 ft
http://konzolokszervize.hu/microsoft-xbox360-x360/xbox-360-kompozit-av-kabel-kiegeszito[ Szerkesztve ]
NHL, NBA, Soccer
-
pohár
félisten
hát gondolom van bérleted, buszozni ráérsz
most hallottam a himnuszt Szilágyi Áron meccse után, hát a belem kifordul, hogy ezt is meg kellett változtatni
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest