- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- ASUS routerek
- AliExpress tapasztalatok
- F-Secure termékek
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Crypto Trade
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Netflix
Új hozzászólás Aktív témák
-
giigz
veterán
válasz Bjørgersson #1200 üzenetére
Ezt a gépkikapcsolásos mániádat felejtsd már el.
-
Bjørgersson
félisten
Majd ha nalatok is ennyi aramszunet lesz mint nalunk, te is felteni fogod.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
giigz
veterán
válasz Bjørgersson #1202 üzenetére
Igaz, én is tiszta ideg voltam, amikor a múltkor percenként ment el, és én meg vagy 5-6x indítottam szegényt, mindig lenyomta az áram...
-
Bjørgersson
félisten
Kezd csendesedni a vihar, ujra van tv.
[ Szerkesztve ]
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
brekkhun
tag
Eladó Francia kártya pakli - 55 lapos, vadonat új
- 55 lapos kiszerelés
- fóliázott csomagolásbanÁra: 150Ft/csomag (ha nagyobb tételben vásárolsz akkor megegyezhetünk alacsonyabb árban is)
( ͡° ͜ʖ ͡°)
-
Papaj x
senior tag
Sarokcsiszolót vásárolnék, csak hibátlan állapotú érdekel!!!
Black&Decker előnyben..
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
törölt tag
válasz Cybertrone #1197 üzenetére
Nem áll szándékomban rámarkolni, de ez rajtad legalább annyira múlik.
-
Pocok9b
aktív tag
Tel/Viber/WhatsApp: +36hetven3228077
-
pohár
félisten
egyetemre menőknek szeretettel:
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
inkubator
aktív tag
Mi annak a a filmnek a címe ami azt boncolgatja, hogy Szeptember 11-én előre tervezett robbantásokkal dőltek le a tornyok?
Note 4, bicikli 3, Gear 2, asszony 1
-
E1even
senior tag
A 2 db Noctua NF-P12 ventilátor, az extra erős, zöld, 100 mW-os Laser Pointer, valamint az eredeti Reebok New York Knicks XL-es póló ELADVA.
Viszont még mindig eladó egy
AzureWave AW-NE766 802.11 b/g/n mPCIe WiFi kártya,
ami azért különleges,
mert összesen 3 üzemmódban képes működni:
1., Kliens
2., AP
3., Kliens és AP egyidejűleg.Amiből a harmadik igazán érdekes, mert ezt kevés kártya tudja. Azt a hálózatot, amihez kliensként csatlakozott, saját AP-ként önálló SSID néven és önálló titkosítással és persze új jelszóval tovább tudja osztani.
Az ára 4000 Ft.
És szintén eladó még egy eredeti,
új Nike EAST kifordítható L-es kosármez.Méretei cm-ben:
hossza: 77 cm
szélessége: 60 cmAz ára 2500 Ft.
Új "játékosok":
Nézd meg és vidd el őket!
Köszi szépen!"Régen az égre néztünk és azon töprengtünk, hogy hol a helyünk a csillagok között. Most lefelé nézünk, és csak fészkelődünk a porban."
-
Ayg0
senior tag
válasz RootRulez #1150 üzenetére
Tibicikli a Sámsoni-Budai Nagy Antal kereszteződéssel szemben. Korrekt, olcsó rendes fazon. Máshova nem is nagyon viszem, esetleg ha nagyobb bevásárlásról van szó, akkor a Sarló-Árpád tér sarok mellett.
"A Celeron egy olyan gyár ami az Intelnek készít olcsó, megbízható processzorokat, ezért felesleges a Pentiumokért plussz pénzt fizetni."
-
pockhome
senior tag
keresek Nokia BL-4U akksit
akinek van, privátban jelezze!Girls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
bobace
addikt
Én is a Sarló-Árpád tér sarokra szoktam vinni, korrekt a nő nagyon Hogy olcsó-e? Nem tudom, máshol még nem szervizelték, az van közel, amit tudok, azt meg megcsinálom magamnak
[ Szerkesztve ]
Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
bucóka
újonc
1DB CAMPUS FESZTIVÁL HETIJEGY SŰRGŐSEN ELADÓ!(10.000Ft)
-
inkubator
aktív tag
Kovy29: Most végeztem építőmérnökként az Mk-n, ha kérdésed van nyugodtan zaklass. Van eladó párhuzam vonalzom számodra.
Rootr.: A hátsó kisfogaskerék elkopott Szóval lánc és racsni (fogaskeréksor) csere kell. Hajtóművet nem kell cserélni mert 1 hajtómű 2-3 lánccserét bír ki. Csak szervízben tudják megcsinálni, mert 2 spéci szerszám: racsnileszedő és láncszemkinyomó kell.
[ Szerkesztve ]
Note 4, bicikli 3, Gear 2, asszony 1
-
Borosz
őstag
Eladó 2*256MB SD-RAM. PC133-as.
-
Ayg0
senior tag
Szerelés költségben és a termékekre rakott árrésben is alsó-közép kategóriás bolt. A szaktudása és segítőkészsége miatt viszont megéri odamenni.
"A Celeron egy olyan gyár ami az Intelnek készít olcsó, megbízható processzorokat, ezért felesleges a Pentiumokért plussz pénzt fizetni."
-
Chesterfield
őstag
Ha csak a VIDEO_TS könyvtár van lementve a gépemre egy kamerás felvételről, akkor hogy tudok erről asztali lejátszó-kompatibilis lemezt csinálni?
Ha simán felírom DVD-re, az nem műxik -
Isee
senior tag
Ha valaki tudja fasterware-nek a számát, megadná nekem privátban?
Fontos lenne, köszönöm
"...But, before your President decides, please ask him this: What if we leave... and you're wrong?" (Optimus Prime ~ TF2)
-
Bjørgersson
félisten
válasz inkubator #1221 üzenetére
Már ment is egy pü.
-
RootRulez
félisten
válasz inkubator #1221 üzenetére
Ööö, szedtem én már le hátsó fogaskereket 2db 60-as szeggel és egy kalapáccsal is (persze ismerem a célszerszámot is, de akkor épp nem volt kéznél)
Itt nem a probléma megoldása lenne az elsődleges, hanem, hogy tudjam mit kell cserélni, azaz mit kéne hozzá vásárolni. Az otthoni biciklimre is anno vettem láncot és hátsó fogaskereket, mire kiderült, hogy a váltó volt a szar.
[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
-
Borosz
őstag
válasz Chesterfield #1224 üzenetére
Csinálj belőle "DVD-Video"-t. vagy nyisd meg videoszerkesztő progival az állományt és azzal írd ki DVD-re.
-
törölt tag
Eladó KTM bringa és iPhone 4.
-
kungzi
veterán
sziasztok
tudtok ajánlani egy gsm boltot, ahol ingyen felraknak buborékmentesen kijelzőfóliát telefonra?
-
Csöves
őstag
Kisméretű szőlőprést keresnék 1 órás munkára.
Hozom-viszem.[ Szerkesztve ]
Aquila non captat muscas.
-
baleee89
aktív tag
Eladó:
-Corsai vengeace lp 2x2 gb ddr3 1600mhz vadi új kibontva sincs 10k
-Geil ddr2 2x2gb 800mhz gx24gb6400dc vadi új nincs kibontva 10k
VESZEK rossz, javíthatatlan, fizikai sérült (6fele tört), alkatrész hiányos pc cuccokat http://www.eh-pc.eu/
-
MarKoo
addikt
Eladó normális állapotú - fél éves, Nokia C5-03 White Illuvial T-Mobileos, másfél év garanciával. Minden megvan hozzá.
Ár: 19.000 Ft. - ajándék bontatlan Nokia 4GB-os memkarival.
https://tabla.hu/ - Minden ami tábla.
-
PindurAnna
Közösségépítő
Aki ma szeretne a TESCO-ban vásárolni 10.000,- Ft felett annak tudok adni egy 2.000,- Ft-os kupont egy csokiért
Csak a Kishegyesi útiba lehet beváltani..Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
fasterware
aktív tag
Eladó termékek:
Coolink GFX Chilla eladó vagy csere Gelid icy vision - re
Gainward Radeon HD 4850 512MB 256 bit ( opció: coolink gfx chilla )
Vov Digital dvd-993R dvd lejátszó
Pure + Lego Batman ( új, fóliás ),Banjo Kazooie: Nuts & Bolt ( Bundle játékok ), PGR3
Eredeti Toca Race Driver, Judge Dredd: dred vs death, Contract j.a.c.k., T3: war of the machines,stbVennék:
- Xigmatek crossbow ack-ati775
- USB - s 3,5" - os IDE külső házatPrivátban lehet érdeklődni .
-
Csöves
őstag
-
Adonimus
senior tag
adonimus felhasználónak 41 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! - http://www.phmegbizhatosag.atw.hu
-
werszomjas
addikt
Víztisztítással kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
Elég kemény a víz, és nagyon vízköves, szeretnék valami központi rendszert, ami már a belépésnél tisztítja, szűri, lágyítja a vizet, tehát nem csak a fogyasztóknál.
Valakinek van tapasztalat ilyesmi téren, esetleg használ ilyesmit?
Mit érdemes alkalmazni, esetleg megbízható céget akik ezzel foglalkoznak.
+++++++++++++++++++
Illetve:
Budapesten szükségem lenne megbízható, minőségi munkát végző:
- Légkondi szerelőre (teljes szerelés)
- Szobafestőre
- Gázszerelőre (kazán karbantartás, esetleg csere)Ha véletlen valakinek Pesten van ilyen ismerőse vagy kontaktja jöhet név+tel. szám
+++++++++++++++
Valamint vasárnap megyek Budapestre (M35-M3 útvonal), reggel megyek, este vissza, apróbb csomagok szállítását vállalom.
üdv
-
Potib
tag
Üdv!
Eladó:
- 2 féle haspad (AB King Pro és AB Body Shaper hasizomerősítő)
- 2 használt forgószék
- 1 Új fekete buffalo bőr forgószék
- ElőszobafalÉrdeklődni privátban
-
Borosz
őstag
512MB DDR1 noti RAM van valakinek?
-
zolikaDB
veterán
válasz werszomjas #1246 üzenetére
Szólok: werszomjasnál 4 alufelni a limit!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest