Új hozzászólás Aktív témák
-
Mizsala
tag
Van valakinek 15-20k között eladó asztali gépe? Ajánlatokat priviben légyszi.
(monitor, bill, egér nem kell) -
Salex1
őstag
autós OBD-hez ért valaki? Van egy VW-s kábelem és googli képek alapján jó a Ford-hoz is... lehetséges ez? Ha letöltök egy Ford-os progit működhet?
-
Mizsala
tag
válasz Salex1 #13359 üzenetére
Nekem is vw csoport kábelem van, BMW szoftverrel megy hellyel közzel egy E36-ossal. Gyakorlatilag egy láb van benne fordítva kötve, mint ahogy nekem kellene, így csak hibakódokat tudok olvasni/törölni illetve élőadatot nézni, de programozni már nem tudom az ECU-t. Szóval próba szerencse (én is azért választottam ezt, mert 4.5k-ért vettem a kábelt, míg egy BMW INPA kábel többszöröse ennek az árnak)
Szerk: A kábel lábakat egyszerűen meg lehetne forrasztani neten fellelhető leírások alapján, de még nem volt szükségem a funkciójára, kopp kopp kopp
[ Szerkesztve ]
-
Kryczek
aktív tag
laptop alá szeretnék venni ilyen ventilátoros hűtőpadot. honnan lehetne olcsón mán jelleggel???
Mert a stílus ízlés dolga. Nem pénzkérdés.
-
_Fonzy_
tag
40-es IDE NOTI vinyót keresek!
-
ke_ni
csendes tag
Hy all!
Mobil racket keresek, holnap esti átvétellel.
Sata-s legyen, és fekete. -
mongo
tag
Eladó egy Canon pixma ip1200 és egy lexmark z55 nyomtató.
A canonhoz van CD és kézikönyv, patron nincs egyikben sem, kábeleik sincsenek meg.
Egyikről se tudom hogy működik-e.2 doboz/üveg sört szeretnék értük kapni.
Leakcióztam. A kettő vihető 1 doboz/üveg sör ellenében. Ajándék 2db nejlonszatyor. -
PindurAnna
Közösségépítő
Ajánlom mindenkinek a Hobbit filmet, aki szerette a Gyűrűk urát is
Nekem nagyon tetszett
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
MODERÁTOR
válasz PindurAnna #13370 üzenetére
szerintem sokkal jobb lett a gyűrűk uránál, itt legalább nem csak úgy mentek bele a vakvilágba, hanem mindig volt valami történés
szerintem 10/10
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
Bjørgersson
félisten
Holnap este jön valaki Paddy koncertre a Roncsba?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
dudikpal
senior tag
Jéééj!
Gratulálok az új avatarodhoz -
Bjørgersson
félisten
Nincs 5 perce, hogy az arcképszerkesztős topicban jártam, akkor még a régi volt. Gratula! Nekem meg nem gratulált senki..
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...
-
stranger28
addikt
válasz Bjørgersson #13377 üzenetére
Mihez?
-
ngabor2
nagyúr
válasz Bjørgersson #13377 üzenetére
de gratulált, legalább 2 helyen láttam
de ami késik... gratula az avatarodhoz!
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz dudikpal #13374 üzenetére
Na ez nagyon gyorsan ment..még most kértem engedélyt, meg képet is ma küldtem
Köszönöm
Ki kér pitét?
(#13376) stranger28, (#13377) kovy29 köszönöm Nekem nem tetszik a tied, annyira nem ilyen vagy szerintem ..ezért nem írtam rá semmit
SOAD19 Köszönöm az ötletet
[ Szerkesztve ]
Galaxy S9+;Lenovo yoga 500;Gigabyte H77-DS3HPentium 840 4GB DDR3-1066, 4820GB+10000GB HDD;27"Lg W2753;TP-LINK WDL4300 router;SAMSUNG ML-1520,Epson Stylus OFFICE BX300F,Samsung Note 10.1, S7 edge
-
Bjørgersson
félisten
válasz ngabor2 #13379 üzenetére
A hobózást vetted annak? Nekem csak az rémlik. Köszönöm!
(#13378) stranger28: Majdnem mondtam valamit..
(#13380) PindurAnna: Pedig múlt hónap végén már kezdtem hasonlítani..
-
ati012
őstag
válasz PindurAnna #13380 üzenetére
Kérek!
Gratula egyébként. -
PindurAnna
Közösségépítő
-
zolikaDB
veterán
Jó lett
-
Sanyabá
senior tag
Jééé, ezt az avatar-t mint ha Neked találták volna ki. Gratula!
[ Szerkesztve ]
A tanulás gyökere keserű,de a gyümölcse édes.
-
ati012
őstag
válasz PindurAnna #13383 üzenetére
Gábor érdeklődik hűtőborda után.
Ha kell neki, akkor a fonalat oda adom neki. -
kiss.a
tag
valaki tudna segiteni? operát használok és valahogy teljes képernyős lett alul nem jelenik meg a tálca sor, elég idegesítő h csak alt+tab al tudok váltogatni. xp-m van
-
GIJoe
addikt
Kingstone low profil ramok eladóak!
1 GB DDR2 800 Mhz 3500 Ft / db
4 GB DDR3 1600 Mhz 4500 Ft / db -
gps76
őstag
válasz z0d1AK #13340 üzenetére
Elmondanám,hogy mióta felújították a tescot,minõségre nagyon jó lett,pl. a sütik nem margarinnal kikevert krémmel hanem rendesen fõzõttel készülnek,és bátran ajánlom,mert egy jó ismerõsöm pék náluk,megmondaná,ha valami sumákolás,vagy más igénytelenség lenne.Egy kisebb cukrászdából jobban kinézek ilyesfélét.
Ha torta kell,nem muszály a kirakottat megvenni,akár másnapra is lehet rendelni,egyéni kívánságokkal is(pl.mazsola nem kell bele,stb.).Árban meg verhetetlen...[ Szerkesztve ]
-
SOAD19
addikt
válasz PindurAnna #13383 üzenetére
Gratula, ugye, milyen jó tippet adtam?!Most olvasom, hogy megemlítettél, óóó. Igazán nincs mit, örülök, hogy adhattam egy jó tippet!
[ Szerkesztve ]
-
ati012
őstag
Eladó az alábbi kis netezős gépecske:
Alaplap: ASUS P4V8X-X
CPU: Intel Celeron D 2.8GHz
RAM: 512Mb DDR1
HDD: 20GB
ODD: DVD-ROM
VGA: nVidia FX5200 128MbAGP
Táp: 300W Premier
Ház: álló ATXcsak hnap: 9.000 Ft
-
pohár
félisten
hát nem tudom... 1 retkes könyvet (ahol amúgy se történik sok dolog) elnyújtani 9 órásra... nem akarom azt nézni, hogy fél óráig csak vándorolnak, 10 percig beszélnek, utána megint fél napig sétálnak... erről van egy nagyon jó kép, de sehol se találom, pedig igen kifejező
tőlem egy forintot nem fognak látni, pedig a LOTR az tetszett
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Calogero
addikt
Tetszik az arcképed, gratula hozzá.
-
nagyfejü
őstag
Hali! valakinek van tapasztalata az új Wick termékekkel kapcsolatban?? A régiek nagyon jók voltak , vajon ez is??
üdv
-
PindurAnna
Közösségépítő
válasz zolikaDB #13384 üzenetére
zolikaDB, Sanyabá, Calogero köszönöm
SOAD19 a pitét nem nagyon akarták, de nem engedtem lebeszélni róla magam Igaz jóval kisebb lett, mint szerettem volna..de te titokba tuti ismersz, mert nagyon rám illik ez
ati012 tudom, hogy érdeklődött, de drága vagy azt mondja
pohár nem tudom ki hogy van vele, de nekem nem tűnt 170 percnek a film. Váltották a képkockák magukat és pörgött a film, sok humor is volt benne
Dan-szan az attól függ mennyi idős a gyerek. De van pár ötletem Természetesen olyat kell kitalálni, hogy elmenjen otthonról. Pl a város másik lévő boltba akciós a kedvenc csokija, vagy krémtúró, vagy felvágott, vagy teljesen mi, de oda legyen érte a gyerek!! Hagyni kell otthon pénzt és megbeszélni menjen el, buszozzon, vagy nyáron biciklizzen el és vegyen az akciós termékből-de olyanból amit szeret, mert így jobban megindul, nagyobb a kedve, mintha azt mondanád, hogy wc papírt vegyél. El kell neki magyarázni, hogy az életben spórolni is kell és rá vagyunk szorulva, hogy odafigyeljünk az akciókra, mert ezzel is pénzt spórolunk. Lehet ebből a spórolt pénzből tudod neki kifizetni az osztálykirándulást, vagy régen vágyott rá dolgot. Ha erre rá tudod venni heti egy alkalommal, akkor már nyertél heti 1,5-2 órát Vagy vannak nagyon jó ingyenes programok alapítványok által. El kell vinni, persze haverral menjen, mert úgy könnyebben mozdul a gyerek Pl a Freedom Közösségi Házban ingyenes újságírás, fotózást és filmezést is tanítanak A fiam is jár 3-4 osztálytársával. Semmi kedve nem volt elmenni, de első alkalomra mentünk mi is. Hogy semmibe nem kerül, menjünk nézzük meg. Azóta minden péntek és szombat erről szól Tehát leleményesnek és következetesnek kell lenni..sok sikert Remélem tudtam segíteni..
[ Szerkesztve ]
-
XtremLor
őstag
válasz PindurAnna #13399 üzenetére
A pite nelkul nem lett volna az igazi!
Nekem is tetszik, eltalaltatok nagyon."Legen...Wait for it...Dary"
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Kutya topik
- PR-Telecom
- Formula-1
- Opel topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gumi és felni topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Új Aksi, ajándék USB átalakító kártyaolvasó MacBook Pro 2017
- AMD Ryzen 7 5800X
- Samsung Odyssey G9 Monitor ( OLED / 49" / 240Hz / 0.03ms válaszidő )
- UHD INTEL CORE I7 GTX 1660 Super 6GB Gamer PC I7-6700K 8x4.2Ghz 32GB DDR4 512GB SSD RGB Számítógép
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest