Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
postakész közepes ajánlott boríték
2018 - 555 Ft
2020 - 825 Ft
+48%
mondhatni inflációkövető[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
atike
nagyúr
válasz Zola007 #133056 üzenetére
....az azonos útvonal és idő még kevés... Azonos cél is kellene...
Na meg nem tudom mennyire várható az el bárkitől a mai világban, hogy idegeneket utaztasson a saját autójával. Ismerős esetén nyilván más a helyzet... De akkor is alkalmazkodni kell egymáshoz nem is keveset.
Önzés...? Öööö... Érdekes gondolat.
-
bagyulajuve
addikt
[ Szerkesztve ]
Resistencia eterna
-
bul07
nagyúr
válasz Aryes #133097 üzenetére
Hát igen
Falusiaknak ilyen a bejárásEgyik évben olyan órarendünk volt hogy a számtech óra bent tartották a központi iskolában
Az nap úgy nézett ki hogy reggel 07:20 busz 15Km, volt pár óránk majd a 12órás buszra fel és 40Km utazás, volt két számtech óránk és a 16:20-as busszal haza 25Km, és volt olyan osztálytársam hogy még neki át kellet szállni másik járatraVagy öcsém
Három évig járt Debrecenbe a Vénkert u. 2-be
Reggel a 5:45-ös busszal indult mindigAmikkor én még általánosba jártam, menetrend szerinti busszal jártak be a diákok, már első osztálytól
Buszig kísérték utána a nagyobbak az iskoláig
Így ők már 7éves koruktól buszoztak
Most már ugye iskola busz viszi őketEsetleg ha valaki kíváncsi valamire hogy Romániába mennyibe kerül akkor küldjön privátot hogy mit nézzek meg
Kedden megyek Kaufland, Carrefour, Auchan, ezekbe tudok nézelődni[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
EXIEZ
senior tag
Eladó cuccok:
Gyönyörű, karcmentes Emporio Armani AR2448 férfi acél karóra - 38.000ft ( ÁK min 47.000 )
PlayStation 4 500GB jet black konzol +9db dobozos játék
ÚJ Aftershokz Trekz Titanium Red Vezeték nélküli fülhallgató - Bone Conduction - 19000Ft!!
Fitbit Flex aktivitásmérő, okoskarkötő - 7000Ft
Német egyhengeres pumpa - 7Bar max. - 1500Ft
Újszerű TCM taposógép / lépcsőzőgép - 8000Ft
Könyvek
Eladó új, szép állapotú könyvek, borítón levő ár 40%-ában!!
Lista:Naomi Wood - Mrs. Hemingway ( fóliás )
Khaled Hosseini - Papírsárkányok
Philippa Gregory - A sötétség rendje
Jojo Moyes - Álmok nyomában
Catherine Anderson - Indián varázs
Marozsák Szabolcs - A női önbizalom titkos tükre
Günter Grass - A bádogdob
Howard Jacobson - Shylock a nevem
J.R.R Tolkien - Kullervo története
Vivien Moss - A szabad akarat játéka
Nina Laurin - Megsebzett lelkek
Erdész Róbert - Colossus[ Szerkesztve ]
-
atike
nagyúr
Térkövet honnan javasolt emberi áron venni...? 20-22 m2 amire szükség lenne..
-
Peti78
őstag
válasz Aryes #133098 üzenetére
Az, hogy a választásom alapján ha tehetem, nem utazok "ápolatlan, büdös, szájszagú, cigiszagú, bunkó emberrel" miért jelenti az, hogy embergyűlölő vagyok?
Ezekkel a tulajdonságokkal az ember jó esetben nem születik, hanem a saját döntése alapján "ápolatlan, büdös, szájszagú, cigiszagú, bunkó" Sajnos a munkámban nem tudom elkerülni őket, de azért pénzt kapok, a tömegközlekedésért pedig én (nem) fizetek.Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
diablo1984
veterán
válasz gyulazsolti #133120 üzenetére
függ attól, hogy benzin, vagy dízel motoros, hanyas euro besorolású, van-e rajta műszaki vagy nem. de rákeresel a regadó kalkulátorra és ott asszem le van írva minden, ki tudod számolni magad is!
-
sto1911
veterán
Szerintem olyan 2-300k-ra számolni kell, plusz ha nem lábán jön, akkor trailer is.
https://regisztraciosado.hu/
[ Szerkesztve ]
-
gyulazsolti
senior tag
Köszönöm nektek.
A lábán jönne, a gyerekek hoznák, nekünk.
Csak mégis mire lehet számítani.
A terv 8-10 év, benzin, kb. 1600 köbcm[ Szerkesztve ]
-
diablo1984
veterán
válasz gyulazsolti #133123 üzenetére
egy kalkulátor pl, de a google dob többet is:[link]
-
gyulazsolti
senior tag
válasz diablo1984 #133124 üzenetére
Igen, nekem is az jött be az előbb.
Megnéztem sto1911 linkjével is.[ Szerkesztve ]
-
bul07
nagyúr
Fontos hogy legyen rajta műszaki
Nem csak akkor mikor hozzák hanem amikkor elindítod itthon a folyamatot, akkor csak simán átírják a műszakit és annyi, és utána legközelebb oda viszed műszakira ahova akarod
Ha viszont nincs rajta műszaki akkor KPM vizsga, és amibe lehet belekötnek
Édesapámnak három hete 210e Ft került egy 2005 Meriva A 1.7 dízel, KPM vizsgája
Persze ezt úgy kell érteni hogy embernek oda lett adva a kocsi, meg a papírok, pénz, és ő intézett mindent hogy simán átmenjen a KPM vizsgán
Ugye nekünk trélerezni kellet , ha elsőre nem ment volna át találnak valami kis hibát akkor csak a hazahozás majd vissza vinni 36e Ft-ba került volna trélerrel, és még a javítás
Így pontosan nem tudjuk mennyi kinek hogy jutott a pénzből de megérte így is[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
diablo1984
veterán
válasz gyulazsolti #133127 üzenetére
akkor is van egy műszaki szemle díja, elvileg jó ideje egy eredet vizsga is van kinti autóknál is, mert sok lopott autót alakítottak át és helyeztek forgalomba. Van erről cikk is a totalcar-on, hogy milyen költségekkel kell számolni, ahhoz jön még az eredetvizsga! cikk
-
bul07
nagyúr
válasz gyulazsolti #133127 üzenetére
Mint ahogy írtam hogy pontosan mi mennyibe került mi nem tudjuk, nem is firtattuk
Így pontos összegeket nem tudokVolt hibája a kocsinak itt ott kicsi rozsda, meg ki tudja még mi
Persze ami olyan volt fel lett újítva fék csere, alváz védőzés, futómű alkatrészek, kipufogó
Ezért nem is próbáltuk meg csak úgy saját magunk oda vinni mert tuti szívás lett volnaDe azzal is számolj hogy be kell jelentkezni, és az sok idő
Tehát amikkor megjön a kocsi és van rajta még mondjuk 3hét műszaki, az nem biztos hogy elég lesz mert simán lehet hogy 4 hét múlva kerül sorraBékéscsabán volt a miénk, és úgy volt 8nap hogy benyomták egy szabad időpontba, amúgy még több idő lett volna (hétfőn lett oda véve a kocsi és másik héten szerdán lett meg)
-
csizs
aktív tag
1x éve a prohardveren!
-
Shokkolo
addikt
~150e ft környéke
"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Papaj x
senior tag
Ha vannak pontos adatok (évjárat,ccm,teljesítmény,euro besorolás ami fontos), akkor megkérdezem neked percre pontosan. Illetve embert is tudok rá ajánlani, aki az autót viszi, majd kezedbe adja papírokkal együtt..
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
atike
nagyúr
BMW gyár "hogyan épül" videó... [link]
A vége felé érdekes, hogy hogyan módosul majd az autópálya... Új csomópont meg ilyesmi...
-
bagyulajuve
addikt
Resistencia eterna
-
Zola007
veterán
válasz atike #133106 üzenetére
most is alkalmazkodsz:
- korábban indulsz
- állsz a dugóban
- szívod a füstötHa az emberek összeállnának, akkor máshogy kellene alkalmazkodni.
De mindig kell, erről kellene szólnia az emberiségnek, nem az önzésről.
Nem azt mondtam, hogy minden autót ki kell maxolni, de legalább azt megtehetné sok ember, hogy a Facebook ismerőseinek kiírja, hogy X időpontban jár rendszeresen Y távon és lehet társulni.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
nagyúr
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
diablo1984
veterán
-
Zola007
veterán
válasz diablo1984 #133141 üzenetére
attól hogy sajátja valakinek, még sokszor nem indokoltak a nagy SUV-k, 3-4 literes motorral szerelt autók vagy meghackelt dízelek, mert ez közvetve másra is hatással van
(egészségileg, környezetvédelmileg, stb)
szóval érdemes figyelembe venni, hogy attól hogy a saját sz@runk, még más is érzi a szagát[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz atike #133138 üzenetére
tudom, nem is közvetlenül neked és Salexnek irtam.
Én havi 1500+ km-t utazom oszkarral, nem csupán anyagi megfontolásból.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
diablo1984
veterán
válasz Zola007 #133142 üzenetére
Mert ha abban az autóban még lenne +1 ember aki oscarral ül benne, az kevésbé kormolna? Mert ha a 3 vagy 4 literes suv(ami azért borzasztó ritka) közlekedik, az magában csak környezetszennyező lehet? Magát a műszakit kellene megreformálni és betömködni a kis kapukat és akkor (egy ideális világban) minden a környezetvédelmi besorolásút pöfögne.... DE azért azt nem kell elfelejteni, hogy azok a sz@rok többsége sem állami támogatásból van az utakon, az ki van fizetve az utolsó csavarig, az adókkal és az üzemanyagokkal(és azok adótartalmával), ergo joga van ott közlekedni és pöfögni(nem az ezer éves koromokádó fosokról beszélek, de ha van műszakija, akkor annak is)! Ha ez valakinek nem tetszik, akkor magában elmorzsolhat egy könnycseppet, de joga nincs, hogy ezt felrója annak az autósnak, aki a közlekedés ezen formáját választja, mert legegyszerűbben mondva semmi köze nincs hozzá! Szabályozni a forgalmat szabályozhatnák, akár az euro osztálynak megfelelő sávos kitiltással, de vidéken vagyunk, azt nem kell elfelejteni, mikor a szemetet viszik(és az is jó esetben ki van fizetve, mármint a szemétdíj) és csak hamu hagyja el a háztartást, mert minden mást eltüzelnek, na akkor a bicajosok csengethetnek oda is befelé, meg rázhatják az öklüket, mert az a típusú füst jobban(IS) tehet a szmogról, igaz, mint említettem, vidéki nagyvárosról beszélünk, ahol nem annyira durván zártak az épületek, hogy annyira a szmogtól kelljen rettegni és fulladozni mint egy-egy nagyobb Kínai városban...
1 szó mint 100 ha szerinted az oscar megold bármit is, akkor szerintem tévedsz, én sem engednék be idegent az autómba, csak ha én is akarnám, arra meg nem kötelezhet senki, hogy a magántulajdonomat bárkinek is átengedjem akár ilyen módon is, bármennyire is Magyarországon vagyunk, azért a demokrácia és a magántulajdon többé-kevésbé működik.(mondom úgy, hogy a feleségem is egyedül jár munkába minden hétköznap egy 15 éves benzines h astrával én meg a gyerekeket hordom oviba és magamat dolgozni egy másik autóval). -
7Sony7
addikt
Üdv srácok. Ajánlott szélvédőcserés? Két helyen is voltam már de egyik sem győzött meg ...
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
bul07
nagyúr
Ma voltam Nagyváradon kis infók
Szokásos helyen megvettem a 7napos úthasználatit(Térkép kép)
1100Ft kért most érte
Közben beszélgetem a hölggyel pár szót és mondta hogy tettek le kaput váradig, és hogy visszafelé a határnál is figyelik ha minden igaz a matrica meglétét
Így én nem kockáztatnékItt írom le hogy lejjebb könnyebb legyen számolni
Erste Visa kártyát használtam, és ha kiszámoltam a zárolt összegekből akkor
1Lei->70.4FtKérésre csináltam képeket a zöldségekről, hátha mást is érdekkel
Itt nézhetőek megÉdességben most a Carrefour nyert
Mars Clasic 51g 1.49Lei
Snickers Classic 50g 1.49Lei
Twix Twin 50g 1.49Lei
72g töltött kekszet 0.79Lei (kép róla a képek között)Amúgy amiért főleg mentünk abban is a Carrefour nyert
Napraforgó olaj 3.89Lei [kép], összesen vettünk 60 üveggel
(Kaufland 4.25Lei, Auchan 3.99Lei de halovány sárga)Kauflandba nápolyit vettem 0.59Lei-ért (kép róla a képek között), meg szokásos dobozos jégkrémet 8Lei-ért
Meg vettem még Aszpirint, én az Auchanban lévő gyógyszertárban, de amúgy mindhárom helyen van gyógyszertár
30szemes 5.26Lei volt, pár dobozzal ebből is vettem, [kép]És ami még feltűnt hogy mindenhol építkezés volt, építettek bontottak, dolgoztak ezerrel
Ha bárkinek bármi kérdése van nyugodtan jöhet ha tudok válaszolok rá
Egy két kép lehet homályos mert elég lopva fényképeztem mert sok eladó volt körülöttem
[ Szerkesztve ]
-
7Sony7
addikt
válasz customer114 #133147 üzenetére
Hú, de mocsok egy pálya volt ez! Vagy huszadjára sikerült megcsinálni.
A legjobb a NfS2se, NfS3 hot pursuit voltak. A többit nem csíptem...Zsoleszhun: köszi.
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest