Új hozzászólás Aktív témák
-
Fredo78
aktív tag
Akik ventilátort használnak: menni kell állandóan? Éjjelre nem lehet leállítani? Időkapcsoloval könnyen megoldható
-
Shokkolo
addikt
Ez engem is érdekelne, van egy 4,5 méteres falam, ami előtt majd' telibe szekrény van (oldalt 2-3 centi mind2 oldalt, illetve a 5 centis lábakon állnak.
Működő megoldás a levegő mozgatás mögöttük?
Van otthon pár egész csendes 12cm -es ventim, eszkábálnék akkor mondjuk méterenkénti venti beiktatással szellőztetőt, de csak ha van értelmeRégen azon a falon volt penész, szerencsére kiírtottam.
Azóta kapott belső szigetelést a fal (a ragasztójába is ment penészgátló, a rajta lévő glettbe is került és a festékbe is)
De jobb félni, mint..."A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Chesterfield
őstag
Hol tudnék még ma(vagy legkésőbb holnap) 2,5" HDD-hez külső házat szerezni?
Ha valakinek van működő használt, az is érdekel. -
mezis
félisten
-
hdanesz
őstag
Sziasztok,
Pár napos, ajándékba kapott Huawei Smart Scale (AH100) okosmérleg eladó.
Irányár: 8 ezer ft -
Dan-szan
senior tag
Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
adorjant
őstag
Huawei Mate 20 4/128gb eladó!
Fél éves, ezáltal nincs baja,dual sim,tok és bontatlan üvegfólia jár hozzá.
85000ft -
ati012
őstag
Ajánlom figyelmetekbe hirdetéseimet.
Személyes átvételre lehetőség van Debrecenben csütörtökönként!
Új bluetooth hangszórók
Új LED Reflektorok.
Új akkumulátoros lámpák
Új LED fényforrások -
nagyúr
-
szotyika77
aktív tag
Sziasztok!
Azzal a kérdéssel fordulnék hozzátok, hogyha átmegyek Nagyváradra, és veszek különböző dolgokat, pl asztal, bárszék, stb, akkor kell-e valami papír a határnál vagy csak kimegyek, megveszem és simán jöhetek is haza?
-
wwhy
veterán
válasz szotyika77 #132615 üzenetére
Ha nem ipari mennyiség, jöhetsz, mehetsz, számlát esetleg elkérhetik, hogy honnan van a rakomány.
[ Szerkesztve ]
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
Atomantiii
addikt
Párszor voltunk dolgozni Nagyszalontán és környékén, volt olyan, hogy benéztek a kocsi hátuljába, de általában nem érdekelte őket.
Persze azért nem árt tényleg, ha megvan a számla.
Bár tavaly vettünk a határ túloldalán egy hordozható cserépkályhát, ahhoz úgy emlékszem a számlán kívül fuvarlevelet is adtak vagy valami hasonló neve volt.
-
Morgal
aktív tag
Sziasztok!
Eladó alkatrészek:
Cooler Master ház
TP-LINK WR841N 300Mbps router
TP-LINK TL-WR1043N 450Mbps Gigabit router v5.0 routerÉrdeklődni privátban!
-
szotyika77
aktív tag
válasz Atomantiii #132617 üzenetére
+wwhy
Köszönöm mindkettőtöknek, igy gondoltam én is, hogy a vásárlást igazoló papír igazol mindent.
-
bul07
nagyúr
Csomagtartót mindenképp nyittatni fogja, előírás mindenkinél megteszik
Nem lesz gond( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
ati012
őstag
válasz szotyika77 #132619 üzenetére
Átgurulós. Csomagtartót, rakteret nézik de semmi extra.
Én építőanyagot (főleg nikecel, ragasztó) szoktam hozni, de nem foglalkoznak vele.
-
bul07
nagyúr
válasz ati012 #132621 üzenetére
Honnan szoktad az ilyeneket venni?
Meg hogy szoktál e matricát venni?
Sokan nem vesznek, de az utolsó infóm szerint a Shell kút magasságába tettek egy kamerás kaput lehet hogy útdíj figyelő
(Eddig én mindig vettem)( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
Egy videó azoknak akik szeretik a tűzijátékot
[link]2:25-nél meg 5:31-nél lévő valami brutálisan szép lehet közvetlen közelről
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Atomantiii
addikt
válasz szotyika77 #132624 üzenetére
Útdíjat azt kell az biztos. Persze lehet menni nélküle is, de jobb ha van. (mert ha megállít a rendőr akkor biztos kérni fogja). Meg ne menj gyorsabban, mint kellene, még akkor sem ha a helyi autók gyorsabban mennek. Sok helyen nehéz eldönteni most akkor mennyivel is lehet menni.
-
bul07
nagyúr
válasz szotyika77 #132624 üzenetére
Igen
[link]Nem tudom hol akarsz átmenni, ha Bors-nál akkor én azt tudom tanácsolni hogy itt vedd meg (pénzváltóba)
Megálsz előtte fogod a forgalmit bemész beszélnek magyarul és veszel egy 7napost, 3€. Általában 1000Ft-ot kérnek (idén még nem voltam, csak tervbe van hogy pár héten belül)Ha 10-nél többször mész majd egy éven belül akkor érdemes az éveset megvenni
És nem úgy van mint itthon, ott az naptól indul az év ahogy megvetted, 28 EUR[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Salex1
őstag
Adott egy laptop dokkolón, amin a VGA kimenetre van kötve egy monitor. Valamint egy USB3.0-VGA átalakítóval egy másik monitor. Valamiért ez az USB-re kötött monitor villog, amikor a proci jobban dolgozik. Lehet valamit tenni ez ellen?
-
hentes555
senior tag
Sziasztok!
Régebbi cseptelephez hol lehet kapni külön 1 vagy max. 2 db tömítést?
Nagyon rá kell szorítani a hideg oldalt, hogy ne csepegjen, gondolom ez lehet baja, nem?
Néztem a praktikerben, de nem akarok egy komplett szettet megvenni 1 db-ért."Tiefe Brunnen muss man graben wenn man klares Wasser will"
-
lamiki
senior tag
válasz hentes555 #132628 üzenetére
Bármelyik épületgépészeti áruházban, (Centrál, Rózsaker, Degép stb.) kb. 20 Ft/db 1/2" gumituskó a neve, ha a 1/2" ricnis végű, vagy 1/2" négyszögletes végű csapbetéthez kell. Van belőle sima és peremes változat is. A még régebbi csapbetét neve Rex-3, ennél nincs lyuk a gumi tuskón középen, kúposan rögzül a csapbetétben.
Bánj úgy másokkal, ahogy szeretnéd, hogy veled bánjanak!
-
saril
senior tag
válasz Csöves #117547 üzenetére
Ezt írd már le bővebben, kíváncsi vagyok mivel cáfolod meg hogy egy rendkívűl erodáló és korrodáló molekulákkal tisztítani ami minden élő dolgot (és sok élettelent is) megtámad, miért is kamu?
Most hétvégén megyek haza akinek van igénye ilyen ózónos tisztításra azt vállalom, az eljárás után új pollenszűrő behelyezése erősen ajánlott.
Bónusz hogy ha nem szűnik meg a kellemetlen szag az autoban szellőztetés után akkor nem kérek érte semmit! csak hogy Csöves úrat megcáfoljam de KEGYETLENÜL.
Nem szeretem ha tények nélkül írnak olyan dolgot ami agymenés, kitaláció, frikció, stb..."Az ózon az egyik legerősebb oxidáló és fertőtlenítő anyag, ami a vízben lévő mikroorganizmusoktól függően 600-3000-szer hatékonyabb fertőtlenítő hatású, mint a klór. Ha kapcsolatba kerül bármiféle mikroorganizmussal, mint például baktériumokkal, vírusokkal, penésszel, gombával, szagot okozó elemekkel, vagy oldott oxidálható ásványi anyagokkal, akkor egyszerűen megsemmisíti azt, vagy csapadék formájában oxidálja és ezáltal kiszűrhetővé teszi, amit a telítődött szűrőanyagról időszakos visszamosatással lehet eltávolítani. Az oxidálási folyamat az ózonnal olyan eredményes, hogy a mikroorganizmusok nem tudnak immunitást felépíteni, nem úgy, mint ahogy a hagyományos vegyszerekkel előfordulhat."
[ Szerkesztve ]
Akkupakkok készítését, javítását, szerszámgépek, rollerek, kerékpárok akkufelújítását vállalom. Eladóak 18650 Cellák!
-
elistvan
őstag
sziasztok!
Valakinek lenne eladó 3-4-5db radeon 5670-5770 szintű videokártyája?
Nyíregyen vagy Miskolcon tudnám átvenni.
Minőségi angol humor magyar felirattal: http://goo.gl/5kvyBr
-
szotyika77
aktív tag
válasz bul07 #132626 üzenetére
+ Atomantiii
Köszönöm mindkettőtöknek. Óvatos leszek, ha arra járok, nem száguldozok
Nem néztem még útvonalat, de nagy az esélye hogy Ártándnál/Borsnál fogok átmenni, és a linkelt online matricavásárlós oldalról megveszem a matricát előre.Nem tervezem 10-nél többször menni, székekre van szükségünk, és úgy hallottuk, hogy harmad áron lehet ott bárszéket venni mint az Ikeában/Kikában stb. És még kirándulásak is megteszi
-
wwhy
veterán
válasz szotyika77 #132635 üzenetére
... harmadáron ... persze ...
.... gondolom nem is vársz ezektől Ikea minőséget ...ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
bul07
nagyúr
Ha már kirándulás a gombához menjetek fel [link]
Ha nincs rendezvény enni is tudtok , igaz én még nem ettem itt, mert egyszer akartunk de akkor rendezvény voltHa már árak keres rá nagyobb üzletek vannak váradon, Praktiker, Metro
Na meg ezek is vannak [link], [link], [link]( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Salex1
őstag
Nem érdekel valakit Kindle 2018 (10.gen) tok? Elnéztem és a miénkre nem jó.
-
Atomantiii
addikt
Ja még annyit, hogy a körforgalomban vigyázz, mert elég hülyén mennek a népek benne, a belső sávból simán rádhúzzák a kormányt ha éppen kifelé akarnak kanyarodni.
[ Szerkesztve ]
-
szotyika77
aktív tag
válasz Atomantiii #132640 üzenetére
Figyelni fogok, nem szeretnék roncsautóval hazajönni
-
SOAD19
addikt
válasz bul07 #132637 üzenetére
A Gombához tényleg érdemes felnézni a kilátás miatt. Igaz az átalakítását elég szépen elrontották (az összes fát kiszedték a domboldalból, aminek hatására a domboldal megcsúszott lefelé: [link] [link] [link] ), és ha jól tudom, még azóta sincs helyreállítva. Pedig van már vagy 3 éve, ha nem több.
Itt van két, pár éves "remek" felvétel, mikor még nem ütött be a krach:
[link] [link]Én bicajjal "szoktam" (3-4 alkalommal voltam) felmenni egyhuzamban, megállás nélkül. Elég meredek út vezet fel, úgyhogy elég nagy kihívás egy alföldi emberkének. Általában ki is szoktam köpni a tüdőmet, mire felérek.
[ Szerkesztve ]
-
Papaj x
senior tag
100/100-as 500 Gbos slim noti vinyó eladó, 4000 HUf. Napokban (kb. szombatig járok bent) Debrecenben a diószegi úton átvehető.
[ Szerkesztve ]
"A világon az emberi ész van a legjobban szétosztva. Mindenki meg van győződve róla, hogy neki egy kicsivel több jutott." - “Vezess úgy, mintha loptad volna”
-
hentes555
senior tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget, végül mivel nem szedtem szét indulás előtt a csapot és már régebbi is, ezért inkább vettem egy komplett betétet, 440 Ft volt a Centrálban, az nem pénz érte.
"Tiefe Brunnen muss man graben wenn man klares Wasser will"
-
ati012
őstag
válasz bul07 #132622 üzenetére
Soha nem veszek matricát, még csak igazoltatni se szoktak. Max a határ után párszáz méterrel rádnézek, és mehetsz is tova. Sebességet annyira tartom be, mint a helyiek.
Váradon kívül Margitára és Nagyszalontára szoktam járni. Rendőr autó elvétve, az is csak héderezik többnyire.Bricodepot, Dedeman a beszerzési hely. Bricot jobban preferálom. Van egy idősebb, svoány biztonsági őr, ő tud magyarul.
@Szotyika77 (#132635) : A bútor árak nem olcsóbbak lényegesen az itthoni Mömaxos (Möbelix, stb) áraktól. Dupla - körforgókkal óvatosan
[ Szerkesztve ]
-
dewil666
őstag
Sziasztok!
Hatvan utcán a posta környékén van valahol ahol fénymásolntatni tudok?
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
HANDO88
senior tag
Félgép érdekelne debreceni átvétellel. Ryzen 2600x-2700 max 85 k
Vagyok aki voltam,leszek aki vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Battlefield V
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Call of Duty: Black Ops 6
- Építő/felújító topik
- Xiaomi Mi 9 Lite - kilencre érdemes lapot húzni
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nintendo Switch
- Crypto Trade
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest