Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
félisten
válasz Sirandrish #129500 üzenetére
Órabolt? A Batthyány utca Rogers, vagy az Árpád téren a Lézer órabolt.
-
Sirandrish
legenda
válasz Cs1csó #129501 üzenetére
Hát ezeken a helyeken árulnak okosórákat? Az elsőt ha minden igaz megtaláltam, de ott nem ilyesmik vannak
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Cs1csó
félisten
válasz Sirandrish #129502 üzenetére
Hívd fel őket telefonon és kérdezd meg. Sajnos élőben ezeket megtekinteni kevés lehetőség van főleg ha nem a fővárosban vagy.
Nem tudom mi a cél de inkább árukeresőn keresgélnék, teszteket olvasgatnék, videókat néznék az esélyesekről és ami megtetszik azt 14 napos elállással - magán személy online rendelés leadás - megvennéd és ha nem jó akkor élsz vele. Sajnos ezt a cégek maguknak is okozták - a 14 napos elállás jogának beépítését a jogrendszerbe - mert egyiknek sincs valós árukészlete, boltja meg végképp nincs: MM és Edigital de az Edigital inkább csak áruátvevő hely kb. nulla árukészlettel.
-
Zola007
veterán
ha valaki jár a TESCO-ban vagy INTERSPARban, nézze meg nekem legyen szíves, hogy árulnak-e 20L-es fehér műanyag kannát?
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Laraxior
titán
Ezzel lehet még fizetni? Úgy találtam
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
bul07
nagyúr
Csak úgy eszembe jutott, nézegettem a telekocsi oldalát
Esetleg hátha érdekelne valakit 20-ai 22:00órás tűzijátékra menettel
20-án Berettyóújfaluból-Debrecenbe majd vissza, 2db hely fejenként 1500Ft(oda vissza ár)
Tehát 19:00 környékén újjfaluban beszállás, majd Debrecenbe parkoló keresés Egyetem tér környékén, ezt nem tudom annyira befolyásolni milyen távolságra
Majd mikkor vége a tűzijátéknak, kis ráhagyás(megbeszélés szerint) visszaút, esetleg mcdonalds-os kitérővelAnnyi kitétel hogy koszos/részeg/drogos ember az én kocsimba nem ül be, és dohányzás sincs a kocsiban
Autó egy 2005-ös Touran így hátul is kényelmesen elfér bárki(Én a 140killómal is simán beülök magam mögé kényelmesen)
Ha van egy gyerek akinek már nem kell se gyerek ülés se ülés magasító és bevállalják hogy hátul 3-an ülnek díjmentesen jöhet.
Előnyben a mind a két helyre igényt tartókPrivátba ha van vállalkozó kedvű
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
bul07
nagyúr
Van itt olyan aki járatos a Vietnámi kultúrában
Volt valami ünnepük nemrég hogy szórják az édességeket esetleg pénzt asztalra kipakolnak és szabad rablás
Videó rólaCsak érdekelne hogy mi is ez pontosan, esetleg egy linket róla hogy milyen ünnep vagy más
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
wwhy
veterán
Eladó egy újszerű Panasonic LX15 fotómasina. Karc- és sérülésmentes.
Ajánlatokat privátban.ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
-
bul07
nagyúr
válasz bob011 #129509 üzenetére
Rákerestem de nem találtam semmit
Na mindegy
-
Sanki
addikt
Eladó:
Kingston HyperX blu DDR3 2x4GB 1600 MHz
Továbbá hirdetés nélkül: árakat privátban egyeztessük le.
Xiaomi Redmi 4 High Edition - kijelző
Opel kulcsszár, antenna talp tömítés
Nokia 635 üvegfólia és szilikon tok
Steinhell tok (5,1"-ig)
Crivit sportnapszemüveg
Castrol Magnatec 5W-40 (C3) - 5W40
Xiaomi USB-s lámpa (a régebbi első verzió, ami fix fényerős [link]) -
Zsoleszhun
addikt
¯\_(ツ)_/¯
-
nagyúr
válasz #33253120 #129519 üzenetére
Északi oldalon van, mindig árnyékban, a leghidegebb falon, nem kapott az kánikulát. Viszont gyanúsan akkor kezdte a hülyeséget, amikor szerelték a házban az optikai kábelt. Egyszer arra mentem ki az ajtó elé, hogy mi ez a nagy zörgés odakint, látom ott állnak a létrán és szét volt szedve a kábelcsatorna, pakolták bele az új kábelt. De sem akkor, sem utána hetekig nem volt gond a nettel.
-
bul07
nagyúr
Nem azon a részen van a autópálya mellet még sáv?
[link]Szerintem ha nem mész fel a pályára csak azon a sávon végigmész és le, akkor nem kell érte fizetni
De én tutira mennék keresnék valami infó vonalatNemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. debreceni ügyfélszolgálat
Debrecen, Kassai út 27,
Központi telefon (36) 587 500Ahogy nézem közvetlenül a felhajtónál van a fizetős tábla kirakva, nem előtte [link], és [link]
[ Szerkesztve ]
-
headhunter
addikt
válasz headhunter #129140 üzenetére
Sikerült, igaz nem LIDL és ALDI-ban, de olcsóbb is volt 1800Ft/pár...
-
embe
nagyúr
válasz bul07 #129525 üzenetére
és sirály69 : Köszi!
Lehet az autópálya melletti sávon mentem akkor.... Holnap kiderül. Megint hinni fogok a navinak, és bízni benne.
Tavaly Röszke előtt a határnál is felvitt a pályára, és ott hagytam el az országot. Pedig be volt állítva, hogy az autópályát, és a fizetős utat kerülje el. Igaz kiírta, hogy ok. fizetőst elkerüli, de a pályát nem tudja. Azóta erről sem jött még csekk. -
xuldar
addikt
Ha Nyíregyháza felől érkeztél, és a 33-ason mentél tovább Hortobágy felé, akkor fizikailag nem tudtál felmenni a főpályára. Csak a gyűjtő-elosztón mehettél, ami végig van verve 90-es sebességkorlátozó táblákkal. Ott nem kell fizetni.
Azért jó mazochistának lenni, mert ha rossz, akkor jó. De ha meg jó, akkor rossz, tehát jó.
-
vlevi
nagyúr
Ahogy a többiek is írtak, azon a részen nem fizetős. De mégsem lehet teljesen kikerülni debrecent, ha pl nyiregyrol szoboszlora mész, mert van egy rövid szakasz, ahol a pálya melletti nem fizetős sáv becsatlakozik a fizetős autó pálya szakaszba. Telóról most nem tudom megnézni, de asszem a kishegyesi úttól délre lévő rész.
-
bul07
nagyúr
Egy régi munkatársamra kerestem rá mert kíváncsi voltam hogy mi van vele
És azt találtam hogy egy gimnáziumba(sima semmi különös) technikai dolgozókhoz van sorolva laboráns megnevezéssel.Mit takarhat ez, milyen munkavégzést?
[ Szerkesztve ]
-
Atomantiii
addikt
Vegyépszeres háti permetezőhöz hol lehetne kapni alkatrészt? Beletört alul a szívattyú részén egy csavar viszont sajnálom emiatt kidobni.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz Atomantiii #129535 üzenetére
Dosa Nádor tér "paraszt bolt", Sámsoni út-Mátyás Király sarok, Vamospercsi-Veres Péter sarok, Dioszegi-olajfa lakopark bejárata.
[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
rayoliviero
veterán
Soundbart keresek 50 000 Ft-ig (JBL, Samsung stb.).
-
tcarina
csendes tag
Sziasztok!
Van e valakinek 2 eladó jegye a Karneváléj rendezvényre ?Nagyerdei Stadion -
sirály69
őstag
Jó minőségű hűtőtáskát vennék holnap itt, Debrecenben. Kellene sima és 12 V-os is...
Decathlon-on és Praktiker-en kívül hol találok...?Szerver Hosting Debrecenben
-
zolikaDB
veterán
Szánjon meg valaki!
Le tudná egy jogosult ember ütni ezt a terméket VATERÁN? [link]
Ha megvan, a srác tudja, hogy én vagyok a vevő, és onnantól intézzük a dolgot velem.
Én fizetek, nekem kell küldeni, stb.
Csak nem tudjuk megoldani, h vaterán keresztül megvehessem, mert kevés a pozitívom, és nincs semmilyen menü v gomb, h engedélyt kérhessek az eladótól.
Valaki, aki meg tudja venni, leüti, megvásárolja, és mail-ben elküldi a jóembernek az én elérhetőségem.
-
wody21
tag
Valaki ma este, vagy a holnapi nap folyamán nem utazik BP-rol Hajdúszoboszlóra VAGY Alsójozsa irányába? Egy negyed maroknyi apróságot kellene eljuttatnom... PÜ, ha lenne valaki! Köszönöm szépen előre is!
-
Zsoleszhun
addikt
¯\_(ツ)_/¯
-
mamusz11
tag
Sziasztok!
Iphone 5W-os adaptert+kábelt keresek!SOS
ITSH(vezér u.) nagy előny!Learning never exhausts the mind!
-
Jumbo
tag
Sziasztok!
Eladó egy ASUS ROG Orion fejhallgató.
Hibátlanul működik, viszont a fülpárnák és a fejpánt műbőr része mállik lefelé, ami elvileg orvosolható.Ár: 3e
Üdv!
Jumbo
-
embe
nagyúr
Igen ki lehetett kerülni így Debrecent, a Nyíregyről a Hortobágy felé. Ki is van táblázva, de 1-2 helyen ezer infó egy tábla csoporton....csak győzd felfogni.
De így nem kellett a virágkarnevál miatt esetleg kialakult forgalmi káoszban autózni. Meg haladósabb is volt.
Köszi az infókat! -
sirály69
őstag
Holnap mennék Kassára az M3-3 as úton.
A google azt írja, hogy útlezárások vannak a 3as úton.
Járt mostanában arra valaki? Mi a helyzet?Szerver Hosting Debrecenben
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest