Új hozzászólás Aktív témák

  • adi mester

    tag

    válasz Zola007 #128902 üzenetére

    5 db Fekete Laci minimum 12 személyes kisbusszal járna, vagy legalább tehervagonnal. :DDD

    Picasso / Zafira nem olyan nagy, pl egy Astra H semmivel sem rövidebb, mint egy Zafira, valamivel alacsonyabb, de ott inkább a forma becsapós. A lanossal mázlid volt, egy rozsdás alvázas Lanos tud azért hajlani szerintem.

    Swift1 / Twingo kombót meg a menetszél is az emberre hajtogatja, 2. autónak városba viszont hibátlan választás, 30 - 40 km-el való koccanásból még ki tud szállni belőlük az ember.

    Ati012-nek anno volt Peugeot 307-ese, évjáratot meg nem mondom, 1.4 HDi motorral, katalizátor nélkül, 3,8 - 4,2 között ment kint és városban, több hónapon keresztül vezette a tankolási listáját. Hely volt benne, de ha valami tönkremegy benne, az drága mulatság, tán a váltóra magában kellett volna költenie 80-at használtan.

    307-esekből van nagyobb motorral is szerelt példány, pályára jó választás lehet és sárvédőív rozsda nincs, műanyagok a borító elemek többsége. Alvázra viszont figyelni kell.

    Ott lehet még a Polo IV, Rábén ismerősöméknek az volt, vacak utakon nagyon szidták a futóművet, minden kátyút átengedett, de nagy szervizzel nem volt gondjuk, legalább is ahogy tudom. '97-es Polo III 1.6 kombit hajtottunk mi is, munkásautónak jó, pályára már más kérdés.

    Csak két közönséges herkentyű husi, de ha egy bajnok tudásával szakértő módon hajítjuk el: "Ez a jegy a fájdalomba, csak odaaaa :D

Új hozzászólás Aktív témák