Új hozzászólás Aktív témák

  • diablo1984

    veterán

    válasz Zola007 #128852 üzenetére

    Igen sok flottás itthon is és kint is és 10 évesen sincs a kintiben 200e km sosem.....
    Itthoni az én octaviám is 170 ezret vertek bele szűk két év alatt és semmi baja, most van benne 205e km és megy. A többi is ilyen ami flottás, csak 10 év alatt történik 1-2 dolog és a km számláló sem áll meg!

    H astrából is ezért is sok a dízel, illetve az ársáv miatt is, 600tól már kaphatóak a dízelei, a benzines ami talán vehető, de öreg, az 8-900ezertől 2 millióig( :Y ).
    Nálunk jelenleg 4 autó áll a kertben, az asszony egy 2004-es h astra 1,4 benzinessel jár, már 1,5 éve(semmi baja, szinte csak városi használat kb 8 litert eszik ebben az üzemben), az említett 2011-es octavia 1,6 tdi ami a családi csapatszállító(és eladó), imádom ezt az autót, de a dízelségétől félek(de gondolom ezt kitaláltad az eddigi írásaimból is), bármerre bármikor el merek vele indulni, de 2km-re munkába járni sajnálom, így az év többségét a garázsban tölti, évente 2-3x meglövő pestet és elmegyünk nyaralni, illetve ha az össz család egyszerre megy valahová(mondjuk Debrecen), vagy kell a kombisága, akkor azt veszem elő, ez a távfutó bajnok(5,5-6 liter körül eszik). A harmadik amit csak pár hónapja szereztem be a skoda kímélése végett, ez a munkába járós rövidtáv futó bajok toyota yaris 2007-es 1.0 benzin, nekem személyes kedvencem, 4 embernek van benne hely(meglepő, de 185cm-rel magam mögé be tudok ülni és nem terpeszben), csomagtartó karcsú, de rövid távra verhetetlen, igénytelen kis autó és tisztán városban 6 literrel elvan. A 4. ami a kakukktojás, mert az fater decemberben lecserélt terepjárója(ami eladó), egy 2001-es 3 literes dízel automata isuzu trooper, azt kb 1 hónapig használtam(mert fateréknál nincs hely, így nálam van és én árulom, mert fater azzal sem akar foglalkozni), használtam hogy tudjam, hogy mit árulok, megcsináltattam rajta dolgokat, nem rossz autó, mert bazira nagy, de az önsúlya üresen 2,2t és ennek a kaszninak a mozgatásához gázolaj kell, nem kevés gázolaj, januárban azzal jártam dolgozni, igaz akkor volt hó és jég is, így szinte mindig ment a 4 kerék hajtás, de valahol 15 literre jött ki ez a használat fogyasztásra, de addig is nem a skodát nyűttem, az a garázsban várta a tavaszt...
    Ha a skoda véletlen elmenne(eladó, de viccmesterek jöttek eddig megnézni, körbeméri, kipróbálja, mondja is, hogy minden jó és kitol egy 400al kevesebbért-es ajánlatot, vajon akkor mennyit ajánlana, ha szar volna), de nem erőltetem a dolgot túlzottan és az isuzut is elvinnék(az eladó totálisan), akkor maradna a 2 szívóbenzin egyenlőre, max ha annyi lenne, akkor a toyota is menne és egy kombi h astra jönne helyette 1,4-1,6 benzin motorral. De a toyotát sajnálnám, volt egy yaris 1-esünk is korábban, annak a hibáit ebben már kijavították toyotáék, teljesen jó kisautó.

    Szóval ha valakit érdekel egy terepjáró vagy egy kombi octavia lehet jelentkezni rá, hirdetési linket tudok küldeni! ;)

Új hozzászólás Aktív témák