Új hozzászólás Aktív témák
-
dewil666
őstag
válasz Mikulásbá #104750 üzenetére
Fekete sajnos.
Most olvasok utána jobban és ez a leggyengébb fajtája
Kell vennem egy HSS-E 5% kobalttal ötvözött gyorsacél fúrószárat, mert ez való rozsdamenteshez csak aranyárban van.
De most látom hogy Zomkónál van 670ft-ért. Csak kicsit gyanús hogy náluk 670ft Bp-en más fajta de ugyan ilyen keménységű ~11000ft+áfa.[ Szerkesztve ]
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
7Sony7
addikt
-
dewil666
őstag
válasz 7Sony7 #104754 üzenetére
Mikulásbá
7Sony7Köszönöm a segítséget!
Esetleg kisebbel 3-4-es szárral elő kell fúrni vagy mehet a 6-os elsőre?
Akkor ez jó lenne?!
Nagyon csábító készletben is hiába most csak egy 6-os kellene, franc ezt a szerszám, eszköz mániámatKLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
törölt tag
válasz dewil666 #104755 üzenetére
Mehet a 6, mert a vastagabb anyaga miatt nehezebben ég meg. Persze az élek vége itt is vékony, vigyázni kell... Ha mégis elé szeretnél fúrni, akkor 4 alá ne menj szerintem.
A hűtés a titok a megfelelő előtolás/fordulat páros mellett. Minimum olajos emulziót használj, de a vágó/fúró/üregelő spray lenne az igazi... -
dewil666
őstag
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
Veszek egy 6-os szárat de nagyon szemezgetek ezzel a készlettel. Esetleg nem akar valaki rendelni innen valamit? A postaköltségen megosztoznánk vagy ha 20e ft felett van az összeg ingyen szállítanak (már a fele meglenne a készlettel).[ Szerkesztve ]
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
dewil666
őstag
válasz csapee #104761 üzenetére
Ilyet találtam: BOHRCRAFT
Merevítőhöz kell (olyan mint a korlát talp).KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
dewil666
őstag
válasz hucsikoi #104766 üzenetére
Erste Privilégium számláról utalva, kivéve atm-ből bármekkora összeget nem von le + költséget ingyenes.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Sziasztok!
Vaillant gázkazánnal kapcsolatban kérnék segítséget!
Erről van szó.
Köszi! -
Zsoleszhun
addikt
válasz #77081088 #104769 üzenetére
Ez a kazán biztonsági szelepe, hogyha túlnyomás keletkezne akkor ne legyen baja. Mindegyik gyártó egyedi felfogatással/menettel gyártja, hogy ne legyen kompatibilis, ezért csak gyárira tudod cserélni.
Én már kétszer cseréltem mert ugyanígy elgyengül benne a rugó és csepegni kezd, arra figyelj, hogy több értékű létezik általában 2,5-3 bar az ideális de rá van írva valahol.[ Szerkesztve ]
¯\_(ツ)_/¯
-
mamusz11
tag
Tápegységet vennék minimum 400W ,1 év gari jó lenne,minőségi!!
Learning never exhausts the mind!
-
hucsikoi
senior tag
Szükségem van néhány (kb 4-5 db) kartondobozra. Méretei: Kb 50X40 és kb 16 cm magas. Akinek van kérem jelezze nekem. Köszönöm. Előny, ha az Újkertben van.
[ Szerkesztve ]
-
Thermaltake
tag
Fusion PROSHIELD® , 1 pengével, 1 doboz legújabb féle géllel, 1 utazótokkal, bontatlanul, boltból vásárolva.
[link] -
Peti78
őstag
Sziasztok!
Debrecenben, a Bethlen utca vonzáskörzetében keresek garázst. Legalább 5 méter hosszú és 2.5 szélességgel megáldva.Szóba jöhet az Egyetem sugárúton a Honvéd utca és a Füredi utca közötti rész, illetve a Dózsa György utca környéke is.
Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
törölt tag
válasz Zsoleszhun #104770 üzenetére
Magadnak cserélted ki? Vagy szakezermester kell ehhez?
Köszi a választ -
csapee
őstag
válasz Zsoleszhun #104770 üzenetére
Nekem azt mondták hogy a vízkő ül ki a golyóra amit a rugó nyom. Időszakosan ki kell nyitni teljesen, hogy átmossa.
Csapee
-
func93
senior tag
Eladó:
- Oneplus 3 6/64GB - patika, minden gyári tartozékával, 2018.10 háztól-házig garancia - 95k.
"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
atike
nagyúr
Anno beszéltünk róla, most már hirdetem végre... 68 db-os (de sokkal több lemezes) DVD gyűjtemény eladó...
-
törölt tag
válasz Zsoleszhun #104778 üzenetére
Értem,köszi!
-
-
-
-
ddanger
aktív tag
Sziasztok!
Eladó C&A ajándékkártya. 10000 forinttal feltöltve. Bontatlan.
Bármilyen kis összegben levásárolható, bármennyi alkalommal. Nincs lejárati ideje.
9000 FtÜdv.
-
hcs57
őstag
válasz hcs57 #104743 üzenetére
A történet folytatása (tanulságul másoknak is):
Mivel az ajtó a távirányítóval nem nyílott, a kulcsot nem lehetett teljesen beledugni a zárba, ezért a gyanú az autó lopás felé terelődött.. a fiam kihívta a rendőröket.
A csomagtartónál a záron látszott, hogy piszkálták, mert a porvédő kis lemez nem volt a helyén.
Dolgoztam, autó zár szervizes egész Debrecenben nem volt telefonon elérhető, így a vasárnap reggeli munka befejezte utáni segítség maradt.
Reggel az autó még ott volt, de nem volt nálam semmi.
Délelőtt szerszámokkal visszamentünk, A kulcs továbbra sem ment bele, a távirányító sem működött, amiben elemet is cseréltem.
A zárakból műszerész csipesszel kis fém darabkákat sikerült kiszednem, ezek után a kulcs már belement, az autó kinyílt.
A távirányítós kulcsot a kormányzárba dugva, gyújtást ráadva megnyomtam a gombot, a távirányítás is újra működött.
Ezek voltak a zárakban (tűzőgép kapocs daraboknak tűnnek..)[ Szerkesztve ]
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
-
hcs57
őstag
válasz zolikaDB #104787 üzenetére
Nem kinyitni akarta vele, épp ellenkezőleg, meg akarta akadályozni a kulccsal nyitást. A távirányítót is manipulálták... gondolom távolabbról kocsiból laptoppal... csak miután kijöttek a rendőrök, elillantak.
[ Szerkesztve ]
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
-
Peti78
őstag
Sziasztok!
Debrecenben, a Bethlen utca vonzáskörzetében keresek garázst. Legalább 5 méter hosszú és 2.5 szélességgel megáldva.
Szóba jöhet az Egyetem sugárúton a Honvéd utca és a Füredi utca közötti rész, illetve a Dózsa György utca környéke is.Blackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
copass
veterán
keresnék szakembert akik járatos a pcb gyártásban és az eagle cad-ben.
"amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
Sanki
addikt
Eladó samsung galaxy s5.
http://hardverapro.hu/apro/samsung_galaxy_s5_fekete_fuggetlen_8 -
Zola007
veterán
Valaki megy BP-re 12-én hajnalban autòva?
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
rayoliviero
veterán
-
rambo4ésfél
senior tag
Sziasztok
Van valakinek kölcsön egy utánfutó adaptere 13/7-es ilyen a hétre kellene mert futóznék csak a kocsi csatlakozója 13 pines a futóé meg 7es így nincs időm kivárni itthon meg többszörös haszonréssel értékesítik számomra max 2000-et érne.
-
sto1911
veterán
válasz zsolti1debre #104797 üzenetére
Nyelvtan könyv + kp csere érdekli vajon? Műszakin átmegy?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest