Új hozzászólás Aktív témák
-
Én pont így csinálom mindig, de látható különbség van nálam a 60 meg 144 Hz között, utóbbinál 2x olyan gyorsan ringat. Nem az egymás utáni ringatások gyakoriságáról van szó, hanem a lassú ringatás helyett szó szerint rázza BB-t. Tehát egyszer megnyomom a W-t, és kb 2x olyan gyorsan megy végbe az animáció, és ez nem nyugtatja BB-t.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
nubreed
veterán
-
WATERDACA
őstag
Inkább kapjon idegbajt BB, 144-ről én se váltok már lejjebb. Nekem nem tűnt még fel a hiba egyébként, idegbajt még csak egy tutorialnál kapott az elején.
Valószínű jön majd rá egy patch.
u wanted, i got it \o/
-
CptAdamica
veterán
Azért néha a játék bekaphatná az össze nemesebb testrészemet. Ez a peter englert pizza kézbesítés kikészít, főleg, mikor a farmról kell indulni, teherautó nuku, motor nuku, hagyjam ott az összes fémet, amim van a kocsiban. 200 méterenként sír, hogy az egymásra helyezéstől sérültek a pizzás dobozok, párszor beszoptam, mert annyira megrongálódott, hogy kampec, kezdhettem előröl, elszoptam vele 1 tetves órát. Remélem a sztori szempontjából lesz valami haszna...
Megyen!
-
nagyúr
válasz CptAdamica #254 üzenetére
Hát én egyszer vittem neki, utána ignoráltam, de nem vettem észre hátrányát...
Aki él és nem boldog, az téved!
-
nagyúr
Ezeknek a robotos kézbesítéseknek van valami értelme? Állandóan szarrá törik az árut, nem sok lájkot hoz (már ha van bármi jelentősége amúgy a lájkok számának...)
Aki él és nem boldog, az téved!
-
sixpak
nagyúr
2 napja csak mellékküldiket csinálok, cosplayer csaj már 4 csillag, de nincs cap, mit csinálok rosszul?
Sorry, sapkagyűjtés a fétisem, Division-be is csak a pompom-os sapkák érdekeltek.
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
WATERDACA
őstag
A lopakodás mind szép és jó, de hogyan lehet egy fonallal elkábított öszvér után ellopakodni? Mivel onnan gyanút fognak járkál nom kell gyorsan, szvsz semmi értelme max 1-2-t megfojtani.
u wanted, i got it \o/
-
WATERDACA
őstag
A Pre Orderes cuccokat beszerezni gondolom már nem lehet....sajnos nem rendeltem elő
u wanted, i got it \o/
-
nubreed
veterán
Én is ezen gondolkoztam, hogy mi értelmük van. Ráadásul nekem kicsit olyan érzésem van, mintha a konkurenciánk lennének a robotok. Én megcsináltam a kötelező küldetést, aztán azóta ignorálom őket, nem érdekel. Bár én az úthálózat nagy részét már kiépítettem, lehet, hogy így nem sérülnének a cuccok ha rábíznám a robotokra őket, de inkább nem kockáztatok.
(#254)CptAdamica:
Én simán megcsináltam csont nélkül. Vagy több ilyen pizza futárkodás lesz ennek az englernek? Mert én eddig csak eggyel találkoztam.We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
nubreed
veterán
válasz CptAdamica #266 üzenetére
Én attól akadtam ki, mikor az öregnek kellett vinni aszem fájdalom csillapítólat vagy valami gyógyszereket és az amúgy könnyű cuccot (aszem 20 kg volt) 20 db 1 kilós dobozba kellett elvinni. Na a rohadt anyádat.... ugye még a lejtőig elmész motorral/teherautóval, ahol fel lehet menni az öreghez de utána meg kell oldanod, hogy felvidd a cuccokat a hátadon/kezedben. Ezt csak úgy tudod megcsinálni, ha nagyon sok mindent bepakolsz indulást előtt a magánszekrénybe, és imádkozol, hogy csak most ne legyen időzápor a környéken és ne fuss bele PV-kbe, mert majdnem az összes hema.gránátot le kellett pakolnom, hogy a nyomorult gyógyszereit le tudjam szállítani.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz CptAdamica #268 üzenetére
Nem spoilerezek
Szerk:
A fo sztori vonalhoz nem kapcsolodik, inkabb erdekesseg
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
nubreed
veterán
válasz CptAdamica #273 üzenetére
Köszi!
Ez milyen teherautó, hogy szerezted? Mert nekem eddig csak olyan volt, amit sz öszvérektől loptam el. De az teljesen máshogy néz ki.[ Szerkesztve ]
-
nubreed
veterán
válasz CptAdamica #275 üzenetére
Köszi, gondolom így lesz.
-
kontaku
tag
Én a sapkát elég korán megkaptam, a 2. fejezetben már tuti megvolt. Sajnos nem emlékszem konkrétan melyik küldi után kaptam, de még az első terepen. A kapucni meg poén. (Az a jellegzetes hang, amikor leereszt.) A sapi meg független az előrendeléstől, a bónusz csak a királarany színre vonatkozik.
(#256) pilóta
Pár küldetést rájuk bíztam, de nekem is össze-vissza törik. Szerintem amint eltűnnek szem elől, átmennek Ace Ventúra féle kristályváza kézbesítésbe. (Végig rugdossák az úton, aztán 10 méterről bevágják a kézbesítő szekrénybe.)(#274) nubreed
Előbb utóbb meglesz a teherautó. 3. fejezet vége felé, 2 tervrajz is lesz. (Normál, és hosszú távú.Ha a HL küldiket is csinálod, még ebben a fejezetben meglehet a Lambda teherautó is. Nekem még nincs meg, de már a küldetést megkaptam. [ Szerkesztve ]
-
Gubu0101
veterán
Én most végeztem ki a főszálat,azt kell mondjam az én Top 10 listámon a Top 1 lett ez a játék,minden téren remekül meg lett csinálva (kivéve a jármű irányítás) most kezdem a melléküldetéseket,mindent ami elmaradt,mondhatni előröl kezdem az egészet
Amúgy a PV-el én nem szoktam kínlódni,hagyom hogy lebukjak és jöjjön a "boss" gyors kifektetem és haladok tovább,sokkal gyorsabb és egyszerűbb mint lopakodni …ASUS ROG Strix G17 2022 (G713RS)...Sony Xperia 1 VI…Samsung Buds 2/Live...PS5…JBL Charge V…
-
nubreed
veterán
Na ez érdekes, nem gondoltam volna, hogy így is lehet csinálni vagy érdemes így csinálni. Tehát ha behúznak, ott nem maródik már a cucc? Ilyenkor a boss-t ugyanúgy hema gránátokkal meg lehet ölni? Viszont ilyenkor az van, hogy leesnek rólad a cuccok, ilyenkor sérülhetnek, nem? Vagy ezzel nincs gond?
-
nubreed
veterán
A 3. chapterből vissza lehet menni a 2. chapter területeire? Csak azért kérdezem, mert most már egyre sűrűbben írkálja ki a játék, hogy az ottani építményeim állapota el kezdett lerolmlani. Mennék megjavítani.
-
WATERDACA
őstag
Kíváncsiságból megnéztem a Metacriticet és elég rosszul áll PC-n. Persze a Metacritic egy hulladék és sajnos a negatív emberek mindig előre törnek. Azt írják sokan rossz a PC port. Hol élnek ?
u wanted, i got it \o/
-
nubreed
veterán
válasz WATERDACA #289 üzenetére
Nem értem én sem. Ennyire jó PC portot nagyon rég nem láttam. 1440p -ben egy 2060S kártyával 110-120 FPS -em van. Néhol volt olyan terület ahol ez lement 70 környékére de ilyenből kevés van. Elrettentő példaként az UBISOFT pc-s portjait tudom felhozni, ahol high end hardverrel sem leszel még ennek a közelében sem.
-
Felesleges olyanokat javítani, melyeket nem használsz, mert később akár több ezer építményed lesz, és abból fog állni az egész játék, hogy össze vissza rohangálsz javítani azokat.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Építő/felújító topik
- NVIDIA® driverek topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Monitor hiba topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest