Aktív témák

  • El Barto

    tag

    válasz snake78 #3843 üzenetére

    (Neked írom,de az eddigi válaszokat megköszönve természetesen mindenkinek szánom!)

    Én DaS3-mal kezdtem,800 órám van benne,de látom a hibáit,elképzelni nem tudom (pontosabban dehogynem) hogy egy pld. Naughty Dog ebből mit kihozott volna,te atyaég...mindegy,életem első From játéka,szívás kontra sikerélmény,beszippantott csúnyán,örök kedvenc (szerelem) marad. :)

    Úgy 200 óra után gondoltam belevágok a DaS 2 Scholar...-ba,20 euro volt Media Marktban,a hülyének megéri,hát még nekem...egyszerűen nem hittem el amit látok.Csúnya,szegényes,olyan kis fapados az egész,hi-he-tet-len hogy csupán egy év van a két játék között (BB-t meg nem is említve).Egyszerűen elment tőle a kedvem,hülye érzés mert tudom hogy magammal szabok ki,de MAJD egyszer,valamikor...mostanában kizárt,nem véletlenül lett meg NG+7 is a harmadik felvonásban inkább.

    Az első két rész nekem kimaradt (istenem,még a PS3-as korszakban hányszor de hányszor a kezembe voltak a borítóik,és mindannyiszor visszaraktam...nincs térkép,nehéz,kell a francnak,he-he),de a végigjátszásokat leszedtem,végignéztem Demon's Souls és Dark Souls magyar walkthrough-kat.PC,felhúzva a textúrák,gyönyörű,gyors,gördülékeny,ha valóban lesz remastered és ennek csak a felét nyújtja,már pezsgőt bontok! :D

    És a Bloodborne...ráuntam.Platina,de a végén már nagyon szenvedtem,közben is csak a DaS 3-ra gondoltam (mondtam hogy szerelem :B ),de látom az értékeit,megértem ha valakinek instant klasszikus,megérdemli.

    Epic bossfightok?DaS és DeS végigjátszásban is kardos-pajzsos lovag van,más a tempó,a taktika,én a háromban SOHA nem használtam pajzsot.Vannak jó bossok (Friede,Abyss Watchers,Champion Gundyr,GAEL - az a moveset,huhúúú),igaz hogy a legnagyobb küzdelem talán 2 perc lehet,DeS-ban meg valami Tower Knightot öt percig kalapálnak,de az attól még nem lesz epic szerintem!

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák