Új hozzászólás Aktív témák

  • fireqpeg

    csendes tag

    válasz woodworm #1212 üzenetére

    Kicsit most már kezdünk átlépni a személyeskedés kategóriába ez nekem nagyon nem jön be!!!!
    Én azért fordultam ehez a fórumhoz mert problémám volt, leis írtam nektek korábban, erre ti tudtatok segíteni? NEM csak mondtátok nekem a sok értelmetlen zagyva dumát aminek se eleje se vége se közepe! Én utána néztem ASUS RT-N56U B1 ennek a routernek ezt a leírást találtam mert ugyanez volt a problémája másnak is a gyári ASUS WRT vel elátott routerrel és nekem működik ennyi, hozzáteszem a belseje szinte ugyanaz mint a 860l b1 nek!
    Az esetleg feltűnt neked, hogy engem nem érdekel az amit ti itt problémának felsoroltatok mert ezzel én semmilyen megoldást nem kaptam tőletek a problémámra? Az hogy más a mac címe megint kit érdekel ? Ha működik normálisan ? Amúgy meg ha ti itt 3 an annyira okosak vagytok akkor idáig miért nem oldottátok meg ha van is akármilyen probléma, amit emlegetek!

    Na én ezzel bezártam részemről ahogy ezt az évet is a hátam mögött hagyom!

    Amúgy tisztelt: dchard, woodworm eléggé szűk látóak vagytok, hogy nem bírjátok azt elviselni ha van esetleg valamire más megoldás is. Ti erre mit csináltok (jó magyar mentalitással megspékelve) OOOOOO hát az nem működik, az nem úgy van és persze ezután meg magyaráztok mindent hogy ne a másiknak legyen igaza!

Új hozzászólás Aktív témák