Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • juliensorel

    senior tag

    válasz Vesa #19376 üzenetére

    Mindennel tisztában vagyok amit írtál így ~190 óra után, de ettől függetlenül még meg lehet említeni mint hiányosságokat, nem? Vagy most akkor megint meg lett magyarázva, hogy ebből a játékból semmi sem hiányzik és igen is minden tartalom tökéletes kidolgozottságot kapott?

    -Trauma Team: ugyanolyan szinten van jelen mint az összes agyhalott helyszínelő npc a városban, akik több száz óra után is pontosan ugyanott ácsorognak. Ez így nagyon statikus, nagyon gyenge.
    -Brain dance: a csapból is az folyik, hogy ilyen BD olyan BD, mi mégse próbálhatunk ki egyet sem pusztán szórakozásból, kíváncsiságból. Rengeteg lehetőség lenne benne, ahogy pl itt más valaki is írta az imént, szerintem sokat hozzátenne a CP világához, ha sztorin kívül is lehetne őket használni. Konkrétan még a Judyval közösen készült BD-t se nézhetjük meg soha, amiről később telefonban áradozik pl...
    -Szórakozás: lényegében egyet értek, valószínűleg sok mindent ki se próbálnék, vagy max egyszer, ettől függetlenül hiányos nagyon ez a terület és ez tény.
    -Erotika: valahol a szórakozás része ez inkább, tehát valójában nem egy külön pont, de ez is annyira túl van tolva a játékban a felszínen, hogy egyszerűen valami interaktívabb tartalomért kiált.
    -Techsebészet: nem játszom rpg-kel, egyiket se próbáltam amiket felhoztál, de az a demagóg véleményem erről, hogy azért mert valahol ez így/vagy úgy van megoldva, akkor egy vadi új, teljesen másik játékban ezektől a megoldásoktól nem lehetne eltérni, újítani, valami kiemelkedőbbet alkotni? És itt amúgy apróságokra gondolok pl kisebb animációk, belenagyítási/kameramozgatási lehetőségek a testtájakat illetően, vagy hogy ne egy semleges emberi idegrendszeri ábra legyen a techsebészet képernyő közepén könyörgöm, hanem esetleg az a bizonyos karakterünk, akire sokan rengeteg időt szántak az elején...(a leltár menüben se lehet érdemben szemügyre venni a karaktert, se a fegyvereket, az is nagyon elavult szerintem egy ilyen szintű játékhoz képest)

    Mondom ezeket úgy, hogy már a második karaktert indítom útjára, ugyanis szerencsére van sok minden más amit élvezek a játékban de ez az önámítást nem csípem, hogy itt kérem szépen minden jó úgy, ahogy van....

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés