Új hozzászólás Aktív témák

  • Dawe88

    csendes tag

    Nekem a Vista kifejezetten tetszett! Nagy pozitívum volt, hogy akármilyen alkalmazás közben nyomhattam bátran ALT+TAB -ot, mert visszamenetellel együtt sem tartott tovább a dolog 5-6 mp-nél. De ez alatt azt értem, hogy bármilyen játék ment! És akkor még csak alap 1.86 Ghz-en ment a c2d.
    Ami viszont határozottan nem tetszett: Például TDU alatt most XP alatt van 60 fps-em maxon, ez Vista alatt 20-25 volt és ráadásnak kifagyott. Szomorú, hogy nem tudtak egy eleve Vista alá is támogatott játékot úgy kezeltetni az op. rendszerrel, hogy a használónak ne kelljen procit húzni ahhoz, hogy megfelelően működjön.
    (Most erre jöhetne jogosan az, hogy "használj eredeti verziót!" Hiszem és tudom, hogy a Windows-ok fejlődése kevésbé függ azoktól, akik eredetiben veszik meg a Windows, mint azok, akik másoltat tesznek fel.)

    Mindezek ellenére én támogatom a Vista fejlődését és amint lesz rá mód (vagy inkább érdek) felrakom újra. (És nem elsősorban a DX10 miatt...)
    Valaki azért nézte u.a. a progit Vista és XP alatt (bármit), hogy mennyivel gyorsabb / lassabb? Ezen a téren megoszlanak a vélemények.
    (Általában a c2d 6600 húzott procit, illetve annál jobb procival rendelkezők mondják, hogy gyorsabb a Vista, mint az XP. Tudom, OFF, de mégis... tapasztalatok [akár PM-ben is]???)

Új hozzászólás Aktív témák