Új hozzászólás Aktív témák

  • Silenzio

    addikt

    Érdekes hogy csak én beszélek a fentebb linkelt .cfg-kről, de mind1 :) Szóval akinek nem tetszenek a játék által kipakolt textúrák meg a szemünk előtt felbukkanó növények, az próbálja ki őket. Persze ha erős gépe van és igazán igényes, írja át a hiányosságokat!
    A very high konfig file-lal elképesztő részletesen megmunkált tárgyakat pakol ki a program - sztem jóval az alapbeállításokkal elérhető very high fölött állnak! Érdemes megnézni! Hahó!

    Ami szar: erős a hdr, ezen csökkentettem. Levettem 1-2 látótávolsággal kapcsolatos cuccot, feltupíroztam a jég shaderét mert ok nélkül volt ennyire alacsonyan. Levettem az erős blur-t az árnyékokról, helyette növeltem a jitter-t és a részletességet egyszerre. Sokkal jobb a végeredmény. Érdekességképpen: 1024 helyett véletlenül 2024-et írtam be ide, emiatt az fps 29-ról 15-re csökkent :D Érdekes. Továbbá levettem a gyűlölt postprocess effektek minőségét meg a motion blur-t amit rühellek. A fizika hatótávját is csökkentettem.

    Kikapcsoltam a stats szöveget a kép tetején mert semmi szükség rá, továbbá megváltoztattam a gazdálkodási beállításait: nem tudom miért multi-gpu-ra volt állítva, és azt sem minek a v-sync. Momentán nem sok embernek van ezekre szüksége. A videomem szerintem elég ritka esetben 1024 MB, ezt levettem 512-re, mert ennyim van, a rendszerramot viszont felvittem 2500-ra, hogy legyen miből gazdálkodnia, ha már egyszer van. Visszakapcsoltam a növényzet lengedezését mert nonszensz hogy minden csak áll.

    Az eredmény: szinte pont ugyanúgy fut mint előtte, csak sokkal részletesebb lett a tárgyak felülete és egy picit erősebb lett a hdr. Érdemes vele pepecselni, bár nem a file-oké az érdem, hanem hogy egy csomó változó fel volt sorolva, ezeket pedig kedvemre állítgathattam. Ajánlom a fejszőrzet részletességére vonatkozó változót :)...

    FRAPS-ra reagálva: 2 dolgot tudok elképzelni: 1. trial, bár úgy tudom az időt limitálja meg vízjelet hagy. 2.: codec-probléma. Tölthetsz le akármilyen Fraps-ot ha nincs mivel rögzítenie a hangot...

    [ Szerkesztve ]

    https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR

Új hozzászólás Aktív témák