Új hozzászólás Aktív témák

  • AthlonXP

    őstag

    válasz radi8tor #3390 üzenetére

    Na én pont ezt vártam ettől a játéktól, aztán mikor megjelent nagyon meglepődtem azon amit kaptunk. Nem mintha baj lenne, hogy szinte mindenki tud vele játszani, akinek egy mai átlagosnak mondható gépe van, csak ugye én azt hittem ez is olyan lesz, mint az 1. része. Amikor megjelent gyakorlatilag szinte nem volt olyan gép, ami maxon elvitte volna akadás nélkül. Bár az is igaz, hogy cserébe olyan grafikát kaptunk, amit ma is nehéz űberelni, hiába telt már el egy pár év. :)
    A dx11-től meg én sem várok csodákat ( attól függetlenül, hogy eleve nem is tudom majd használni a VGA-m miatt ), ezt már eleve olyan motorral kellett volna kiadni ami támogatja azt alapból, aztán a beállításokból lehetne választani, ki melyiket akarja. Az meg, hogy dx10 támogatás nem is lesz eleve, sztm elég nagy baromság, mert dx10 képes kártyája szinte már mindenkinek van ellenben a dx11-essel. Mármint olyanra gondolok, ami sebességben sem rosz, szal nem az ilyen "irodai" belépő vagy alsó középkategóriás VGA-kra gondolok, amik ugyan támogatják de lassúak ahhoz, hogy bármit is tudjanak kezdeni vele.
    Szóval kéne bele sztm dx10 támogatás is, és akkor mindenki megnézhetné az esetleges grafikai javulásokat a mostani szinthez képest. De mint említettem ezt a motort eleve így kellett volna megírni, nem egy javítás formájában kiadni a cuccot, ez így nem sokat ér, de majd meglátjuk.

Új hozzászólás Aktív témák