Új hozzászólás Aktív témák

  • SLYM

    veterán

    válasz KilgoreTrout #3135 üzenetére

    Nem lennék meglepve ha egy kezemen meg tudnám számolni, hogy hányan olvasnak whitepaper-t a topicban.

    Egyébként szerintem is ez a legnagyobb veszély az árfolyamra nézve. Első körben adóztatni fogják valószínűleg, illetve megpróbálják szabályozni. De szerintem ez még odább van, egyszerűen addig amíg a spekuláción kívül nincs lényeges gyakorlati haszna ennek az egésznek, addig nem éri meg állami szinten foglalkozni ezzel.

    Valahogy így nézhet ki a jövő, én erre fogadnék:

    Egészen addig amíg nem jön a LN, a BTC veszteni fogja a piaci részesedését a többi crypto-val szemben. Majd amikor ez megjön, akkor az egész megfordul. Minél hamarabb érkezik meg, annál nagyobb lesz az értéke a többiekkel szemben a BTC-nek. Ha nem érkezik meg 1 éven belül, én el tudom képzelni, hogy trónfosztás lesz, akkor már a LN-el se tudnám mi történne. Nyilván erősödne azért a Bitcoin, de, hogy "piacvezető" lenne-e azok után, hogy egyszer elvesztette a titulust, az jó kérdés.

    Az EU és az USA szerintem addig nem fog foglalkozni a kryptotőzsdékről a számlákra érkezett pénzek adóztatásán kívül semmivel, amíg nem lehet kényelmesen fizetni áruért ezekkel (mondjuk a forgalom csak 90%-a történne spekulációs céllal). Talán az lehet kivétel, ha ugyanúgy tőzsdéken, spekulációs céllal történne a forgalom 99%-a, csak háromszor ekkora piaci kapitalizációval.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák