Új hozzászólás Aktív témák

  • Zsoca_D

    tag

    válasz Kobe #15396 üzenetére

    Én figyeltem a tippjeidet, és LTC-re nagyon is emlékszem. Nem vettem, mert volt belőle egy kevés (számomra épp elég), csak azt sajnálom, hogy nem adtam el ott 300 körül.

    A fentiekben viszont nincs igazad. Az ember beírta délben, mikor 0,75 körül volt az ára. Még néhány órán belül 80% plusszban volt a BEÍRÁSHOZ KÉPEST, és még mindig 50%-al magasabban áll. Ez semmiképp nem minősül utólagos beírásnak. Ráadásul úgy véli, hogy ettől még tovább fog emelkedni, tehát jövőbeni tippről beszél. A beszállási árból kiindulva, az ember előző nap ESTE vett bele. Fél napot sem várt a beírással.ű

    PS Én teljes mértékben támogatom, hogy bárki beírjon bármilyen tippet (lehetőleg ezt kicsit alá is támasztva), mert (többek között) ÉPPEN ERRŐL szól a topik. Ezek után mindenki saját maga dönti el (lehetőleg utánajárás után), hogy mit vesz és mit ad el.
    Engem a legkevésbé sem zavar, ha valaki azt állítja a tippje után, hogy ő már előtte 10-ed áron bevásárolt. Ez nem egy verseny, hogy ki keresett többet (különben sem ellenőrizhető, és nem is számít).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák