Új hozzászólás Aktív témák

  • ragiecsgo

    csendes újonc

    válasz xEon1337 #65923 üzenetére

    xeon.Szabi: én pedig vagyok ugye olyan jó kód író, vagy van arra pénzem hogy tudjak olyan cheatet venni ami elémletileg a profiknak van, hisz minden ember a csalók cheatjéhez hasonlít engem, míg semmi érdes nem is történt egyetlen egy klippemben sem, vagy ha volt is, csak a szerencse műve.

    Tewe013: végre valaki, aki legalább annyira ért a játékhoz hogy levonja a következtetéseket DEMOK alapján.

    gtamate2: az "elemzés" amit csináltál, hogy őszinte legyek nem ért semmit. volt egy érdekes alig 7 másodperces momementum amiben úgy tűnt mintha csinálnék valamit, ezen kívül olyanokra is ráfogtad a második félidő után hogy csalok, amikor csak ránéztem a falra, vagy a raw_input 0 miatt továbbhúztam az egeret véletlen.

    Zomb€€: mondhatod hogy aimozom, vagy wh-zom, de azt hogy a movementem rossz, tuti nem:D azzal foglalkoztam a legtöbbet, aimomon kívül.

    Xero: teljes igazat adok neked, nem is várom el hogy akárki is megbízzon bennem ezek után(akár tehetek róla akár nem), de azt viszont reméltem hogy legalább tisztán látni fog valaki, de ahogy látom ez is nehezére esik sok embernek.

    ezen kívül nem tudom már pontosan ki mondta, hogy gentle sem bízhat bennem vagy valami ehhez hasonló, de őt semmi kép nem akarom belekeverni ebbe az ügybe, hisz semmi köze nem is volt ehhez, emellett pedig mivel hogy Ő tudja hogy sosem csalnék, valszeg nem is nagyon foglalkozik ezzel a témával! :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák