Új hozzászólás Aktív témák

  • BaLee

    addikt

    Srácok miért van az, hogy a magyarok 90%-a versengőben egy tapló paraszt?

    Nem vagyok egy über jó játékos (nova master, mg1) de sosem szoktam szidni a másikat, nehéz kihozni belőlem az állatot (biztos a korral jár) de néha elkap a játékkedv akkor megyek egyedül is versengőzni.

    Ma is ez volt, d2 a map, CTként kezdünk, nagyon nem adja, a társak összevissza mennek 4:0nál rám köszön az ellenségből valaki magyarul. Tök normálisan. Én is köszönök neki, kérdi a rangom, megmondom, erre mondja, hogy ő is. Hozzáteszem, hogy épp 0 killel álltam utolsóként biztos ezért érdeklődött. Kicsit összeszedtük magunkat m4-re még nem tellett P90et vettem, csapat is normálisabb lett elkezdtünk feljönni. Kis magyar barátom néha beszúrt 1-1 cifra szöveget de nem foglalkoztam vele. Nem is értettem miért kell. Majd fordultunk, terrorként egész jól ment nekem is meg a csapatnak is és biztos szúrta a szemüket, de ha nem halok meg 4 körön keresztül akkor nem fogom eldobni a P90-et, természetesen ha sok pénzem van sosem azt veszek (kivéve talán előre lebeszélt B rushnál) na itt már anyázásba fajult a helyzet, pedig volt mikor SG-vel vagy épp AKval lőttem le 2-3 embert és a legirritálóbb az volt amikor a kis magyar barátom a sok P90 noob szöveg után vett P90et és le tudott vele lőni két embert.
    Sőt összességében azzal nyerték meg a CT oldalt hogy magozót vettek és azzal lelőttek a hosszún mindenkit de én emiatt sosem anyáztam inkább azon gondolkodtam mit lehetne tenni ellene, mivel lehetne lelőni.
    A végén nyertek 1 vagy 2 körrel és a vége után ment is a nyálverés meg a sok "izi" beírás...

    Ez miért jó? Persze a fenti sztorit le lehet szűkíteni arra, hogy sokakat irritál a P90 de ez csak egy példa volt, az átlag magyar e-pénisz versenynek tekinti ezt a CS:GO-t és úgy érzi chaten anyázásba is a másik fölé kell kerekednie különben nem siker a siker.

    Másnak is vannak ilyen tapasztalatai? Vicces, de ha a csapattal játszunk akkor már inkább nem is írunk magyarul semmit, ha látjuk hogy az ellenfél is magyar vagy magyarok, mert annak mindig anyázás lesz a vége. Természetesen nem részünkről.

Új hozzászólás Aktív témák