Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz Dtomka #30080 üzenetére

    "Az már úgy fogják gyártani", mi? :DD (Nem tudom már kinek az évtizedes idézete volt, hogy belegyártják valamelyik DirectX verziót az egyik Gaforce-ba, de erről most ez ugrott be.)

    Én elhiszem, amit mondasz, mert teljesen logikus az elmélet a jövőre (hogy jobban lehet majd kezelni a VRAM-ot, mint eddig, így jobban ki lehet használni egy adott kapacitást), illetve értem azokat az érveket is, hogy a jelen felállás miért nem mérvadó a jövőre nézve, és hogy a jelen miért olyan most, amilyen (átmeneti időszak mivolta), de az empirikus következtetés pillanatnyilag mégis csak az, hogy a Mantle (és ebből tovább következtetve a DX12) jellemzője, hogy több VRAM-ot igényel ugyan az a játék ugyan ahhoz a látványhoz, mint a korábbi DirectX verziók, hisz több játék is ezt a tendenciát mutatja azon játékok szűk köréből, amik ma Mantle-t használnak, szóval egy teljesen amatőr / átlagfelhasználónak szerintem egyáltalán nem ilyen egyszerű a kérdés, és nem is szabadna az ő ismereteiből olyan következtetést levonni, ami szerinted egyértelmű, hanem épp az ellenkezőjét kell kiötlenie (akkor is ha később kiderül, hogy csak az ismeret szűk mivolta szülte téves következtetés volt).

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák