Új hozzászólás Aktív témák

  • kranazoli

    senior tag

    válasz Abu85 #12479 üzenetére

    Én ehhez ennyit tudok hozzátenni.

    Az UVD bejegyzés már ekkor jelentkezik, ui. szinte havi szinten OS reinstall-t csinálok. :)

    0.) Szignómban lévő konfig
    1.) BIOS-ban minden Optimized Settings-en
    2.) Windows 7 x64 install
    3.) Alaplapi Chipset driver install (restart)

    Ilyenkor még semmi amd-s eventlog nincs.

    4.) ATI Catalyst telepítése Express/vagy Manuálisan (csak driver + CCC) - restart

    Rögtön meg is jelenik pár db UVD információ az Eventlog-ban.

    Itt még semmi más codec nincs fent; nem lehet fent más csak amit a Seven hoz Magával.

    Utána a gép újrahúzás még pár progi, ill. a lenti REG bejegyzéssel tiltom az UVD infók írogatását. YT videók alatt is létrejön akár 100db bejegyzés pár percen belül, vagy akár 1 perc alatt is. Játékok alatt szintén. (de már nem, mert a reg fájl megakadályozza)

    Az említett Flash Player fagyás Nálam is előfordult, de ahogy írtam csak egy bizonyos oldal flash player-e alatt (body.builder.hu)

    Mivel tiltom a GPU gyorsítást a Flash tartalmakon, így már azon sem. Ha volt, akkor is csak akkor, ha teljes képernyőn volt a Flash.

    Ennyi infóval tudtam szolgálni és minden segélés jól jön, mert nagyon sok külföldi topic-ot bújtam már ezzel az UVD Eventlog-al kapcsolatban, de "csak" a lenti orvosságot találtam rá Én is.

    BIOS-ban még próbáltam olyat, hogy tiltok minden Energy Saver funkciót, de tökmind1. Legfrissebb BIOS flash-elve.

    Ezért is írtam, hogy nem akkora probléma csak bosszantó apróság. Azért bosszantó, mert néha az ember feledékeny. Elfeledem pl. lefuttatni a reg fájl bejegyzést, vagy tiltani a GPU gyorsítást flash alól, hátradőlök, hogy élvezzek egy adást és bummm jön a szokásos AMD hibaüzi az óra mellett. :(

    Mondjuk azt még nem volt időm megnézni, hogy most a 10.2-es végeleges Flash player-el is marad-e a hiba, vagy javul a helyzet.

    :R

    AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | A-DATA 384GB SSD | XFX XTR Series 650W | LG-24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10 WST x64

Új hozzászólás Aktív témák