Új hozzászólás Aktív témák

  • Steelmanus

    addikt

    válasz katt777 #11715 üzenetére

    Szia!
    Tudom Neked HD 4x gamer karid van, nekem pedig HD 4670 filmezos de siman megy a 10.12 +OCL az uj feluletu CCC-el, semmi gubanc. Melyik jatekkal voltag gondok? Inkabb lemegyek a viragboltba venni jatekot, a BF2-ot is onnan vettem de csak kiprobalas celjabol mert mar letoroltem. Csupan azert probaltam ki mert sokan irtak hogy nem megy pedig De.
    Meg az en karimon is. Ha kell letesztelem az Oblivion-t is ha nagyon akarod mert az az egyik kedvenced, viszont en egy osregi Tea17 pool billiard jatekot jatszok 640x400-as felbontasban W7-en 1998-as jatek es remekul mukodik.

    (#11721) polonic
    Az Avivo az egy videotomorito, vagyis kihasznalja a GPU erejet a tomoriteshez de csak abban az esetben ha felvan telepitve az a encoder pl Xvid DivX stb es azt hasznalod. A Hydravision pedig csupan arra szolgal hogy pl tobb virtualis Asztal tudol letrehozni es azok kozott lepegetve hasznalod oket. Hasznos lehet ha sok program van megnyitva es barmelyiket at teszed egy virtualis ablakba akkor tobb helyed marad az eredeti Asztalon. En nem szokta feltelepiteni de akinek kell annak jol jon.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák