Új hozzászólás Aktív témák

  • mikk2000

    őstag

    válasz dpetiba #1130 üzenetére

    Hali, az amit itt már többször el lett mondva, nem kell a catalyst control center-t használni :)

    Magyarán csak a drivert töltöd le és telepíted, és :

    - a szükséges beállításokat más, célszerű ügyes kis programokkal oldod meg, pl atitool, atitraytools...

    vagy

    - beszerzel control panel-t az adott catalyst driver verzióhoz, itt a fórumon gyakran irkálnak linket hozzá (esetleg használhatsz régebbi drivert, sok szempontból néha jobb mint az új, és azokhoz van control panel)

    Lehet még :

    Megverni az ATI-sokat hogy miért erőltetik a CCC-t (catalyst control center), ha úgyis szar, miért szüntették meg a control panel-es változatot. Támogatom :)

    Lehet továbbá megpróbálni a rendszeredet kigyomlálni, tehát ati driver+ccc uninstall, aztán MS Net fw uninstall (összes), feltenni az 1(!).x MS Net fw legújabbat + frissítései, driver cleaner a leírásának megfelelően használva (csökkentett mód stb...) aztán fel a driver, és a CCC. Hátha.

    Említed a tűzfaladat, vajon annak mi köze van ehhez? Próbáltad ha kikapcsolod akkor nem jön elő? Ha igen akkor miért nem ezt mondod? Próbálj esetleg akkor más tűzfalat, vagy kapcsold ki próba idejére, és ha a tűzfal okozza, de szereted és nem akarsz megválni tőle akkor felkavarsz a tűzfalad support weblapjára/fórumára, és rákeresel arra hogy ATI meg CCC, ha másoknak is van ezzel gondja akkor lesz ott erről érdemi hozzászólás (megoldás).

    Egyébként én PONTOSAN ezzel a problémával jelentkeztem hónapokkal ezelőtt, hogy hogy lehet egy ilyen trágya szar beállítóprogramot csinálni, amitől a windows le se tud állni normálisan, de senki nem tudott megoldást rá, de akkor még nem volt gond, mivel létezett control paneles változat.

    Halkan jegyzem meg hogy a 3d piacot 2 cég uralja, tehát tetemes pénzt szednek be, és megse bír egyikük egy szaros beállítóprogramot csinálni ami működik. Illetve ha van ami működik akkor ez zavarja őket és azt megszüntetik ls helyébe olyat adnak, ami szar. Érdekes.

    Mint említettem sok ingyenes beállítóprogi van, amikkel az extra beállítási igényeidet is kielégítheted, mert általában jóval több beállítást is el lehet velük végezni, mint az officiális beállító progikkal.

    Többiek majd pontosítanak.

Új hozzászólás Aktív témák