Új hozzászólás Aktív témák

  • shotika

    őstag

    Kinek melyik a kedvenc mapja? Tudom, játékmódtól is függ, én HC Dominationben csapatom, ott ez a listám:

    Arsenal: 2/5 - Az elején nagyon tetszett, de szerintem túl nagy a pálya, elég hamar el lehet veszni. De inkább unalmas.

    Contraband: 5/5 - Nagyban függ a csapattól is (mondjuk ez mindre igaz), szerintem az egyik legszebb és legpörgősebb pálya is, ha mindenki teszi a dolgát.

    Frequency: 4.5/5 - Itt pont fordítva, mint az Arsenalnál, az elején nem tetszett, de a spawnvariálásoknak hála sokkal pörgősebb lett, megvan a BO2 fíling is. A mínusz fél pont a fejlesztőknek jár, egyszerűen az agyamra tud menni, hogy elég könnyű leesni a pályáról :D

    Gridlock: 3/5 - Vegyes, mert néha nagyon adja rajta, viszont ha nincs Engineer perk, akkor ember legyen a talpán, hogy megtaláld a sok híd felett az uavot, vagy bármit. Erősen kempelős map.

    Hacienda: 1/5 - Utálom, általában ha már fáradt vagyok és ezt dobja be, quit to desktop. Ismét az a bajom, hogy egyszerűen túl nagy, emellett nem túl fantáziadús.

    Payload: 2.5/5 - Épp milyen bugyit veszek fel pálya...

    Seaside: 5/5 - Tipikus aréna map, talán a leginkább codosan lett összerakva, játék közben olyan érzésem van, mintha préselne minket össze a játéktér. Az esti változata viszont nekem nem adja.

    Firing Range: 5/5 - SZerintem nem szorul magyarázatra, már a Bo2-ben is imádtam ezt a kis pici szemét pályát:) Jelenleg over the top, de azért itt is kellett némi frissítgetés, mert az első pár hétben nagyon durván be lehetett szorítani az ellenfelet (vagy ők minket) - mindenesetre javították. Tipik arénamap.

    Jungle: 4.5/5 - Szintén szép pálya, és itt nem zavar a nagyobbacska mérete, mert viszonylag sok a szabad tér. A fél pont itt a kemperek miatt van, egy nagyon kempelős csapat, ha összeszedegetik a scorestreakeket, akkor elég nehéz megfordítani a meccset. NVIR veszélyes.

    Slums: 5/5 - BO2 szintén, amennyire imádom, legalább annyira tudom utálni. Undorító helyre rakták a B zászlót, de pont emiatt hihetetlen mozgalmas tud lenni. Ebből mondjuk egy esti változat érdekes lenne.

    Summit: 4/5 - Itt is el lehet borulni rendesen, a legnagyobb baj pont a kicsit mérete, nagyon hamar át lehet érni A-ból C-re és egy gyengébb csapattal kb el is dőlt a játék. Ennek ellenére csípem, bár szerintem jobb lenne hó nélkül.

    Icebreaker: 5/5 - Nem tudok belekötni, nyílt, ügyesen felépített, elsőre nagyon kemper mapnak tűnt, de tapasztalataim szerint igazi reflex map, ahol rohanni kell mint az őrült.

    Militia: 4.5/5 - A mínusz fél pontot igazából saját magamnak adom, talán az egyetlen pálya, ami ugyan szokszor jól megy, de még mindig nem ismertem ki rendesen. Kicsit lehetne világosabb.

    Morocco: - 3.5/5 - Gyönyörű pálya, de becsapós. Kicsit hajaz a toujane-ra, de túl lett bonyolítva. Viszont zabálja a Vramot, az első pár hétben sokszor le is fagyott tőle a játék.

    Nuketown: 2/5 - Sajnálom ezt a kis mapot nagyon :( Régen imádtam, de itt (szubjektív) ocsmányul fest, érthetetlenül átrendezték, szintén túl lett bonyolítva, de mivel ez jött a legkésőbb, mint játszható map, később az értékelésem még változhat.

    Remélem a kiegészítőkben is visszatér majd egy-egy régi pálya, én pl a Raidet (ha már a Blackoutban is szerepel) mindenképp szeretném.

    Shotiii#2629 Gainward GTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ

Új hozzászólás Aktív témák