Új hozzászólás Aktív témák

  • birno

    addikt

    Sziasztok,

    Most kezdenek el ismerkedni a C++-al, meg kovetkezo szemeszterben ugyis ez lesz suliban, igy nem art egy kis elotanulmany.
    En inkabb a "read the code, write the code" felfogas hive vagyok, ha konkretan hasznalni kell valamit amit nem ismerek, akkor egyszerubb olyankor utana nezni, valoszinuleg jobban megmarad mintha elolvasnak 500 oldalt s csak utana alnek neki valami eletszeru peldanak.
    Emiatt arra gondoltam, hogy csinalok egy olyan kis progit, ami most ugyis jol jonne meloba.
    Issuek kezelesere kellene, naponta jon x darab ugy, azokhoz szuletik y bejegyzes, kulonbozo emberektol, statuszokat kell kezelni, keresni benne visszamenoleg is stb s mindezt egy mssql adatbazisban tarolna le.

    A kerdesem az, hogy az adatok kezeleset hogyan erdemes megoldani?
    A progi kb. ugy mukodne, hogy alapbol az adott napon beerkezett issuek alap adatait mutatna, valami listview szeru nezetben s valamelyikre rakattintva lejonnenek a reszletek, az osszes bejegyzessel.
    Szerintetek az az egyszerubb ha mindig mindent kulon lekerdezgetek db-bol vagy a szuresi felteteleknek(ami alapbol csak egy adott napra szures lenne) megfelelo minden infot lekerdezek egyszerre aztan letarolom memoriaban valamilyen adatstrukturaban(fa stb.)?
    S ha a masodik akkor mit erdemes hasznalni erre?

Új hozzászólás Aktív témák