Új hozzászólás Aktív témák

  • Brandynew

    őstag

    válasz lezso6 #6943 üzenetére

    Az kevésbé zavar, hogy személy szerint engem is érint a bug. Azt tartom nem normális hozzáállásnak, hogyha van egy weboldal, amit időnként ezrek nem tudnak használni, akkor arra az a reakció, hogy old meg a vírusirtódban. Mit gondolsz, ezt hányan fogják megtenni, vagy egyáltalán hány emberhez jut el az infó a több ezerből, hogy mit kellene csinálni?

    Egy példa: ha bejön egy új webes szabvány, ami csúcsszuper és mindenféle jó érv szól a használata mellett, de csak a böngészők legújabb verziói támogatják, a többiek számára használhatatlanná teszik az oldalt, akkor bevezeted? Nem.

    Ez teljesen ugyanaz a helyzet, van egy technikai megoldás, ami valakiknél működik, de rengeteg felhasználót kizár az oldalról, és most lényegtelen, hogy ez kinek, minek a hibája, meg kell oldani, mert más oldal is meg tudja oldani.

    Hogyha a hiba megoldása rengeteg munkaórát és anyagi ráfordítást igényelne, akkor érteném, hogy miért nem foglalkoztok vele hónapokon keresztül, de itt nem erről van szó. Ha pár millió oldal normálisan meg tudta csinálni az SSL-t, akkor a Prohardvernek is meg kell tudnia.

    Vegyek még néhány prémiumot, az segít?

    Hogyha nem Te vagy az illetékes, akkor rossz felületre írunk. Hova írjunk, hogy pontosan ilyen formában eljusson minden az illetékesekhez?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák