Új hozzászólás Aktív témák

  • werszomjas

    őstag

    válasz Magnum_ #70503 üzenetére

    thx, ikea-ban voltam ma, de valszeg az lesz mint Qru-nal, fürdőbe konyhába tudnék választani, de hálóba/nappaliba valahogy egyik sem, körül kell néznem máshol is.

    ja és toltam egy köttbullart, eperkelyhet, meg vicces, hogy family kártyára ingyen van a coffee, az emberek meg kávés pohárba csapolják az üdítőt :DDD

    repedés/szomszéd/biztosítás update:

    Beszéltem a közös képviselettel is, azt mondták, hogy kétféle biztosítás van a háznak.

    Az egyik az épületre magára vonatkozó, amikor emberi beavatkozás nélkül keletkezik egy kár, ilyen pl: egy csőtörés. Ekkor a károsult, jelen esetben az alattam lakó bejelenti a kárt és a biztosító fizet, engem ilyenkor nem is keresnek meg, hiába fentről ázott be, tehát elvileg mondjuk tőlem, de én erről nem tehetek.

    Egy ilyen felújítás során keletkezett repedések viszont nem férnek bele ebbe a kategóriába, ekkor van lehetőség felelősségi kárbejelentésre.

    Ezt kéne kitöltenem, amiben a végén elismerem a károkozást.

    Azt nem tudom, hogy tényleg csak ennyi lenne, aláírom, biztosító fizet és lezárva az ügy, nem nagyon van kedvem és időm ezzel tovább foglalkozni és nyugdíjasokkal viaskodni. Akkor vagyok szarban, ha biztosító nem fizet és rám terhelik.

    Szívem szerint hagynám a francba az egészet, pereljen be, de semmi kedvem éveket tölteni ezzel.

    A legjobb, hogy megjelent ma a fia is, na ott már jött a személyeskedés, fenyegetés, mennek a jegyzőhöz, meg a bíróságra, mondván, az anyjának van ideje, neki meg pénze, és jól megfingatnak. Meg hogy lehetnék olyan úr, hogy most leteszek neki az asztalra 30 ezret, brr de nem szeretem ha fenyegetnek.

    üdv

Új hozzászólás Aktív témák