Új hozzászólás Aktív témák

  • DeFranco

    nagyúr

    ti mit csinálnátok?

    tegyük fel, hogy van a fórumon egy enyhén szellemi fogyatékos (nem találtam rá jobb szót) srác, aki írogat látszólag értelmetlen bejegyzéseket. szemantikailag értelmezhetők, csak erős a wut? faktor bennük (pl. miért kék a jogurtok teteje és miért zöld a kefíré, mikor mindkettő fehér? vagy miért nem kapni durranócukros milka csokit, amikor az emberek szeretik, miért kell folyamatosan cserélgetni a csokoládékat?), és a bejegyzések alatti témába is hasonló értelmes, de wtf. válaszokat írogat. elvileg hót komolyan, nem valami unatkozó bölcsész lábtartású egyetemista.

    természetesen kapja is a basztatást rendesen a logout kiscsoportos tagozatától, "irigylem a problémáidat" "mégis kit érdekel" jelleggel, rendesen megy a bullying.

    elvileg a fogyatékossága valós, legalább is én így tudom, és elvileg ez valamennyire ismert is kézen-közön itt a fórumon, rendszeresen felmerül a témái alatt, bár ő soha nem említi és ezt a témát ignorálja is a threadekben.

    nem tudni 100%-ra hogy tényleg fogyatékos-e, illetve hogy nem csak trollkodik, bár erősen valószínű az előbbi.

    ilyenkor oda kellene állni minden bejegyzés mellé jelezni, hogy nem kéne basztatni a fenti okokból, felvállalva, hogy az ő orra alá is dörgölöd egyben (és bevállalni némi kamukockázatot) vagy hagyni a dolgokat folyni a medrükben, lévén évek óta csinálja ha zavarná már abbahagyta volna.

    feltételezem az írás célja terápiás nála egyébként.

Új hozzászólás Aktív témák