Új hozzászólás Aktív témák

  • macilaci78

    nagyúr

    válasz TheProb #106759 üzenetére

    Párom nagyija és az öccse is a Mester utca Boros felőli részén lakik, valamint egy régi kolleginám is. Nem láttam, tapasztaltam arrafelé semmit éjszaka sem. Parkolási sérült autó is kevés van.
    Praktiker a másik vége, de ott se volt probléma.

    A XI. kerület egy része is fizetős.

    Azt döntsd el, hogy a Duna melyik oldalán szeretnél lakni. Csúcsforgalomban a hidak feladhatják a leckét, de a villamosok, metró elég jó alternatíva a hídon való átkeléshez. Buda magasabb presztízsű, de élni Pesten is lehet.

    Nincs tudomásom olyan őrzött garázsról, mi bármilyen felelősséget vállalna a gépjármű épségéért, vagy egyáltalán meglétéért. Csak a filmekben van, hogy a biztonsági kamera felvételéről felismerhető a tettes. Cégnél volt olyan, hogy egy érdeklődő a fiókból lopott ékszert, nem folyamatos felvétel, így az egyik képkockán látszik, ahogy a fiók felé nyúl, a következőn az látszik, hogy a fióktól elveszi a kezét, de az épp nincs a képen, hogy a fiókban lenne a keze, így nincs bizonyíték. Egy mélygarázsban kapucnis pulcsiban, kesztyűben, full egyszínűben bárki bármit csinálhat, a lépcsőházban meg kifordítja a pulcsit és kész. :(

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!

Új hozzászólás Aktív témák