- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DIGI internet
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Proxmox VE
- Videó stream letöltése
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
Aktív témák
-
Silenzio
addikt
válasz Széltoló #6034 üzenetére
Engem az ijesztett meg, hogy már az állásinterjúban azt mondták, csak az lehet itt sikeres, aki nem tér el azoktól a módszerektől, amiket itt tanul. Értékesítőként mindig van mozgástered. Mindig. Ha azzal kezdik, hogy ne legyen, az legalábbis elgondolkodtató. Ha bánom, hogy nem mentem, akkor legalábbis emiatt, hogy végigvegyem, mit értettek Brókernetes "úton", mitől olyan elképesztően védeni való és szigorúan betartandó a Brókernet "busidója".
Nyilván én is úgy értettem, hogy akkor halnak be ezek a vállalkozások, amikor valami gigantikus fordulópont jön, általában politikai és drasztikus, ami az alapokig rengeti a piacgazdaságot. Az más kérdés, hogy bár abszolút magánvéleményem, de közel van már az a pont.https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
Aktív témák
- Spórolós topik
- Indiana Jones and the Great Circle - Íme a gépigény
- Jövő év tavaszára halasztották a Commandos Origins megjelenését
- Autós topik
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Windows 11
- Clicks - Van-e értelme fizikai billentyűzetet rakni egy iPhone-ra?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Apple Watch Ultra 2 49mm Titanium (ÚJ/Bontatlan) - natúr tok/szürke szíj M/L
- Új Zsír Lenovo ThinkPad X13 G4 Érintős Laptop 13.3" -50% i7-1365U 10Mag 32GB 1TB FHD+ Intel Iris Xe
- Uhh! Lenovo Thinkpad T14 Strapabíró Laptop -60% 14" Bivaly Ryzen 5 PRO 4650U 6Mag 16/256 FHD LTE
- Crucial X9 Pro 2TB Portable SSD USB 3.2 - Új, Bontatlan - Read-Write 1050-1050 MBs - Eladó!
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Bontatlan, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest