- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
ClydeBeka2
őstag
Amúgy van esetleg Ph! klán? Bár jelenleg nem sokat ad, de azért jó lenne nem mindig 12 éves randomokkal játszani.
LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka
-
-Tsaba-
tag
válasz ClydeBeka2 #151 üzenetére
Hmm, abban én is benne lennék. Mondjuk amúgy sem vagyok klánban jelenleg...
Mondjuk engem nem zavar hogy 12 éves, csak ne legyen Afk folyton, attól falnak megyek.Más: mondjuk azt sem értem hogy hogyan tudnak egyesek 6-7 szinten olyan rankokat hozni hogy hihetetlen, mert mikor együtt megyünk a "tudása" nem tükrözi ezt. Nyilván nekem is vannak gyengébb napjaim, de ez furcsa...
[ Szerkesztve ]
-
jansky1
senior tag
Ha létrehozzátok, csatlakoznék.
-
feriredy
friss újonc
Ti mit nyitottatok ma én EMZ Star Power
[ Szerkesztve ]
-
ClydeBeka2
őstag
Ha valaki játszik, jöhet még mindig a PH! klánba, várjuk szeretettel Ma kinyitottam végre Leont, már csak Spike hiányzik.
-
jansky1
senior tag
Nem tudjátok mi okozhatja, hogy itthoni wifin lagol a játék az összes telefonon? Csak a játéknál feltűnő, YT meg más appok mennek gond nélkül.
-
jansky1
senior tag
Elvesznek a brawl passos bonusz bigboxok, ha nem nyitom ki őket? Megvárnám a nyitással az új brawlert.
-
Pisti 0921
újonc
Sziasztok a Fiam 11éves több mint 100ezret költőt játékra vissza tudom a pénzem utaltatni köszi a választ
-
jansky1
senior tag
válasz Pisti 0921 #162 üzenetére
Szerintem nem, de sok sikert hozzá.
-
Immi79
friss újonc
Sziasztok! Tudnátok nekem segíteni? A lányom régi brawl stars játékát véletlenűl letörölte, és új letöltés során újraindul az egész. Hogy tudnánk ezt visszahozni? Előre is köszi a válaszokat.
-
andrey.
csendes tag
+1 (#165) ZolkoW
Supercell ID a megoldás. Létre kell eggyet hozni ami menti a játékot. Így sajnos kicsi az esély rá valóban. ID-vel ha előfordul nincs baj, mail címre küldi a kódot. Megadásával onnan lehet folytatni ahol abba maradt.Ne aggódj a holnap miatt, hisz a mai nap is csak egy holnap ami miatt tegnap aggódtál!
-
nyikszi
őstag
válasz Pisti 0921 #162 üzenetére
Mi is jártunk így, akkor emelt díjas sms volt, tehát más egy kicsit és nem BS. Írd meg, hogy kiskorú a gyerek, így nem tudta, hogy mit csinál. Kértek mindenféle iratot, születési anyakönyvi kivonatot stb... Halkan jegyzem meg, akkor még olvasni se tudott. Meg "csak" 10000 Ft-ról volt szó. Végül visszautalták.
''Ha az agyunk olyan egyszerű lenne, hogy megérthetnénk, olyan egyszerűek lennénk, hogy nem értenénk.''
-
tpeter77
addikt
Sziasztok,
Tanácsot kérek. A lányom nyáron kezdte a játékot, most 9198 kupánál jár és van 27 karaktere. Az osztálytársának 8118 kupája és 33 karaktere van. Nem értem, mitől ez a különbség. Lehet hogy fizetős vásárlása volt?
Én nem játszok olyan régóta, ősszel kezdtem, csak miatta csinálom, hogy ne a bénákkal kelljen Duót játszania, vagy Heistet, nekem még csak 4508 kupám van.
A Brawl Pass nyitáshoz kell 169 gem, de nincsen csak 20 belőle. Mikor kapunk ilyet, mivel lehet gyorsítani a hozzájutást?
Esetleg melyik csapathoz lehet csatlakozni, ha befogadtok?
Köszi. -
jansky1
senior tag
válasz tpeter77 #169 üzenetére
SziA. Tök random a brawler nyitás, de elképzelhető, hogy vett is. Gemet már csak venni lehet, vagy brawl passban szinteknél elérni. Van, hogy vannak olcsóbb speciális ajánlatok, amikor ilyen 700 Ftért adnak 60 gemet, meg coint meg megaboxot, arra érdemes lehet beruházni.
[ Szerkesztve ]
-
ZolkoW
őstag
Ahogy nekem eddig lejött, a 169 gem is összejöhet, de nem egy "szezon" alatt. Tehát ha nem veszel pénzért semmit, akkor kell vagy 2-3 season, valaki biztos jobban képben van, hogy pontosan mennyi gem van kiosztva egy időszak alatt, ez látszik előre, ha végiggörgetsz a brawl passon. De érdemes lehet figyelni az 1-2 napig érvényes ajánlatokat, 1800 meg 3500 Ft-okért szokott lenni olyan mennyiségű gem, ami már elég lehet. Azért ki van ez találva, hogy ha nem fizetsz, rosszabbul érezd magad
Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
-Tsaba-
tag
Mi alakítottunk egy PH! Brawl Stars nevű klubbot, ide csatlakozhattok. Bár nem vagyunk túl sokan, de én kb már csak kedvtelésből játszom. Az hogy mennyi brawlered van csak szerencse kérdése, én pl spikeot az utóbbi hónapban nyitottam csak (azt hittem sose lesz még), meg még 2őt mellé, pedig 21e kupán vagyok. Jah és persze elvből nem költöttem még pénzt játékra, pedig úgy sokkal gyorsabban lehetne haladni...
[ Szerkesztve ]
-
Nilorak
újonc
Sziasztok, a gyermekem Mikulásra GEM-et szeretne, ezt hogy lehet megvenni és mire kell ügyelni, ill. mennyit érdemes venni (8 éves, fiú). Előre is köszönöm.
-
jansky1
senior tag
Szia!
Hogy mennyit az attól függ, hogy mire szeretné felhasználni. Ha csak a brawl pass kell, akkor annyit, hogy 170-et elérje a gemek száma (maximum ennek van értelme). Ha skineket akar venni, vagy gemet pénzre váltani a fejlesztésekhez (egyiket sem ajánlom) akkor meg határ a csillagos ég. Nyilván a gyerekeknek számít a csillivilli kinézet, nekem egy forintot nem érne.
Venni szerintem a legegyszerűbb úgy, hogy a szolgáltatón keresztül teszed és akkor a hó végi számládon látszik a többlet.
Én arra ügyelnék, hogy a vásárlási beállítások ne maradjanak meg, nehogy véletlen ( ) nekiálljon saját magától költekezni.[ Szerkesztve ]
-
ClydeBeka2
őstag
Ha jól tudom 2 szezon alatt jöhet össze a gem, mindjárt össze is számolom:
Ebben a szezonban INGYENES brawl pass: lvl2 - 10 gem
lvl14 - 10 gem
lvl22 - 20 gem
lvl36 - 10 gem
lvl44 - 10 gem
lvl52 - 10 gem
lvl62 - 20 gem
Ez összesen: 90 gem. A FIZETŐS brawl passhoz 170 gem kell, tehát 2 szezon alatt 180 jön össze. A következőben mehet a fizetős.
Én meg szoktam venni a 3490 Ft-os ajánlatot,ami 170 gem, pont elég rá. 70 napos talán egy Brawl Pass szezon, 2 havonta megér annyit.Amúgy ezek a gem fajták vannak: 699 Ft - 30 gem
1790 Ft - 80 gem
3490 Ft - 170 gem
6990 Ft - 360 gem
17990 Ft - 950 gem
36990 Ft - 2000 gemÍgy már talán könnyebb dönteni, attól függően mennyire volt jó a gyerek idén.
-
jansky1
senior tag
válasz ClydeBeka2 #176 üzenetére
Amikor kijön a pass, akkor szokott lenni rá special offer, akkor a 3500ft 170 gem mellé jár egy rakás coin meg pár megabox
-
Nilorak
újonc
Sziasztok, köszönöm mindnyájatoknak a válaszokat!
3490 Ft - 170 gem lesz a mikulás csomagban -
tpeter77
addikt
Sziasztok,
mikor jön ki az új karakter? Mikor indul újra a játék?
Azért kérdem, mert GEM-et vásárolnék, nehogy rácsesszek. -
sszheni
friss újonc
Sziasztok! Kislányom játszik és a legutóbbi frissítés óta az iPad folyamatosan kidobja. Nagyon szomorú. Nem tudjátok,h mi okozhatja? Segítsetek! Légyszíves 🙂
-
Entonik
junior tag
Kinek hogy tetszenek az új karakterek?
-
ZolkoW
őstag
nekem csak Edgar van eddig meg, meg Lou,ha újnak számítjuk, de Edgar szerintem annyira hihetetlenül túl erős,hogy csodálkozom,hogy nem butították már az első napon. De biztos vagyok benne,hogy meg fogják tenni, gyakorlatilag ha van Edgar a pályán,akkor mindent visz.. a lányom elmondása szerint kisebb "hibák" miatt is faragtak már a képességekből, pl. Gale-nél.
Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
rrobi
senior tag
Sziasztok, telefon váltás miatt karácsonykor igényeltünk Supercell ID kódot, amit azóta se kaptunk meg. Ez mindig ilyen sokáig tart, vagy mi az oka? Máshogy is át lehet vinni az accountot az új telefonra?
-
rrobi
senior tag
Sima gmail-es email cím, és spam-ben sincs!
-
rrobi
senior tag
Szerintem se! Megadom az email címet, kiírja, hogy elküldte, de nem érkezik semmi! Próbáltam reggel, este, hétvégén, munkanap, de semmi!
Valami tipp, ötlet? -
jansky1
senior tag
Lehet, hogy hülye kérdés, de regisztráltatok supercell id-t először és most úgy kéritek a kódot?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest